regellengte e-mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/07/2013 21:43:19
Quote Anchor link
Goedenavond,

Een vraagje. Op php.net lees ik dat iedere regel van de $message van een e-mail maximaal 70 karakters mag zijn. Om dit te bewerkstelligen wordt deze oplossing aangedragen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$message
= wordwrap($message, 70, "\r\n");
?>

Geldt dit voor plain text messages, of voor html messages, of voor beiden? Indien dit ook voor html messages geldt, levert dit dan geen problemen op met tags die worden "doorgeknipt"?
Gewijzigd op 03/07/2013 21:43:35 door Ozzie PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:14:28
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 00:25:42
Quote Anchor link
niemand?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2013 01:03:13
Quote Anchor link
Jazeker wel...

Ik heb even geinformeerd in een hulplijn, en het lijkt er op neer te komen dat de meeste mail-programma's deze tekens zelf al toevoegen. Ik heb vaker mails gestuurd in plain-text die langer waren dan 70 tekens, en nooit problemen gehad.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 01:09:00
Quote Anchor link
Thanks Aar. Ik begrijp alleen niet of dit alleen voor plain-text mails geldt of ook voor html mails.

Ik kan deze code toevoegen: wordwrap($message, 70, "\r\n")

mail($to, $subject, wordwrap($message, 70, "\r\n"), $headers);

Maar kan het dan zo zijn dat bijv een tekst ineens wordt afgebroken of een html-tag? Dus dat er zoiets gebeurt:

<p>Via deze mail willen wij u attenderen op onze <str
ong>spectaculaire actieprijzen</strong>. Kom <class="visi
t_our_store">naar de winkel</class>!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2013 01:52:36
Quote Anchor link
Die kans zit erin, maar persoonlijk zou ik die hele wordwrap() niet gebruiken.
Geen idee of phpMailer of Swiftmailer er wat mee doet, maar ook daar kan je wellicht naar kijken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 02:14:43
Quote Anchor link
Naja, ik vind het vaag. In principe kan whitespace geen kwaad, maar ik vraag me dus af wat er gebeurt als je een html-tag doormidden breekt...

Waarom eigenlijk niet even testen vraag ik me nu af...

Als ik dit doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$test
  = '<strong>hoi</str' . PHP_EOL;
$test .= 'ong>';
echo $test;
?>

... dan wordt 'hoi' gewoon dikgedrukt weergegeven. In de broncode zie je dan dit:

<strong>hoi</str
ong>

Blijkbaar werkt t dus gewoon...!
 
- SanThe -

- SanThe -

05/07/2013 06:30:49
Quote Anchor link
Ik geloof dat die lengte-beperking niet echt belangrijk meer is. Volgens mij komt dit nog uit de DOS-tijd. Als je toen een regel had die langer dan 80 tekens was liep de tekst rechts gewoon van je scherm af en was dus niet te achterhalen.
 
Wouter J

Wouter J

05/07/2013 08:31:32
Quote Anchor link
Quote:
Blijkbaar werkt t dus gewoon...!

Beetje vlugge conclusie, je element is geopend en daarom wordt hij dikgedrukt weergegeven. Het gaat er om of hij goed is afgesloten. En ik kan je vertellen dat dit nooit gaat werken.

Oplossing: tekst wrappen voordat je ze tussen tags zet
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 14:41:44
Quote Anchor link
@SanThe: weet je dat zeker? Moet ik het dan gewoon NIET wrappen?

@Wouter: dat kan toch helemaal niet als je een compleet html bestand hebt? Dat lijkt me ondoenlijk.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/07/2013 16:12:40
Quote Anchor link
Zeker weten doe ik het niet.
Maar dat wat ik zei over de DOS-tijd is een feit. Heb ik zelf meegemaakt.
En met de hedendaagse mails heb ik nog nooit problemen gehad als de tekst langer is dan 80 chars.
Gewijzigd op 05/07/2013 16:13:54 door - SanThe -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 16:36:07
Quote Anchor link
@SanThe: oké... jij gebruikt dus uberhaupt geen wordwrap?
 
Marvin H

Marvin H

05/07/2013 16:41:04
Quote Anchor link
Waarom niet gewoon PHPmailer gebruiken :) werkt als een tiet...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 16:44:50
Quote Anchor link
@Marvin: omdat ik het zelf wil maken :-)
 
- SanThe -

- SanThe -

05/07/2013 17:00:32
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 05/07/2013 16:36:07:
@SanThe: oké... jij gebruikt dus uberhaupt geen wordwrap?


Nee.
Ik denk dat er alleen problemen kunnen ontstaan als de ontvanger een 'plain text' emailprogramma heeft. En wie heeft dat nu nog? De meeste mensen weten waarschijnlijk niet eens wat dat is.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 18:05:35
Quote Anchor link
Neej, dat klopt inderdaad. Maar stuur jij dan al jouw berichten als HTML, ook als er geen HTML in staat?

(Als het alleen voor plain text geldt, kan ik natuurlijk ook die wordwrap alleen op de plain-text toepassen.)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.