regellengte e-mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/07/2013 21:43:19
Quote Anchor link
Goedenavond,

Een vraagje. Op php.net lees ik dat iedere regel van de $message van een e-mail maximaal 70 karakters mag zijn. Om dit te bewerkstelligen wordt deze oplossing aangedragen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$message
= wordwrap($message, 70, "\r\n");
?>

Geldt dit voor plain text messages, of voor html messages, of voor beiden? Indien dit ook voor html messages geldt, levert dit dan geen problemen op met tags die worden "doorgeknipt"?
Gewijzigd op 03/07/2013 21:43:35 door Ozzie PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:06:41
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 00:25:42
Quote Anchor link
niemand?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2013 01:03:13
Quote Anchor link
Jazeker wel...

Ik heb even geinformeerd in een hulplijn, en het lijkt er op neer te komen dat de meeste mail-programma's deze tekens zelf al toevoegen. Ik heb vaker mails gestuurd in plain-text die langer waren dan 70 tekens, en nooit problemen gehad.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 01:09:00
Quote Anchor link
Thanks Aar. Ik begrijp alleen niet of dit alleen voor plain-text mails geldt of ook voor html mails.

Ik kan deze code toevoegen: wordwrap($message, 70, "\r\n")

mail($to, $subject, wordwrap($message, 70, "\r\n"), $headers);

Maar kan het dan zo zijn dat bijv een tekst ineens wordt afgebroken of een html-tag? Dus dat er zoiets gebeurt:

<p>Via deze mail willen wij u attenderen op onze <str
ong>spectaculaire actieprijzen</strong>. Kom <class="visi
t_our_store">naar de winkel</class>!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2013 01:52:36
Quote Anchor link
Die kans zit erin, maar persoonlijk zou ik die hele wordwrap() niet gebruiken.
Geen idee of phpMailer of Swiftmailer er wat mee doet, maar ook daar kan je wellicht naar kijken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 02:14:43
Quote Anchor link
Naja, ik vind het vaag. In principe kan whitespace geen kwaad, maar ik vraag me dus af wat er gebeurt als je een html-tag doormidden breekt...

Waarom eigenlijk niet even testen vraag ik me nu af...

Als ik dit doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$test
  = '<strong>hoi</str' . PHP_EOL;
$test .= 'ong>';
echo $test;
?>

... dan wordt 'hoi' gewoon dikgedrukt weergegeven. In de broncode zie je dan dit:

<strong>hoi</str
ong>

Blijkbaar werkt t dus gewoon...!
 
- SanThe -

- SanThe -

05/07/2013 06:30:49
Quote Anchor link
Ik geloof dat die lengte-beperking niet echt belangrijk meer is. Volgens mij komt dit nog uit de DOS-tijd. Als je toen een regel had die langer dan 80 tekens was liep de tekst rechts gewoon van je scherm af en was dus niet te achterhalen.
 
Wouter J

Wouter J

05/07/2013 08:31:32
Quote Anchor link
Quote:
Blijkbaar werkt t dus gewoon...!

Beetje vlugge conclusie, je element is geopend en daarom wordt hij dikgedrukt weergegeven. Het gaat er om of hij goed is afgesloten. En ik kan je vertellen dat dit nooit gaat werken.

Oplossing: tekst wrappen voordat je ze tussen tags zet
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 14:41:44
Quote Anchor link
@SanThe: weet je dat zeker? Moet ik het dan gewoon NIET wrappen?

@Wouter: dat kan toch helemaal niet als je een compleet html bestand hebt? Dat lijkt me ondoenlijk.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/07/2013 16:12:40
Quote Anchor link
Zeker weten doe ik het niet.
Maar dat wat ik zei over de DOS-tijd is een feit. Heb ik zelf meegemaakt.
En met de hedendaagse mails heb ik nog nooit problemen gehad als de tekst langer is dan 80 chars.
Gewijzigd op 05/07/2013 16:13:54 door - SanThe -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 16:36:07
Quote Anchor link
@SanThe: oké... jij gebruikt dus uberhaupt geen wordwrap?
 
Marvin H

Marvin H

05/07/2013 16:41:04
Quote Anchor link
Waarom niet gewoon PHPmailer gebruiken :) werkt als een tiet...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 16:44:50
Quote Anchor link
@Marvin: omdat ik het zelf wil maken :-)
 
- SanThe -

- SanThe -

05/07/2013 17:00:32
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 05/07/2013 16:36:07:
@SanThe: oké... jij gebruikt dus uberhaupt geen wordwrap?


Nee.
Ik denk dat er alleen problemen kunnen ontstaan als de ontvanger een 'plain text' emailprogramma heeft. En wie heeft dat nu nog? De meeste mensen weten waarschijnlijk niet eens wat dat is.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/07/2013 18:05:35
Quote Anchor link
Neej, dat klopt inderdaad. Maar stuur jij dan al jouw berichten als HTML, ook als er geen HTML in staat?

(Als het alleen voor plain text geldt, kan ik natuurlijk ook die wordwrap alleen op de plain-text toepassen.)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.