registratieformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »
Niels Peeren

Niels Peeren

22/01/2013 15:17:45
Quote Anchor link
goeiemiddag , ik was even bezig met een formuliertje maken voor registratie op mijn site maar op een of andere manier geeft hij meteen een foutmelding wat zegt dat hij niks ontvangen heeft hoe kan dit?


Dit is het formulier

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<form name="registratie" action="phpfiles/registreer.php" method="POST">
                    <ul>
                    
                    <h2> Persoonlijke informatie </h2>
                    
                        <li>
                            <label>Voornaam.</label>
                            <input name="Voornaam" type="text" value="Voornaam" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Achternaam.</label>
                            <input name="Achternaam" type="text" value="Achternaam" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Geboorte Datum (DD-MM-JJJJ).</label>
                            
                            <select name="Dag">
                                <?php
                                for($i = 1; $i <= 31; $i++)
                                {


                                    echo '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>';
                                }

                                ?>

                            </select>
                            <select name="Maand">
                                <?php
                                for($i = 1; $i <= 12; $i++)
                                {

                                    echo '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>';
                                }

                                ?>

                            </select>
                            <select name="Jaar">
                                <?php
                                for($i = date('Y'); $i >= 1900; $i--)
                                {

                                    echo '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>';
                                }

                                ?>

                            </select>
                        </li>
                        <li>
                            <label>Geslacht.</label>
                            <select>
                                <option value="Man">Man</option>
                                <option value="Vrouw">Vrouw</option>
                            </select>
                        </li>
                        <li>
                            <label>Gebruikersnaam.</label>
                            <input name="Gebruikersnaam" type="text" value="Gebruikersnaam" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Wachtwoord.</label>
                            <input name="Wachtwoord" type="text" value="Wachtwoord" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Herhaal Wachtwoord.</label>
                            <input name="HWachtwoord" type="text" value="Herhaal Wachtwoord" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        
                        <h2> Contact informatie </h2>
                        
                        <li>
                            <label>Email adres.</label>
                            <input name="Email" type="text" value="Email adres" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Herhaal Email adres.</label>
                            <input name="HEmail" type="text" value="Email adres" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Telefoon nummer.</label>
                            <input name="Telefoon" type="text" value="Telefoon nummer" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        
                        <h2> Woon Informatie </h2>

                        <li>
                            <label>Woonplaats.</label>
                            <input name="Woonplaats" type="text" value="Woonplaats" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Straatnaam.</label>
                            <input name="Straatnaam" type="text" value="Straatnaam" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Huisnummer.</label>
                            <input name="Huisnummer" type="text" value="Huisnummer" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Postcode.</label>
                            <input name="Postcode" type="text" value="Postcode" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        
                        <input action="phpfiles/registreer.php" type="submit" value="Verstuur" class="btn3">
                        
                    </ul>
                </form>


en dit is het phpscritp wat wordt opgeroepen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
<?php

if(isset($_POST['registratie'])){


    $Voornaam            =    htmlentities($_POST['Voornaam']);
    $Achternaam            =    htmlentities($_POST['Achternaam']);
    $Dag                 =    htmlentities($_POST['Dag']);
    $Maand              =    htmlentities($_POST['Maand']);
    $Jaar                =    htmlentities($_POST['Jaar']);
    
    $Geboorte             =    $Dag.'-'.$Maand.'-'.$Jaar;
    
    $Geslacht            =    htmlentities($_POST['Geslacht']);
    $Gebruikersnaam        =    htmlentities($_POST['Gebruikersnaam']);
    $Wachtwoord            =    htmlentities($_POST['Wachtwoord']);
    $HWachtwoord        =    htmlentities($_POST['HWachtwoord']);
    $Email                =    htmlentities($_POST['Email']);
    $HEmail                =    htmlentities($_POST['HEmail']);
    $Telefoon            =    htmlentities($_POST['Telefoon']);
    $Woonplaats            =    htmlentities($_POST['Woonplaats']);
    $Straatnaam            =    htmlentities($_POST['Straatnaam']);
    $Huisnummer            =    htmlentities($_POST['Huisnummer']);
    $Postcode            =    htmlentities($_POST['Postcode']);

    $error    =    0;
    
        if(!strlen($Voornaam)){
        echo 'Geen voornaam ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
        if(!strlen($Achternaam)){
        echo 'Geen achternaam ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
        if(!strlen($Gebruikersnaam)){
        echo 'Geen Gebruikersnaam ingevuld.<br>';
        $error++;
    }


        if(!strlen($Wachtwoord) || !strlen($HWachtwoord)){
        echo 'U bent vergeten uw wachtwoord in te vullen in één of beide velden.<br>';
        $error++;
    }


        if($Wachtwoord != $HWachtwoord){
        echo 'Het wachtwoord komt niet overeen met het herhaalde wachtwoord. </br>';
        $error++;
    }

    
        if(!strlen($Email)){
        echo 'Geen Email adres ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
        if(filter_var($Email, FILTER_VALIDATE_EMAIL) == false){
        echo 'Dit is geen geldig Email adres.<br>';
        $error++;
    }

    
    if($Email != $HEmail){
        echo 'Het Email adres dat door u is ingevuld komt niet overeen met het herhaalde Email adres.</br>';
        $error++;
    }


    if(!strlen($Telefoon)){
        echo 'Geen Telefoon nummer ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
    if(!strlen($Woonplaats)){
        echo 'Geen Woonplaats ingevuld.<br>';
        $error++;
    }


    if(!strlen($Straatnaam)){
        echo 'Geen Straatnaam ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
    if(!strlen($Huisnummer)){
        echo 'Geen Huisnummer ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
    if(!strlen($Postcode)){
        echo 'Geen Postcode ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    

    if($error > 0){
        exit('</br> In totaal '.$error.' fouten');
    }


    include('mysql.php');
    
    $tbl_name = 'gebruikers';
    $Voornaam                    =    mysql_real_escape_string($Voornaam);    
    $Achternaam                    =    mysql_real_escape_string($Achternaam);    
    $Geboorte                    =    mysql_real_escape_string($Geboorte);    
    $Geslacht                    =    mysql_real_escape_string($Geslacht);
    $Gebruikersnaam                =    mysql_real_escape_string($Gebruikersnaam);
    $Wachtwoord                    =    mysql_real_escape_string($Wachtwoord);    
    $Email                        =    mysql_real_escape_string($Email);    
    $Telefoon                    =    mysql_real_escape_string($Telefoon);
    $Woonplaats                    =    mysql_real_escape_string($Woonplaats);
    $Straatnaam                    =    mysql_real_escape_string($Straatnaam);
    $Huisnummer                    =    mysql_real_escape_string($Huisnummer);
    $Postcode                    =    mysql_real_escape_string($Postcode);
    
    $Result                    =    mysql_query('SELECT `Gebruikersnaam` FROM `accounts` WHERE `Gebruikersnaam` = "'.$Gebruikersnaam.'"');
    
    if(mysql_num_rows($Result)){
        echo 'De gebruikersnaam : \''.htmlentities($Gebruikersnaam).'\' Bestaat al.';
    }
else{
    
        mysql_query("INSERT INTO $tbl_name (Voornaam,Achternaam,Geboorte,Geslacht,Gebruikersnaam,Wachtwoord,Email,Telefoon,Woonplaats,Straatnaam,Huisnummer,Postcode) VALUES ('Voornaam','Achternaam','Geboorte','Geslacht','Gebruikersnaam','Wachtwoord','Email','Telefoon','Woonplaats','Straatnaam','Huisnummer','Postcode')") or die(mysql_error());
        if($Result == true){
        }
    }

}
else{
echo "niks ontvangen";
}

?>


hij geeft dus meteen de melding "niks ontvangen"
Gewijzigd op 22/01/2013 15:21:39 door Niels Peeren
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 17:59:54
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/01/2013 15:20:50
Quote Anchor link
omdat je de formulier de naam 'registratie' heb gegeven en deze bevat geen waarde.
Ik zou controlleren op if(isset($_POST['voornaam'])) of op de submit knop mits je deze ook een name geef :)

iig iets wat ZOWIEZO een waarde bevat
Gewijzigd op 22/01/2013 15:21:29 door Dennis WhoCares
 
Niels Peeren

Niels Peeren

22/01/2013 15:34:45
Quote Anchor link
ja idd , ik heb nu de knop een name gegeven en het werkt :)

Toevoeging op 22/01/2013 15:35:37:

zie je touwens misschien een foutje in de selection van geslacht? , ik heb hem al n name gegeven want die stond er nog niet bij maar hij geeft aan dat die niet is ingevuld

Toevoeging op 22/01/2013 15:41:39:

mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ...... on line 126
Unknown column 'Geslacht' in 'field list' die geeft hij , maar ik heb m laten echoén en hij echo't wel hetgeen wat hij moet doen

Toevoeging op 22/01/2013 15:49:07:

oh de expects parameter to be 1 error is opgelost alleen "Unknown column 'Geslacht' in 'field list'" is er nog
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/01/2013 16:42:49
Quote Anchor link
Volgens de error heb je geen veld in je tabel staan dat de naam 'Geslacht' heeft?
Controlleer je database eens
Gewijzigd op 22/01/2013 16:43:56 door Dennis WhoCares
 
Eddy E

Eddy E

22/01/2013 16:43:49
Quote Anchor link
En als ik nu op enter druk om het formulier te verzenden? Dan wordt het niet verwerkt, want ik heb niet op de knop gedrukt.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

22/01/2013 16:48:53
Quote Anchor link
ja dat was hem dennis , heel erg bedankt moet alleen nog ff iets vinden op de values , aangezien hij nu die values in de database zet ipv wat er is ingetypt
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/01/2013 16:54:43
Quote Anchor link
VALUES ('" . $Voornaam . "','" . $Achternaam . "','" . $Geboorte . "' - enz -
Let op bij geboorte, als je de veld als date of datetime hebt, wordt datum andersom opgeslagen
jaar-maand-dag

En zoals Eddy al zeg, je kan ook de if(isset($_POST[' -submit knop -
veranderen naar Dag
(geboorte dag wordt zowiezo ingevuld en heeft van eigens al een waarde zodra t formulier geladen wordt ( 1 )
Dan heb je ook t probleem niet dat het formulier niet verzonden wordt als je op enter gedrukt heb
Gewijzigd op 22/01/2013 17:01:40 door Dennis WhoCares
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/01/2013 17:05:18
Quote Anchor link
Regel 6 t/m 24 is zinloos; je kopieert variabelen.
Nergens controleer je of de datum wel een datum is. Een telefoonnummer en postcode hebben ook een te controleren opmaak. Je kijkt nu alleen met strlen.
Je opmaak van de datum klopt niet met de opmaak zoals die in de database zou moeten (date-veld).
Regel 101 t/m 112 -> dat doe je in een query, niet als losse regels.
Je slaat het wachtwoord zonder enige beveiliging op. Niet wenselijk.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

22/01/2013 17:17:56
Quote Anchor link
heel erg bedankt voor de tips en hulp , ik heb nu alles werkend en kan weer verder :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.