registratieformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »
Niels Peeren

Niels Peeren

22/01/2013 15:17:45
Quote Anchor link
goeiemiddag , ik was even bezig met een formuliertje maken voor registratie op mijn site maar op een of andere manier geeft hij meteen een foutmelding wat zegt dat hij niks ontvangen heeft hoe kan dit?


Dit is het formulier

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<form name="registratie" action="phpfiles/registreer.php" method="POST">
                    <ul>
                    
                    <h2> Persoonlijke informatie </h2>
                    
                        <li>
                            <label>Voornaam.</label>
                            <input name="Voornaam" type="text" value="Voornaam" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Achternaam.</label>
                            <input name="Achternaam" type="text" value="Achternaam" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Geboorte Datum (DD-MM-JJJJ).</label>
                            
                            <select name="Dag">
                                <?php
                                for($i = 1; $i <= 31; $i++)
                                {


                                    echo '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>';
                                }

                                ?>

                            </select>
                            <select name="Maand">
                                <?php
                                for($i = 1; $i <= 12; $i++)
                                {

                                    echo '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>';
                                }

                                ?>

                            </select>
                            <select name="Jaar">
                                <?php
                                for($i = date('Y'); $i >= 1900; $i--)
                                {

                                    echo '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>';
                                }

                                ?>

                            </select>
                        </li>
                        <li>
                            <label>Geslacht.</label>
                            <select>
                                <option value="Man">Man</option>
                                <option value="Vrouw">Vrouw</option>
                            </select>
                        </li>
                        <li>
                            <label>Gebruikersnaam.</label>
                            <input name="Gebruikersnaam" type="text" value="Gebruikersnaam" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Wachtwoord.</label>
                            <input name="Wachtwoord" type="text" value="Wachtwoord" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Herhaal Wachtwoord.</label>
                            <input name="HWachtwoord" type="text" value="Herhaal Wachtwoord" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        
                        <h2> Contact informatie </h2>
                        
                        <li>
                            <label>Email adres.</label>
                            <input name="Email" type="text" value="Email adres" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Herhaal Email adres.</label>
                            <input name="HEmail" type="text" value="Email adres" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Telefoon nummer.</label>
                            <input name="Telefoon" type="text" value="Telefoon nummer" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        
                        <h2> Woon Informatie </h2>

                        <li>
                            <label>Woonplaats.</label>
                            <input name="Woonplaats" type="text" value="Woonplaats" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Straatnaam.</label>
                            <input name="Straatnaam" type="text" value="Straatnaam" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Huisnummer.</label>
                            <input name="Huisnummer" type="text" value="Huisnummer" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Postcode.</label>
                            <input name="Postcode" type="text" value="Postcode" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        
                        <input action="phpfiles/registreer.php" type="submit" value="Verstuur" class="btn3">
                        
                    </ul>
                </form>


en dit is het phpscritp wat wordt opgeroepen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
<?php

if(isset($_POST['registratie'])){


    $Voornaam            =    htmlentities($_POST['Voornaam']);
    $Achternaam            =    htmlentities($_POST['Achternaam']);
    $Dag                 =    htmlentities($_POST['Dag']);
    $Maand              =    htmlentities($_POST['Maand']);
    $Jaar                =    htmlentities($_POST['Jaar']);
    
    $Geboorte             =    $Dag.'-'.$Maand.'-'.$Jaar;
    
    $Geslacht            =    htmlentities($_POST['Geslacht']);
    $Gebruikersnaam        =    htmlentities($_POST['Gebruikersnaam']);
    $Wachtwoord            =    htmlentities($_POST['Wachtwoord']);
    $HWachtwoord        =    htmlentities($_POST['HWachtwoord']);
    $Email                =    htmlentities($_POST['Email']);
    $HEmail                =    htmlentities($_POST['HEmail']);
    $Telefoon            =    htmlentities($_POST['Telefoon']);
    $Woonplaats            =    htmlentities($_POST['Woonplaats']);
    $Straatnaam            =    htmlentities($_POST['Straatnaam']);
    $Huisnummer            =    htmlentities($_POST['Huisnummer']);
    $Postcode            =    htmlentities($_POST['Postcode']);

    $error    =    0;
    
        if(!strlen($Voornaam)){
        echo 'Geen voornaam ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
        if(!strlen($Achternaam)){
        echo 'Geen achternaam ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
        if(!strlen($Gebruikersnaam)){
        echo 'Geen Gebruikersnaam ingevuld.<br>';
        $error++;
    }


        if(!strlen($Wachtwoord) || !strlen($HWachtwoord)){
        echo 'U bent vergeten uw wachtwoord in te vullen in één of beide velden.<br>';
        $error++;
    }


        if($Wachtwoord != $HWachtwoord){
        echo 'Het wachtwoord komt niet overeen met het herhaalde wachtwoord. </br>';
        $error++;
    }

    
        if(!strlen($Email)){
        echo 'Geen Email adres ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
        if(filter_var($Email, FILTER_VALIDATE_EMAIL) == false){
        echo 'Dit is geen geldig Email adres.<br>';
        $error++;
    }

    
    if($Email != $HEmail){
        echo 'Het Email adres dat door u is ingevuld komt niet overeen met het herhaalde Email adres.</br>';
        $error++;
    }


    if(!strlen($Telefoon)){
        echo 'Geen Telefoon nummer ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
    if(!strlen($Woonplaats)){
        echo 'Geen Woonplaats ingevuld.<br>';
        $error++;
    }


    if(!strlen($Straatnaam)){
        echo 'Geen Straatnaam ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
    if(!strlen($Huisnummer)){
        echo 'Geen Huisnummer ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
    if(!strlen($Postcode)){
        echo 'Geen Postcode ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    

    if($error > 0){
        exit('</br> In totaal '.$error.' fouten');
    }


    include('mysql.php');
    
    $tbl_name = 'gebruikers';
    $Voornaam                    =    mysql_real_escape_string($Voornaam);    
    $Achternaam                    =    mysql_real_escape_string($Achternaam);    
    $Geboorte                    =    mysql_real_escape_string($Geboorte);    
    $Geslacht                    =    mysql_real_escape_string($Geslacht);
    $Gebruikersnaam                =    mysql_real_escape_string($Gebruikersnaam);
    $Wachtwoord                    =    mysql_real_escape_string($Wachtwoord);    
    $Email                        =    mysql_real_escape_string($Email);    
    $Telefoon                    =    mysql_real_escape_string($Telefoon);
    $Woonplaats                    =    mysql_real_escape_string($Woonplaats);
    $Straatnaam                    =    mysql_real_escape_string($Straatnaam);
    $Huisnummer                    =    mysql_real_escape_string($Huisnummer);
    $Postcode                    =    mysql_real_escape_string($Postcode);
    
    $Result                    =    mysql_query('SELECT `Gebruikersnaam` FROM `accounts` WHERE `Gebruikersnaam` = "'.$Gebruikersnaam.'"');
    
    if(mysql_num_rows($Result)){
        echo 'De gebruikersnaam : \''.htmlentities($Gebruikersnaam).'\' Bestaat al.';
    }
else{
    
        mysql_query("INSERT INTO $tbl_name (Voornaam,Achternaam,Geboorte,Geslacht,Gebruikersnaam,Wachtwoord,Email,Telefoon,Woonplaats,Straatnaam,Huisnummer,Postcode) VALUES ('Voornaam','Achternaam','Geboorte','Geslacht','Gebruikersnaam','Wachtwoord','Email','Telefoon','Woonplaats','Straatnaam','Huisnummer','Postcode')") or die(mysql_error());
        if($Result == true){
        }
    }

}
else{
echo "niks ontvangen";
}

?>


hij geeft dus meteen de melding "niks ontvangen"
Gewijzigd op 22/01/2013 15:21:39 door Niels Peeren
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 17:16:12
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/01/2013 15:20:50
Quote Anchor link
omdat je de formulier de naam 'registratie' heb gegeven en deze bevat geen waarde.
Ik zou controlleren op if(isset($_POST['voornaam'])) of op de submit knop mits je deze ook een name geef :)

iig iets wat ZOWIEZO een waarde bevat
Gewijzigd op 22/01/2013 15:21:29 door Dennis WhoCares
 
Niels Peeren

Niels Peeren

22/01/2013 15:34:45
Quote Anchor link
ja idd , ik heb nu de knop een name gegeven en het werkt :)

Toevoeging op 22/01/2013 15:35:37:

zie je touwens misschien een foutje in de selection van geslacht? , ik heb hem al n name gegeven want die stond er nog niet bij maar hij geeft aan dat die niet is ingevuld

Toevoeging op 22/01/2013 15:41:39:

mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ...... on line 126
Unknown column 'Geslacht' in 'field list' die geeft hij , maar ik heb m laten echoén en hij echo't wel hetgeen wat hij moet doen

Toevoeging op 22/01/2013 15:49:07:

oh de expects parameter to be 1 error is opgelost alleen "Unknown column 'Geslacht' in 'field list'" is er nog
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/01/2013 16:42:49
Quote Anchor link
Volgens de error heb je geen veld in je tabel staan dat de naam 'Geslacht' heeft?
Controlleer je database eens
Gewijzigd op 22/01/2013 16:43:56 door Dennis WhoCares
 
Eddy E

Eddy E

22/01/2013 16:43:49
Quote Anchor link
En als ik nu op enter druk om het formulier te verzenden? Dan wordt het niet verwerkt, want ik heb niet op de knop gedrukt.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

22/01/2013 16:48:53
Quote Anchor link
ja dat was hem dennis , heel erg bedankt moet alleen nog ff iets vinden op de values , aangezien hij nu die values in de database zet ipv wat er is ingetypt
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/01/2013 16:54:43
Quote Anchor link
VALUES ('" . $Voornaam . "','" . $Achternaam . "','" . $Geboorte . "' - enz -
Let op bij geboorte, als je de veld als date of datetime hebt, wordt datum andersom opgeslagen
jaar-maand-dag

En zoals Eddy al zeg, je kan ook de if(isset($_POST[' -submit knop -
veranderen naar Dag
(geboorte dag wordt zowiezo ingevuld en heeft van eigens al een waarde zodra t formulier geladen wordt ( 1 )
Dan heb je ook t probleem niet dat het formulier niet verzonden wordt als je op enter gedrukt heb
Gewijzigd op 22/01/2013 17:01:40 door Dennis WhoCares
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/01/2013 17:05:18
Quote Anchor link
Regel 6 t/m 24 is zinloos; je kopieert variabelen.
Nergens controleer je of de datum wel een datum is. Een telefoonnummer en postcode hebben ook een te controleren opmaak. Je kijkt nu alleen met strlen.
Je opmaak van de datum klopt niet met de opmaak zoals die in de database zou moeten (date-veld).
Regel 101 t/m 112 -> dat doe je in een query, niet als losse regels.
Je slaat het wachtwoord zonder enige beveiliging op. Niet wenselijk.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

22/01/2013 17:17:56
Quote Anchor link
heel erg bedankt voor de tips en hulp , ik heb nu alles werkend en kan weer verder :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.