Registreren lukt niet...-.-

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 17:15:53
Quote Anchor link
Hoi, ik ben nieuw hier en ben aan het klooien met PHP. Ik heb weleens eerder een registratiescript gemaakt, meestal werkt het. Dit is dus een van de gevallen waarin het maar niet wil lukken.

Ik heb dus een database gemaakt die "multimarkt" heet. Ik heb een "connection.php" en ik gebruik USB-webserver. Dit is de code van mijn connection.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$host
= "localhost"; //database location
$user = "root"; //database username
$pass = "usbw"; //database password
$db_name = "multimarkt"; //database name
//database connection

$link = mysql_connect($host, $user, $pass);
mysql_select_db($db_name);
//sets encoding to utf8
mysql_query("SET NAMES utf8");
?>
.

Ik heb een formulier en die ziet er zo uit:

<div id="inhoud">
<form id="form1" name="form1" method="post" action="registreren.php">
<p></p>
<table width="268" border="0" align="center">
<tr>
<th width="117" scope="col">Gebruikersnaam:</th>
<th width="141" scope="col"><label for="GebruikersNaam2"></label>
<input type="text" name="GebruikersNaam" id="GebruikersNaam2" /></th>
</tr>
<tr>
<td>Wachtwoord:</td>
<td><label for="WachtWoord1"></label>
<input type="text" name="WachtWoord1" id="WachtWoord1" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Wachtwoord herhalen:</td>
<td><label for="WachtWoord2"></label>
<input type="text" name="WachtWoord2" id="WachtWoord2" /></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" name="button" id="button" value="Submit" /></td>
</tr>
</table>
</form>
<p>

</div>

Als laatst heb ik een PHP code, die blijkbaar niet werkt. Ik snap er echt niks van, naar mijn mening zou hij gewoon moeten werken...


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
include("connection.php");
if(isset($_REQUEST['button']))
{

    $gb= $_POST['GebruikersNaam'];
    $ww1= $_POST['WachtWoord1'];
    $ww2 = $_POST['WachtWoord2'];
    
    if($ww1 == $ww2)
    {

        $opdracht = "INSERT INTO leden (Gebruikersnaam, Wachtwoord1, Wachtwoord2) VALUES ('$gb', '$ww1', '$ww2')";
    }

    
    if($gb == "" AND $ww1 == "" AND $ww2 == "")
    {

        echo "U heeft geen gegevens ingevuld.";
    }

    
    if(mysql_query($opdracht))
    {

        echo "U bent geregistreerd!";
    }

    
    else
    {
        echo "De gegevens zijn niet naar de database gestuurd.";
    }
    
}

?>


Dit zou toch gewoon moeten werken<
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:06:24
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 17:24:49
Quote Anchor link
SQL-Injection is mogelijk.
Ook al is er niks ingevuld, de query wordt toch uitgevoerd.
Wat werkt er niet?
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 17:31:30
Quote Anchor link
De gegevens worden niet naar de database verstuurd. Informatie uit het formulier wordt er wel uitgehaald. Als ik echo $gb; echo $ww1; echo $ww2; doe, dan laat het gewoon netjes zien wat er werd ingevuld.

Wat is SQL-injection?
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 17:44:54
Quote Anchor link
Bouw foutafhandeling in en gebruik mysql_real_escape_string() om je te beveiligen tegen sql-injection.
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 17:57:46
Quote Anchor link
Eerst wil ik dat hij het doet...Ik snap niet waarom hij het niet doet :S
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

09/10/2011 18:01:14
Quote Anchor link
Door een goede foutafhandeling krijg je vanzelf te zien waarom hij het niet doet.
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 18:07:42
Quote Anchor link
Dankje, heb ik veel aan.
 
Php knipper

php knipper

09/10/2011 18:08:34
Quote Anchor link
foutafhandeling
plaats na lijn 11 van het verwerkgedeelte
dit stukje ( laat de php tags weg )
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
            if (!$opdracht) {
            (
'SQL error: ' . mysql_error());
            }

?>

doe nog eens een registratie en dan krijg je normaal gezien een foutcode ( post deze hier eens )
Gewijzigd op 09/10/2011 18:08:58 door php knipper
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 18:12:44
Quote Anchor link
Mark Markson op 09/10/2011 18:07:42:
Dankje, heb ik veel aan.


Je kan ook wachten totdat je een glazen bol krijgt.
Foutafhandeling is de enige juiste manier om fouten op te sporen.
 
Php knipper

php knipper

09/10/2011 18:15:06
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/10/2011 18:12:44:
Mark Markson op 09/10/2011 18:07:42:
Dankje, heb ik veel aan.


Je kan ook wachten totdat je een glazen bol krijgt.
Foutafhandeling is de enige juiste manier om fouten op te sporen.


het is toch de snelste manier om dat te doen!
als je liever heel je code na gaat trekken waar de fout zit.
3 regels en je probleem is al gedeeltelijk opgelost!
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 20:54:09
Quote Anchor link
Ik heb de regelel toegevoegd, maar hij doet nog niks:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
include("connection.php");
if(isset($_REQUEST['button']))
{

    $gb= $_POST['GebruikersNaam'];
    $ww1= $_POST['WachtWoord1'];
    $ww2 = $_POST['WachtWoord2'];
    
    if($ww1 == $ww2)
    {

        $opdracht = "INSERT INTO leden (Gebruikersnaam, Wachtwoord1, Wachtwoord2) VALUES ('$gb', '$ww1', '$ww2')";
                     if (!$opdracht) {
            (
'SQL error: ' . mysql_error());
            }
    }

    
    
    if($gb == "" AND $ww1 == "" AND $ww2 == "")
    {

        echo "U heeft geen gegevens ingevuld.";
    }

    
    if(mysql_query($opdracht))
    {

        echo "U bent geregistreerd!";
    }

    
    else
    {
        echo "De gegevens zijn niet naar de database gestuurd.";
    }
    
}

?>


geen foutmelding
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

09/10/2011 21:09:43
Quote Anchor link
zet eens onder elk statement een echo, en zeg eens waar hij stopt?
En je kunt if (!opdracht) weglaten. Die staat op de verkeerde pleke n moet achter een query staan.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 21:12:14
Quote Anchor link
Regel 12 en 13 kunnen weg.

Zet tusen regel 29 en 30 dit:
echo 'SQL error: ' . mysql_error();
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 21:16:42
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected '{', expecting ',' or ';' in H:\usbwebserver\root\OPDRACHT5\check.php on line 31

Toevoeging op 09/10/2011 21:17:27:

Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY'
Sorry was een puntkomma vergeten/

Toevoeging op 09/10/2011 21:18:07:

AAAH! IK SNAP HEM AL! Ik heb een veld met "id" en die heb ik een primary key gemaakt! Kijken of het lukt! DANKJULLIE!
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 21:25:20
Quote Anchor link
Auto_increment.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.