registreren lukt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »
Teminite hulp

Teminite hulp

26/01/2016 20:21:02
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben momenteel bezig met een project, en ik maak alles dus handmatig!
Nu ja, zal ik eens vertellen waar ik vast zit:

ik heb een register form gemaakt en een database 'users'
Als ik geregistreerd ben zegt het: Welkom bij (website) login!

Als ik naar mijn database ga bij 'users' sta ik er niet tussen!

Ik zal eerst mijn index tonen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?php include ( "./inc/header.inc.php" ); ?>
<?php
$reg
= @$_POST['reg'];
//declaring variables to prevent errors
$fn = ""; //First Name
$ln = ""; //Last Name
$un = ""; //Username
$em = ""; //Email
$em2 = ""; //Email 2
$pswd = ""; //Password
$pswd2 = ""; // Password 2
$d = ""; // Sign up Date
$u_check = ""; // Check if username exists
//registration form

$fn = strip_tags(@$_POST['fname']);
$ln = strip_tags(@$_POST['lname']);
$un = strip_tags(@$_POST['username']);
$em = strip_tags(@$_POST['email']);
$em2 = strip_tags(@$_POST['email2']);
$pswd = strip_tags(@$_POST['password']);
$pswd2 = strip_tags(@$_POST['password2']);
$d = date("Y-m-d"); // Year - Month - Day

if ($reg) {
if ($em==$em2) {
// Check if user already exists
$u_check = mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username='$un'");
// Count the amount of rows where username = $un
$check = mysql_num_rows($u_check);
//Check whether Email already exists in the database
$e_check = mysql_query("SELECT email FROM users WHERE email='$em'");
//Count the number of rows returned
$email_check = mysql_num_rows($e_check);
if ($check == 0) {
  if ($email_check == 0) {
//check all of the fields have been filed in
if ($fn&&$ln&&$un&&$em&&$em2&&$pswd&&$pswd2) {
// check that passwords match
if ($pswd==$pswd2) {
// check the maximum length of username/first name/last name does not exceed 25 characters
if (strlen($un)>25||strlen($fn)>25||strlen($ln)>25) {
echo "The maximum limit for username/first name/last name is 25 characters!";
}

else
{
// check the maximum length of password does not exceed 25 characters and is not less than 5 characters
if (strlen($pswd)>30||strlen($pswd)<5) {
echo "Your password must be between 5 and 30 characters long!";
}

else
{
//encrypt password and password 2 using md5 before sending to database
$pswd = md5($pswd);
$pswd2 = md5($pswd2);
$query = mysql_query("INSERT INTO users VALUES ('','$un','$fn','$ln','$em','$pswd','$d','0','Write something about yourself.','','','no')");
die("<h2>Welcome to findFriends</h2>Login to your account to get started ...");
}
}
}

else {
echo "Your passwords don't match!";
}
}

else
{
echo "Please fill in all of the fields";
}
}

else
{
 echo "Sorry, but it looks like someone has already used that email!";
}
}

else
{
echo "Username already taken ...";
}
}

else {
echo "Your E-mails don't match!";
}
}

?>

        <div style="width: 800px; margin: 0px auto 0px auto;">
        <table>
             <tr>
                 <td width="60%" valign="top">
                      <h2>Join FindFriends today!</h2>
             </td>
             <td width="40%" valign="top">
                  <h2>Sign Up Below!</h2>
                  <form action="#" method="POST">
                       <input type="text" name="fname" size="25" placeholder="First Name" /><br /><br />
                       <input type="text" name="lname" size="25" placeholder="Last Name" /><br /><br />
                       <input type="text" name="username" size="25" placeholder="Username" /><br /><br />
                       <input type="text" name="email" size="25" placeholder="email adress" /><br /><br />
                       <input type="text" name="email2" size="25" placeholder="email adress (again)" /><br /><br />
                       <input type="text" name="password" size="25" placeholder="password" /><br /><br />
                       <input type="text" name="password2" size="25" placeholder="password (again)" /><br /><br />
                       <input type="submit" name="reg" value="Sign Up!">
                  </form>
             </td>
             </tr>
        </table>
<?php include ( "./inc/footer.inc.php" ); ?>


En nu mijn database 'users':

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 3.4.5
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generation Time: Jul 02, 2012 at 04:54 PM
-- Server version: 5.5.16
-- PHP Version: 5.3.8

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";
SET time_zone = "+00:00";


/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */;
/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=@@CHARACTER_SET_RESULTS */;
/*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=@@COLLATION_CONNECTION */;
/*!40101 SET NAMES utf8 */;

--
-- Database: `Veranderd`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Table structure for table `users`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `users` (
  `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `username` varchar(255) NOT NULL,
  `first_name` varchar(255) NOT NULL,
  `last_name` varchar(255) NOT NULL,
  `email` varchar(255) NOT NULL,
  `password` varchar(32) NOT NULL,
  `sign_up_date` date NOT NULL,
  `activated` enum('0','1') NOT NULL,
  `bio` text NOT NULL,
  `profile_pic` text NOT NULL,
  `friend_array` text NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=5 ;


Ik weet totaal niet wat er aan mis is, hopelijk kunnen jullie wat helpen :)
alvast bedankt!
Gewijzigd op 26/01/2016 20:22:50 door Teminite hulp
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:50:40
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

26/01/2016 20:50:41
Quote Anchor link
Voeg eens wat foutafhandeling aan je mysql spul toe.
Ook worden de mysql functies uitgefaseerd, als je toch bezig bent kun je beter overstappen op mysqli of PDO.
Of begin gewoon meteen helemaal overnieuw, je mist overal escaping, misbruikt strip_tags, en hebt nogal rare voorwaarden, zoals "het wachtwoord mag maximaal 30 tekens lang zijn"/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2016 20:52:36
Quote Anchor link
Ik zie dat er aan dit script een hoop mankeert, en dat er voor een heel groot gedeelte wel aan veranderd kan worden.

* Er wordt niet gekeken of je het formulier verstuurd hebt. Hierdoor zal je mogelijk, als je error_reporting op E_ALL staat en display_errors op on, notice-foutmeldingen verschijnen
Dit kan je oplossen met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    // je formulier is verstuurd.    
} else {
    // toon hier je formulier.
}
?>

* Je onderdrukt foutmeldingen met een @. Niet aan te raden.
* Je gebruikt de oude mysql-functies die geschrapt zullen worden, gebruik liever MySQLi of PDO.
* Er mist goede foutafhandeling.
* De code is niet netjes ingesprongen met TAB
* Passworden zijn opgeslagen in md5() wat zeer zwakke encryptie is. Gebruik liever password_hash en password_verify
* Geef nooit aan dat of je username of je password fout is, maar meld liever gewoon uit veiligheidsoverwegingen dat het inloggen mislukt is.
* Sla bij voorkeur de foutmeldingen in een array op, zodat je niet steeds opnieuw moet beginnen als je iets vergeet in te vullen. Maar laat dan al je invoerfouten zien.

Maar waar het nu fout op gaat, is de foutafhandeling.
Gewijzigd op 26/01/2016 21:29:43 door - Ariën -
 
Teminite hulp

Teminite hulp

27/01/2016 00:59:26
Quote Anchor link
- Ariën - op 26/01/2016 20:52:36:
Ik zie dat er aan dit script een hoop mankeert, en dat er voor een heel groot gedeelte wel aan veranderd kan worden.

* Er wordt niet gekeken of je het formulier verstuurd hebt. Hierdoor zal je mogelijk, als je error_reporting op E_ALL staat en display_errors op on, notice-foutmeldingen verschijnen
Dit kan je oplossen met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    // je formulier is verstuurd.    
} else {
    // toon hier je formulier.
}
?>

* Je onderdrukt foutmeldingen met een @. Niet aan te raden.
* Je gebruikt de oude mysql-functies die geschrapt zullen worden, gebruik liever MySQLi of PDO.
* Er mist goede foutafhandeling.
* De code is niet netjes ingesprongen met TAB
* Passworden zijn opgeslagen in md5() wat zeer zwakke encryptie is. Gebruik liever password_hash en password_verify
* Geef nooit aan dat of je username of je password fout is, maar meld liever gewoon uit veiligheidsoverwegingen dat het inloggen mislukt is.
* Sla bij voorkeur de foutmeldingen in een array op, zodat je niet steeds opnieuw moet beginnen als je iets vergeet in te vullen. Maar laat dan al je invoerfouten zien.

Maar waar het nu fout op gaat, is de foutafhandeling.



Nog veel werk aan zo te zien :p
Nou ja, bedankt voor het reageren! Hier heb ik heel veel aan en weet nu ook dit op te lossen :)

Alvast bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.