[review] ...

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Jeroen VD

Jeroen VD

09/04/2015 10:28:37
Anchor link
Beste allemaal,

Ik heb het hier al eens eerder gevraagd, en om geen oud topic te bumpen hier nogmaals.

Ik heb een site gemaakt, en zou daar eens feedback op willen hebben. Ik ben niet zon artistiek wonder,dus uiterlijk commentaar is welkom. De site is momenteel onder constructie, vrijwel alle content is er afgehaald. een voorbeeldpagina hoe het er uit gaat zien is ...

Alle commentaar is welkom!

Groeten,
Jeroen

URL eruit gehaald ivm Google indexering.[/modedit]
Gewijzigd op 27/05/2015 10:01:00 door Wouter J
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 04:21:11
 
Eddy E

Eddy E

09/04/2015 11:14:01
Anchor link
Zelfde als vorige keer:
- het blauw is te hard
- het is allemaal zo vierkant, zo hard.
- het mist wat flair. Het is wel strak en recht (en daar houd ik wel van), maar het is niet fijngevoelig genoeg. PHPhulp is ook rechthoekig, maar subtieler. Dat subtiele mis ik. Kleine dingen (als datum/tijd hier op PHPhulp)
- de 3 foto's bovenin zijn leuk, maar kan je het niet samenvloeien tot 1 foto die over de hele breedte staat, achter de inhoud

+ je menu is mooi, goed, duidelijk. Wat ronder maken, wat meer ruimte (padding/margin), wat schaduw... en het is schitterend: voorbeeld: https://jsfiddle.net/4rwx0zvr/1/

Toevoeging op 09/04/2015 11:16:54:

En je hebt 2 scrollbalken bij je header, in IE 11.
 
Wouter J

Wouter J

09/04/2015 12:04:19
Anchor link
Het design ziet er uit als een ouder design, Web 1.0 zoals we dat noemen. Beetje startpagina.nl like design.

Dit komt doordat je alles keurig in blokken heb verdeeld, alles heeft een bordertje, andere achtergrond. Alles staat vervolgens weer in de content wrapper blok en deze staat weer keurig in de body blok.

Laten we eens die content wrapper niet meer zichtbaar maken. Dan oogt de site veel opener en ruimtelijker. Dus we halen de background-color van .content_wrapper weg en ook de schaduw (voor zover je dit schaduw kunt noemen overigens, meer over dit later).

Vervolgens de schaduw. Deze komt niet goed over, omdat hij niet lijkt op iets wat je in de wereld tegen kan komen. Schaduw is altijd grijs, zelden heel opvallend (alleen met direct zonlicht) en nooit aan alle kanten evenveel. Laten we de dubbele schaduw dus eens vervangen met 0px 0px 3px #aaa (geen offset meer, heel klein en heel licht).
We krijgen nu al een site die er stukken beter uit ziet naar mijn mening.

Vervolgens valt op dat de header groter is dan de andere blokken. Probeer dit gelijk te trekken (of de header echt heel veel groter te maken). Ik zou ook aanraden om de afbeeldingen alle 3 apart in de site op te nemen.

De kleuren zien er nog niet heel erg natuurlijk uit. Ik zou je aanraden de guidelines van http://www.google.com/design/spec/style/color.html te volgen: "Limit your selection of colors by choosing three color hues from the primary palette and one accent color from the secondary palette. The accent color may or may not need fallback options." Probeer gewoon een pallet van die pagina te kiezen en te gebruiken. Probeer ook wat andere palletten uit.

Ik zou ook de border aan de rechterkant van de subitems verwijderen.

Dan als laatst is de typografie nog heel belangrijk. Jouw tekst is heel klein om te lezen vanaf een computer scherm. Lees eens https://ia.net/know-how/responsive-typography-the-basics door voor wat basis informatie over goede typografie. Defineer je font-size nooit in procenten, maar in em/rem en pixels. Gebruik bijv. font-size:19px; in de body met een line-height van 1.3.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

09/04/2015 17:24:49
Anchor link
Ik heb geprobeerd zo veel mogelijk van jullie feedback te verwerken en ik ben er gecharmeerd van. Alleen met het menu kom ik er niet helemaal uit. Juist dat strakke vierkante hou ik van, ik wil het niet rond maken. het is het nu net niet.

Over de kleuren: ik heb geen palet gebruikt, maar de kleuren die er al waren (huisstijl van ..., waar deze site technisch gezien onder valt) als accentkleur gebruikt.

Hebben jullie nog meer aanvullingen? in ieder geval vast hardstikke bedankt! het oogt al een stuk rustiger en proffesioneler.

Jeroen

Naam eruit gehaald ivm Google indexering.[/modedit]
Gewijzigd op 27/05/2015 10:01:42 door Wouter J
 
Eddy E

Eddy E

09/04/2015 17:43:46
Anchor link
Veel beter inderdaad.
Een paar puntjes nog:

- bij hoveren over het menu wordt de tekst nu vet: niet doen. Dat zorgt voor verspringingen
- je header is nog steeds te breed: gewoon 1 foto van maken?
- het witte tekstvak loopt tot volledig onderaan: geef <body> een padding-bottom van 50px bijvoorbeeld. Dat is netter.
- je tekst-codering klopt niet: ik zie ergens "patiënten" staan ;)
- tekstueel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
In het Radboud Institute for Health Sciences ( www.rihs.nl ) dat voorheen NCEBP (Nijmegen Centre for Evidence Based Practice) heette


Veranderen naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
In het <a href="rihs.nl" title="Website van het RIHS">Radboud Institute for Health Sciences</a> dat voorheen <abbr title="Nijmegen Centre for Evidence Based Practice">NCEBP</abbr> heette

Let op de <abbr> en <a href>.

- Je tekstvak heeft een lichte schaduw: prachtig. Je menu ook nog. Gewoon elk menu-item iets?
- Je header-foto's kunnen die schaduw ook hebben. Persoonlijk vind ik het mooi al zulke foto's gewoon 'rond' worden, met schaduw en een randje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
.header img
 {
border-radius: 50% 50%;
box-shadow: 0 0 4px #ccc;
border: 3px solid #333;
}


Toevoeging op 09/04/2015 17:47:25:

En de tekst onder de foto: daarvan zou ik de titel (Scientific Director RIHS) zo schrijven: scientific director
En dan in de kleur zwart. Met minder top-margin, maar met iets meer bottom-margin

Op http://bachelorcongres.nl/index.php?page=Voorwoord%20decaan:%20Paul%20Smits staat het rechtervak (voor de foto) te laag.
Gewijzigd op 09/04/2015 17:45:41 door Eddy E
 
Jeroen VD

Jeroen VD

09/04/2015 18:48:52
Anchor link
Ik zal het meenemen!

Over de link: content heb ik niks over te zeggen. Degene die de tekst heeft aangeleverd wil het zo hebben, en zo geschiedt.
De header worden binnenkort (hoogstwaarschijnlijk) andere fotos, gericht op dit jaar, dan zal ik die puntjes ook meenemen.
De accentkleur onder de foto vond ik juist leuk, jij niet Eddy?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

09/04/2015 19:30:37
Anchor link
Is het niet beter om alle tekst in dezelfde taal te doen?
 
Eddy E

Eddy E

09/04/2015 20:43:34
Anchor link
Accentkleur is prima: de naam wel, de titel/functie niet.
Dan gebruik je accent: alles in accent is geen accent meer ;).
 
Jeroen VD

Jeroen VD

09/04/2015 22:56:00
Anchor link
@maarten ik zou graag alles dezelfde taal hebben, maar ik ga niet over de inhoud (die er op dit moment ook niet toe doet, over ongeveer een maand zal alle echte inhoud erop komen, misschien dat dan alles in dezelfde taal is. dit is nog content van vorig jaar)

@eddy zo ziet het er inderdaad beter uit ja!
 
Bart Matsko

Bart Matsko

08/06/2015 10:19:08
Anchor link
Waarom is de url weg?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2015 11:12:07
Anchor link
Jeroen VD op 09/04/2015 10:28:37:
[...]
WouterJ:
URL eruit gehaald ivm Google indexering.

Omdat de topicstarter zijn URL niet meer wou noemen vanwege zijn Google ranking.
Omdat dit topic daarom geen waarde meer heeft doe ik deze op slot.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.