[review] HTML5 design Portfolio

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Reshad F

Reshad F

20/06/2012 22:17:05
Quote Anchor link
Holla, ik ben bezig geweest met een nieuwe layout voor mn website. dit is momenteel alleen de voorpagina voor de content pages etc heb ik nog geen idee hoe ik het aan ga pakken. maar ideen zijn welkom!

de frontpage is een beetje gebaseerd op de Windows 8 die binnenkort uitkomt.

http://cl.ly/1b3A3P3F3b1D211b3f2p
Gewijzigd op 20/06/2012 22:17:34 door Reshad F
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:23:12
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/06/2012 22:25:14
Quote Anchor link
Tja een heel leuk idee, maar wel erg kaal, vind ik. Leeg is niet erg, maar dit is te leeg, vind ik
 
Olivier Peeters

Olivier Peeters

20/06/2012 22:34:54
Quote Anchor link
Kaal inderdaad...
Maar ik kan je naam in het grijze vlak niet duidelijk lezen (contrast is te laag)?

Groeten,
Olivier
 
Wouter J

Wouter J

20/06/2012 22:53:48
Quote Anchor link
Wel vreemd dat er in de titel HTML5 staat, maar er alleen een afbeelding beschikbaar is.

En het design:
Een paar saaie grijze vakken, heel af en toe een kleurtje, slecht uitgelijnde tekst, slechte constrast en gewoon Times New Roman (= vreselijk).
En dan die opeens heel veel gekleurde buttons (waarvoor dienen die?) met te weinig padding en een nog lagere contrast.

Nee, sorry. Dit is niks.
Gewijzigd op 20/06/2012 22:54:27 door Wouter J
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 23:01:15
Quote Anchor link
hehe Wouter je hebt gelijk, ik dacht een printscreentje even omdat de site nog niet online kon zetten net maar heb speciaal voor jou ff wat online gezet.

misschien dat je hiermee een en ander duidelijkheid krijgt over waarom zo leeg en de uitlijning.

url

voor de grijze vlakken heb ik nog een paar ideetjes om er foto;s / afbeeldingen in te voegen om er meer levendigheid in te brengen.
Gewijzigd op 20/06/2012 23:03:12 door Reshad F
 
Jasper DS

Jasper DS

20/06/2012 23:03:11
Quote Anchor link
Het idee van de vakjes vind ik wel leuk, je moet het alleen veel beter uitwerken. Zoals Wouter al zei:

- padding
- font-family
- contrast
- ...
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 23:04:57
Quote Anchor link
font gebruik ik een uit de google library

@font-face {
font-family: ‘Josefin Sans’;
src: url(http://fonts.googleapis.com/css?family=Josefin+Sans);
}

zie css sheet :)

Toevoeging op 20/06/2012 23:07:25:

toevoeging: het klopt inderdaad dat de footer linkjes in IE en FF niet werken maar ik ben hiervoor bezig om een oplossing te vinden. momenteel werk de site wel geheel correct in Chrome, safari enz overigens!
 

20/06/2012 23:07:55
Quote Anchor link
Eerst en vooral ben ik het volledig akkoord met Wouter. Wat je eventueel met de lege vakken kun doen is ze opvullen met projecten die al voltooid zijn. Verder is zoals Wouter al zei de font niet goed.
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 23:09:57
Quote Anchor link
@aaron dat is wel een goed idee idd om ze met projects enz op te vullen! of misschien korte nieuws items enof foto's wat gerelateerd is aan de website.
 
Niels K

Niels K

21/06/2012 10:24:00
Quote Anchor link
Maak het vakje ook clickable ;-)
 
Reshad F

Reshad F

21/06/2012 12:01:24
Quote Anchor link
@niels haha ja ik heb nog geen idee voor een "page" design" als ik daar voor inspiratie heb dan worden ze clickable!
 
Reshad F

Reshad F

22/06/2012 23:28:21
Quote Anchor link
een paar wijzigingen doorgevoerd.

nog steeds niet echt een idee voor een 'page' pagina dus ideen zijn welkom!

link
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2012 00:04:59
Quote Anchor link
Uitlijning en padding (en contrast) nog steeds behoorlijk slecht. 'Contact' past nog maar net in zo'n blockje en 'My Work' heeft al geen spatie meer omdat het anders ook niet paste. Dat kan niet, maak zo'n blokje dan groter of je font size kleiner.
Ook de beschrijvingen die meer dan 1 regel beslaan zijn slecht uitgelijnd en niet leesbaar.

Tevens zou ik van die blokjes met een texture erin alleen de texture opslaan en niet de kleur. Hierdoor kun je mooi de kleur met CSS aanpassen.

Ook hoor je voor zoiets een grid te gebruiken, zoals http://978.gs/ Of maak je eigen grid: http://www.spry-soft.com/grids/
 
Reshad F

Reshad F

23/06/2012 00:29:57
Quote Anchor link
hmm nog nooit een grid gebruikt om eerlijk te zijn.

waar is het precies goed voor? uitlijning?

Toevoeging op 23/06/2012 00:52:57:

ik heb even naar de beschrijvingen gekeken en ik kan het gewoon lezen? wat gaat er precies fout bij jou wouter kan je daar een printscreentje van maken?
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2012 00:55:11
 
B Polak

B Polak

23/06/2012 09:59:13
Quote Anchor link
Reshad F op 20/06/2012 22:17:05:
de frontpage is een beetje gebaseerd op de Windows 8 die binnenkort uitkomt.

http://cl.ly/1b3A3P3F3b1D211b3f2p


Nee.

Maar wouter vind het design echt wel schitterend :D Geef nou maar toe Wouter, niet zo flauw doen.
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2012 10:13:05
Quote Anchor link
Quote:
hmm nog nooit een grid gebruikt om eerlijk te zijn.
waar is het precies goed voor? uitlijning?

Ja, en ook om dit soort dingen heel simpel te doen. Kijk bijv. eens naar dit, gemaakt met heel weinig CSS en HTML: voorbeeldje
Gewijzigd op 23/06/2012 10:13:25 door Wouter J
 
Reshad F

Reshad F

23/06/2012 13:48:52
Quote Anchor link
hmm de beschrijving is toch zwart op een felle kleur? contrast genoeg lijkt mij zoals ze daar ook beschrijven.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/06/2012 14:03:00
Quote Anchor link
B Polak op 23/06/2012 09:59:13:
Maar wouter vind het design echt wel schitterend :D Geef nou maar toe Wouter, niet zo flauw doen.

Waat slaat deze opmerking op?
 
B Polak

B Polak

23/06/2012 14:47:22
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 23/06/2012 14:03:00:
B Polak op 23/06/2012 09:59:13:
Maar wouter vind het design echt wel schitterend :D Geef nou maar toe Wouter, niet zo flauw doen.

Waat slaat deze opmerking op?



Ok en waarom vind jij het zo belangrijk om mijn 'opmerking' te citeren? ;)
Niet dat ik het erg vind, puur interesse. Het trekt jou wel aan blijkbaar.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/06/2012 16:29:44
Quote Anchor link
Ik stel je gewoon een vraag. En zoals je weet is het niet netjes om een vraag met een wedervraag te beantwoorden.

Wouter heeft een mening, en ik vraag me af waarom jij zijn mening in twijfel trekt. Dat is alles. Ik ben benieuwd naar je antwoord.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.