Review test site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 21:43:00
Quote Anchor link
Ik heb net even een website in elkaar gezet wat ik later voor mijn scripts etc ga gebruiken. Ik heb hier de link:
http://bolster.no-ip.org/

Als dat niet werkt:
http://82.168.199.133/

Ik hoop dat ik mooie commentaar krijg. Trouwens de commentaar voor codes kan ik niet krijgen, want ik hou alles strict en ook cross-browser. Als het ergens niet doet meldt het dan even (Door nieuwe versie etc.)

Groeten,
Christian Bolster
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 04:36:03
 
B a s
Beheerder

B a s

06/04/2006 21:52:00
Quote Anchor link
Ik vind hem wat té groen.. Daarnaast gebruik je wel goede opmaak maar niet goed genoeg.. Vermoedelijk positioning waardoor je de 'selection bug' krijgt.. Je kunt dit oplossen door een hack te gebruiken (heb ik eventueel wel voor je, is javascript) of je kunt het oplossen door met paddings en margins te gaan werken :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

06/04/2006 22:01:00
Quote Anchor link
Afgezien van het feit dat het een 'bezoeker' weinig kan schelen of je website valid is.. Ik vind het absoluut niet prettig lezen.

Mijn scherm is 'maar' 1024px breed, en die tekst van links naar rechts is niet echt gemakkelijk lezen. Wellicht is het verstandiger om wat andere kleuren te gebruiken, en de tekst een stukje van de rand af te houden.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:01:00
Quote Anchor link
Kun je misschien de selection bug beter verklaren, want ik zie geen fout. Ik heb trouwens groen gebruikt, omdat ik het wel geinig vond, maar je hebt gelijk te veel ik zou het even veranderen.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:03:00
Quote Anchor link
Arjan ik ben bewust dat mensen niet op dat soort info staan te wachten, maar ja het is een test site dus ik heb het zeg maar voor mijzelf gedaan. Als aandenkertje.

Edit:

Helpie ik ben namelijk half kleurenblind en dan kan ik van niet al te slecht na een slagveld gaan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CB2thephp
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2006 22:14:00
Quote Anchor link
Tekst gecentreerd vond ik mooier.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:18:00
Quote Anchor link
Ik vond gecentreerd persoonlijk ook wat mooier, want bij de kant kan het z'on lap text worden. Dus ik heb het even teruggezet.

Sry arjan dat ik terug naar center ga.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

06/04/2006 22:21:00
Quote Anchor link
Ik werk altijd met text-align: justify, maar dat is persoonlijk :).
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2006 22:34:00
Quote Anchor link
Justify is erg mooi bij veel tekst. Dus bij de testpagina is dat wel mooi. Maar bij de home (weinig tekst) ga ik voor centreren.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:37:00
Quote Anchor link
Oké gewijzigd. Het ziet bij de test wel goed uit. Bedankt voor die tip Arjan en Santhe.

Edit:

Hij valt nu een beetje uitbeeld. Dit ga ik morgenmiddag rechtzetten. Vind het nu wel welletjes geweest met het maken van websites.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CB2thephp
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Je justify doet het nog niet goed.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

06/04/2006 22:43:00
Quote Anchor link
Ik vind hem niet mooi, ik zal hem morgen even editten waarom.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:44:00
Quote Anchor link
Morgen mijn laatste toets daarom.
 
B a s
Beheerder

B a s

06/04/2006 23:01:00
Quote Anchor link
De selection bug is dat je tekst niet goed kan selecteren in Explorer.. :)
 
Eris -

Eris -

06/04/2006 23:59:00
Quote Anchor link
Server is down...
 
CB2thephp

CB2thephp

07/04/2006 07:03:00
Quote Anchor link
Klopt server was down, omdat ik naar bed ging sry volgende keer meld ik het even. Toch binnenkort heb ik een vaste servertje aan staan dan zou het niet meer down zijn.

Sry voor het ongemak
 

07/04/2006 08:11:00
Quote Anchor link
Ik zou trouwens verhuizen naar een andere host voor je DNS, want deze zit reclame te maken voor zichzelf onderin je scherm.

Zie www.ddns.nu, die gebruik ik naar alle tevredenheid.
 
CB2thephp

CB2thephp

07/04/2006 08:14:00
Quote Anchor link
Ik weet het de reclame (sucks), dus ik zou die van jou nakijken alleen ik ga zo weg, want om 10:10 heb een toets.
 

07/04/2006 09:22:00
Quote Anchor link
Valid XHTML? Haal hem even door een validator. Ik krijg warnings
 
CB2thephp

CB2thephp

07/04/2006 09:26:00
Quote Anchor link
De frame reclame van no-ip zorgt voor de validatie problemen. Zonder dat ding is het 100% validated. Dat kwam ik ook nu pas achter.

Dus het is 100% valid, behalve als die frame erstaat.

Edit:

Haal mijn code er maar doorheen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CB2thephp
 
Eris -

Eris -

07/04/2006 10:18:00
Quote Anchor link
- Geen padding
- Geen bij zondere layout
- Vel groen leest niet makkelijk
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.