[Review]Gladiator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 15:33:00
Quote Anchor link
Hallo,

Wat vinden jullie van mij nieuwe spel: http://gladiator.bruins-uneken.nl
Ik moet nog wel heel veel dingen aanpassen maar is het een goeie layout?
Is het menu overzichtelijk?
En wat zou ik moeten veranderen als ik jullie was?


edit:

Mijn layut heb ik veranderd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 14:44:46
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

20/10/2007 15:55:00
Quote Anchor link
criminals waavan de tekst is veranderd,
met een hele lelijke slechte layout,
en dan ook nog zonder CSS..
vind je de layout zelf wel mooi??
 
Niek Weevers

Niek Weevers

20/10/2007 15:56:00
Quote Anchor link
Hier begin ik niet aan
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 15:57:00
Quote Anchor link
Quote:
This page is not Valid (no Doctype found)!
Result: Failed validation, 37 Errors
Da's nog een aardige score voor een criminals site, je hebt maarliefst 37 punten :)
 
GaMer B

GaMer B

20/10/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Arg! Achtergrondmuziek!
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

20/10/2007 16:01:00
Quote Anchor link
ik krijg een error dat k quicktime 5 moet instaleren voor iets wat op die site draait,,
ik dacht t ook mooi even niet,,
iig niet een site van deze catagorie
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/10/2007 16:09:00
Quote Anchor link
Het heel gladiator? Ik zie in de header alleen maar Preatorianen
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:17:00
Quote Anchor link
Ik ben ook vandaag begonnen he!
Dus ik ehb nog veel aantepassen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 16:20:00
Quote Anchor link
Begin allereerst eens met het taalgebruik. Zo veel spel en grammatica fouten zie ik zelden op 1 website...

En verder is het misschien een idee om je website pas te lanceren als hij ook af is. Geef dus duidelijk aan dat dit nog maar een testversie is...
 
- -

- -

20/10/2007 16:23:00
Quote Anchor link
Eén van mijn favoriete uitspraken, dia mede PHPhulpers ook waarderen (al zeg ik het zelf):

Wij haten criminals.
Wij geven geen hulp bij niet zelfgemaakte criminals.
Wij haten mensen die niet zelfgemaakte criminals bezitten.

Daarnaast is het niet zo heel legaal om gewoonweg andermand muziek op je site te donderen. Ik heb het over muziek.mp3, ingezongen door Mika. Ik geloof immers niet dat je Mika voor elke paar bezoekers wat centen geeft?

Daarnaast zijn er genoeg andere criminals die mooier en beter zijn, en een normaal internetadres hebben. Hoop je serieus dat er straks mensen gaan doneren en dat je een rijk man wordt van dat gejatte spelletje met die gejatte muziek op je subdomeintje?

Het komt misschien wat hard aan, maar zo denk ik erover. Voel je verder niet beledigd, er zijn genoeg mensen zoals jij die dit proberen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 16:25:00
Quote Anchor link
4. Wij haten bijdehandjes.

© 2007
 
- -

- -

20/10/2007 16:27:00
Quote Anchor link
:P
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:27:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:
Wij haten criminals.
Wij geven geen hulp bij niet zelfgemaakte criminals.
Wij haten mensen die niet zelfgemaakte criminals bezitten.


1. iets haten moet je zelf bepalen
2. Ik vraag geen hulp, ik vraag wat jullie vinden
3.ik heb hem idd niet zelf gemaakt maar ik heb hem wel veranderd dus dat is half zelf gemaakt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
- -

- -

20/10/2007 16:29:00
Quote Anchor link
Daanaast vraag ik mij af wat mr J.G.L. Bruins-Uneken, Belastingadviseur ervan vindt. Er zijn een paar opties:
- Jij bent het zelf, en verneukt je naam door op een subdomein van je site een criminal te zetten.
- Het is je vader, die nu een verneukte naam krijgt, en jou iets doet.
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 16:29:00
Quote Anchor link
roderik schreef op 20.10.2007 16:27:
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:
Wij haten criminals.
Wij geven geen hulp bij niet zelfgemaakte criminals.
Wij haten mensen die niet zelfgemaakte criminals bezitten.


1. iets haten moet je zelf bepalen
2. Ik vraag geen hulp, ik vraag wat jullie vinden
3.ik heb hem idd niet zelf gemaakt maar ik heb hem wel veradnerd dus dat is half zelf gemaakt.
Ik vind het goed dat je het zelf hebt aangepast. Wat heb je precies veranderd? Dan kunnen we misschien daar eens naar kijken en advies over geven. Dit is misschien een criminals script maar ik vind het niet rechtvaardig om jou nu af te zeiken, jij doet ook je best. Zo ken ik ook heel veel mensen die een "webdesignbedrijfje" starten terwijl we daarvan ook al zien dat het niet goed gaat komen (© 2007), daar zeiken we ook niet over.

Probeer je HTML en CSS wat te verbeteren ten eerste, en de taal. Zie ook http://validator.w3.org.
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:30:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:

Het komt misschien wat hard aan, maar zo denk ik erover. Voel je verder niet beledigd, er zijn genoeg mensen zoals jij die dit proberen.



Haha ik neem nog een echt adres geen sub dat word dan is voor n00bs die een spel hebben.
Ik voel me niet echt beledigd hoor.
Trouwens ik doe het wel om wat bij te verdienen maar ik probeer niemand op te lichten en ik doe zelf ook mijn best hoor!
Ik heb tijden geen runescape gespeelt om met mijn spel bezig te gaan enzo.
over bedriegen, ik ben juist een heel eerlijk mens.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
- -

- -

20/10/2007 16:34:00
Quote Anchor link
PHPerik, waarom jat je mijn © 2007? Daar is ook weer copyright (© 2007) over hoor :P
roderik schreef op 20.10.2007 16:30:
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:

Het komt misschien wat hard aan, maar zo denk ik erover. Voel je verder niet beledigd, er zijn genoeg mensen zoals jij die dit proberen.



Haha ik neem nog een echt adres geen sub dat word dan is voor n00bs die een spel hebben.
Ik voel me niet echt beledigd hoor.
Trouwens ik doe het wel om wat bij te verdienen maar ik probeer niemand op te lichten en ik doe zelf ook mijn best hoor!
Ik heb tijden geen runescape gespeelt om met mijn spel bezig te gaan enzo.
over bedriegen, ik ben juist een heel eerlijk mens.

Bedriegen? Ik ben er niet over begonnen, ik geloof best dat je eerlijk bent.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:36:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:34:
Bedriegen? Ik ben er niet over begonnen, ik geloof best dat je eerlijk bent.



Haha dat zal vast jij begon dat ik probeerde mensen te bedriegen enzo, ik denk nu : had ik maar geen topic aangemaakt.
Ik ben er hard aan het werken en jij zegt dat ik een bedrieger ben dat ik mensen bedrieg en dat ik rijk word en dat ik het gewoon heb gekopieert.
Ik vroeg alleen wat jullie er van vonden en jij amakt er een conflict van vind ik zelf.




Jonathan schreef op 20.10.2007 16:29:
Daanaast vraag ik mij af wat mr J.G.L. Bruins-Uneken, Belastingadviseur ervan vindt. Er zijn een paar opties:
- Jij bent het zelf, en verneukt je naam door op een subdomein van je site een criminal te zetten.
- Het is je vader, die nu een verneukte naam krijgt, en jou iets doet.


Dat is mijn moeders site ik wou een domein hebben maar ik kon het daar ook mee doen.
Ik heb nu dus een spel en ik wil ook een domein kopen dus daar moet je het over ophouden, trouwens ik vroeg wat jullie er van vonden niet om allemaal beledigingen op te noemen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 16:42:00
Quote Anchor link
Mee eens, Jonathan een beetje ontopic blijven aub.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 16:44:00
Quote Anchor link
Wat ik ervan vindt:

- Saai uiterlijk, met name door het kleur gebruik
- Layout uit de jaren '90
- Extreem slecht taalgebruik (daar moet je echt iets aan doen!)
- Zeer rommelige code (valideer je site eens via http://validator.w3.org/)
- Als het spel van jezelf is. Waarom heb je dan niet dezelfde layout gebruikt voor de website er omheen?
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:51:00
Quote Anchor link
Het is niet mijn eigen spel zoals ik het heb gezegd maar ik ehb het gedownload bij criminalsfanaat.nl daar kan je allemaal van zulk soort spellen downlaoden.
Maar goed, ik heb het veranderd dus ik vind dat het half van me zelf gemaakt is.

Ik begon eerst een spel helemaal alleen te maken.
Toen hoorde ik van ook een phper die site dat dat wel slim was om die te gebruiken wan tik kwam niet uit de bank(daar zat een fout in) en nog iets.
Toen had ik dat gedownload enzo.

Oja over dat http://validator.w3.org/
Hij vind de pagian niet of zoiets heeft ie het over
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.