[Review]Gladiator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 15:33:00
Quote Anchor link
Hallo,

Wat vinden jullie van mij nieuwe spel: http://gladiator.bruins-uneken.nl
Ik moet nog wel heel veel dingen aanpassen maar is het een goeie layout?
Is het menu overzichtelijk?
En wat zou ik moeten veranderen als ik jullie was?


edit:

Mijn layut heb ik veranderd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:04:08
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

20/10/2007 15:55:00
Quote Anchor link
criminals waavan de tekst is veranderd,
met een hele lelijke slechte layout,
en dan ook nog zonder CSS..
vind je de layout zelf wel mooi??
 
Niek Weevers

Niek Weevers

20/10/2007 15:56:00
Quote Anchor link
Hier begin ik niet aan
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 15:57:00
Quote Anchor link
Quote:
This page is not Valid (no Doctype found)!
Result: Failed validation, 37 Errors
Da's nog een aardige score voor een criminals site, je hebt maarliefst 37 punten :)
 
GaMer B

GaMer B

20/10/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Arg! Achtergrondmuziek!
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

20/10/2007 16:01:00
Quote Anchor link
ik krijg een error dat k quicktime 5 moet instaleren voor iets wat op die site draait,,
ik dacht t ook mooi even niet,,
iig niet een site van deze catagorie
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/10/2007 16:09:00
Quote Anchor link
Het heel gladiator? Ik zie in de header alleen maar Preatorianen
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:17:00
Quote Anchor link
Ik ben ook vandaag begonnen he!
Dus ik ehb nog veel aantepassen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 16:20:00
Quote Anchor link
Begin allereerst eens met het taalgebruik. Zo veel spel en grammatica fouten zie ik zelden op 1 website...

En verder is het misschien een idee om je website pas te lanceren als hij ook af is. Geef dus duidelijk aan dat dit nog maar een testversie is...
 
- -

- -

20/10/2007 16:23:00
Quote Anchor link
Eén van mijn favoriete uitspraken, dia mede PHPhulpers ook waarderen (al zeg ik het zelf):

Wij haten criminals.
Wij geven geen hulp bij niet zelfgemaakte criminals.
Wij haten mensen die niet zelfgemaakte criminals bezitten.

Daarnaast is het niet zo heel legaal om gewoonweg andermand muziek op je site te donderen. Ik heb het over muziek.mp3, ingezongen door Mika. Ik geloof immers niet dat je Mika voor elke paar bezoekers wat centen geeft?

Daarnaast zijn er genoeg andere criminals die mooier en beter zijn, en een normaal internetadres hebben. Hoop je serieus dat er straks mensen gaan doneren en dat je een rijk man wordt van dat gejatte spelletje met die gejatte muziek op je subdomeintje?

Het komt misschien wat hard aan, maar zo denk ik erover. Voel je verder niet beledigd, er zijn genoeg mensen zoals jij die dit proberen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 16:25:00
Quote Anchor link
4. Wij haten bijdehandjes.

© 2007
 
- -

- -

20/10/2007 16:27:00
Quote Anchor link
:P
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:27:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:
Wij haten criminals.
Wij geven geen hulp bij niet zelfgemaakte criminals.
Wij haten mensen die niet zelfgemaakte criminals bezitten.


1. iets haten moet je zelf bepalen
2. Ik vraag geen hulp, ik vraag wat jullie vinden
3.ik heb hem idd niet zelf gemaakt maar ik heb hem wel veranderd dus dat is half zelf gemaakt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
- -

- -

20/10/2007 16:29:00
Quote Anchor link
Daanaast vraag ik mij af wat mr J.G.L. Bruins-Uneken, Belastingadviseur ervan vindt. Er zijn een paar opties:
- Jij bent het zelf, en verneukt je naam door op een subdomein van je site een criminal te zetten.
- Het is je vader, die nu een verneukte naam krijgt, en jou iets doet.
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 16:29:00
Quote Anchor link
roderik schreef op 20.10.2007 16:27:
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:
Wij haten criminals.
Wij geven geen hulp bij niet zelfgemaakte criminals.
Wij haten mensen die niet zelfgemaakte criminals bezitten.


1. iets haten moet je zelf bepalen
2. Ik vraag geen hulp, ik vraag wat jullie vinden
3.ik heb hem idd niet zelf gemaakt maar ik heb hem wel veradnerd dus dat is half zelf gemaakt.
Ik vind het goed dat je het zelf hebt aangepast. Wat heb je precies veranderd? Dan kunnen we misschien daar eens naar kijken en advies over geven. Dit is misschien een criminals script maar ik vind het niet rechtvaardig om jou nu af te zeiken, jij doet ook je best. Zo ken ik ook heel veel mensen die een "webdesignbedrijfje" starten terwijl we daarvan ook al zien dat het niet goed gaat komen (© 2007), daar zeiken we ook niet over.

Probeer je HTML en CSS wat te verbeteren ten eerste, en de taal. Zie ook http://validator.w3.org.
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:30:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:

Het komt misschien wat hard aan, maar zo denk ik erover. Voel je verder niet beledigd, er zijn genoeg mensen zoals jij die dit proberen.



Haha ik neem nog een echt adres geen sub dat word dan is voor n00bs die een spel hebben.
Ik voel me niet echt beledigd hoor.
Trouwens ik doe het wel om wat bij te verdienen maar ik probeer niemand op te lichten en ik doe zelf ook mijn best hoor!
Ik heb tijden geen runescape gespeelt om met mijn spel bezig te gaan enzo.
over bedriegen, ik ben juist een heel eerlijk mens.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
- -

- -

20/10/2007 16:34:00
Quote Anchor link
PHPerik, waarom jat je mijn © 2007? Daar is ook weer copyright (© 2007) over hoor :P
roderik schreef op 20.10.2007 16:30:
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:

Het komt misschien wat hard aan, maar zo denk ik erover. Voel je verder niet beledigd, er zijn genoeg mensen zoals jij die dit proberen.



Haha ik neem nog een echt adres geen sub dat word dan is voor n00bs die een spel hebben.
Ik voel me niet echt beledigd hoor.
Trouwens ik doe het wel om wat bij te verdienen maar ik probeer niemand op te lichten en ik doe zelf ook mijn best hoor!
Ik heb tijden geen runescape gespeelt om met mijn spel bezig te gaan enzo.
over bedriegen, ik ben juist een heel eerlijk mens.

Bedriegen? Ik ben er niet over begonnen, ik geloof best dat je eerlijk bent.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:36:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:34:
Bedriegen? Ik ben er niet over begonnen, ik geloof best dat je eerlijk bent.



Haha dat zal vast jij begon dat ik probeerde mensen te bedriegen enzo, ik denk nu : had ik maar geen topic aangemaakt.
Ik ben er hard aan het werken en jij zegt dat ik een bedrieger ben dat ik mensen bedrieg en dat ik rijk word en dat ik het gewoon heb gekopieert.
Ik vroeg alleen wat jullie er van vonden en jij amakt er een conflict van vind ik zelf.




Jonathan schreef op 20.10.2007 16:29:
Daanaast vraag ik mij af wat mr J.G.L. Bruins-Uneken, Belastingadviseur ervan vindt. Er zijn een paar opties:
- Jij bent het zelf, en verneukt je naam door op een subdomein van je site een criminal te zetten.
- Het is je vader, die nu een verneukte naam krijgt, en jou iets doet.


Dat is mijn moeders site ik wou een domein hebben maar ik kon het daar ook mee doen.
Ik heb nu dus een spel en ik wil ook een domein kopen dus daar moet je het over ophouden, trouwens ik vroeg wat jullie er van vonden niet om allemaal beledigingen op te noemen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 16:42:00
Quote Anchor link
Mee eens, Jonathan een beetje ontopic blijven aub.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 16:44:00
Quote Anchor link
Wat ik ervan vindt:

- Saai uiterlijk, met name door het kleur gebruik
- Layout uit de jaren '90
- Extreem slecht taalgebruik (daar moet je echt iets aan doen!)
- Zeer rommelige code (valideer je site eens via http://validator.w3.org/)
- Als het spel van jezelf is. Waarom heb je dan niet dezelfde layout gebruikt voor de website er omheen?
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:51:00
Quote Anchor link
Het is niet mijn eigen spel zoals ik het heb gezegd maar ik ehb het gedownload bij criminalsfanaat.nl daar kan je allemaal van zulk soort spellen downlaoden.
Maar goed, ik heb het veranderd dus ik vind dat het half van me zelf gemaakt is.

Ik begon eerst een spel helemaal alleen te maken.
Toen hoorde ik van ook een phper die site dat dat wel slim was om die te gebruiken wan tik kwam niet uit de bank(daar zat een fout in) en nog iets.
Toen had ik dat gedownload enzo.

Oja over dat http://validator.w3.org/
Hij vind de pagian niet of zoiets heeft ie het over
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.