Rotate DIV backgrounds.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 11:55:09
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een site, en eigenlijk wil ik proberen de header zoals deze site te krijgen:

http://www.salem-net.de/index.php

Is dit mogelijk dmv. ALLEEN JavaScript, CSS en HTML?

Of moet ik dan van die applications als 'Lightbox' en dergelijke downloaden?

~Tom Joosten.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:24:12
 
TJVB tvb

TJVB tvb

30/06/2010 11:56:28
Quote Anchor link
Lightbox = javascript.
Maar wat je hier ziet is flash.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

30/06/2010 12:02:49
Quote Anchor link
Tom klopt je moet zoiets als de 'applicaties' als lightbox downloaden. Alleen dan jQuery en dan nog jQuery innerfade.
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 12:57:57
Quote Anchor link
Hmm, flash kan ik niet gebruiken. Deze site moet volledig toegankelijk zijn op de Safari browser van de iPad en iPhone.

Moet ik voor dat jQuery nog iets extra's downloaden, of is dit de standaard service geleverd op de server zoals PHP?

EDIT: Het even gedownload, ik zie dat 'ie zo ook werkt. Da's nog eens leuk, bedankt!
Gewijzigd op 30/06/2010 13:01:47 door Tom Joosten
 
Mark L

Mark L

30/06/2010 13:04:09
Quote Anchor link
jQuery is een taal (frame!) gemaakt in Javascript. Dit houd in dat het ervoor zorgt dat je gebruik kunt maken van javascript, zonder dat je veel rekening hoeft te houden met verschillen in browsers.
Je moet het jQuery pakket downloaden en deze bij elke request meesturen naar de browser. Klikje(); 24KB aan code gaat dus elke keer (indien niet gecached uiteraard) je server over.
Voor kleine dingen is dit dus niet aan te raden. Voor wat jij wilt, zou ik het gewoon doen.
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 14:02:52
Quote Anchor link
Hmm, ik krijg 't maar niet gefixed, ik zou 't lieftst hebben dat de Background-image verandert, maar als ik via de <ul><li></li></ul> dit doe (#portfolio), verminkt 't m'n hele pagina (http://hageveld.tomjoosten.nl/index.html)

Dit is nu met <img /> tags. Dit is niet echt wat ik wil. Kan iemand mij dit uitleggen <--( Niet voor me maken, dan leer ik nog wat), zodat ik de div achtergrond ermee kan laten veranderen? :)
Gewijzigd op 30/06/2010 14:06:44 door Tom Joosten
 
Justin S

Justin S

30/06/2010 14:50:01
Quote Anchor link
Je moet in de div zelf de background-image veranderen, niet in de stylesheet.
Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div id="iets" class="eenClass" style="background-image: url(linkNaarDeImage)">
       vulling
</div>


Kan eventueel ook met jQuery:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$('#iets').hover(
     function() { (this).css('background-image','url(image_link_url)') }, // Wanneer de muis over de div gaat.
     function() { (this).css('background-image','url(originele_image_link_url)') } // Wanneer er niet gemuisd wordt over het plaatje.
);


Ik hoop dat dit is wat je bedoelde?
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 14:53:07
Quote Anchor link
Nee, ik bedoelde met de jQuery innerFade die mij net is toegewezen. Ik denk dat je deze even moet doorlezen om te zien wat ik bedoel. :)
 
Justin S

Justin S

30/06/2010 14:59:28
Quote Anchor link
Je specificeert nergens de <ul id="portfolio"> in je content?
Evenals geen enkele met de ID van news.

En wil je het menu namaken van die site die je geeft? Dus die rij waarbij de achtergrond veranderd als je eroverheen hovered?
Gewijzigd op 30/06/2010 15:02:01 door Justin S
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 15:02:07
Quote Anchor link
Nee, deze heb ik even verwijderd, anders kon ik niet verder. Ik zal 't weer even online zetten. Een minuutje.
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 15:07:26
Quote Anchor link
Nee, hier was geen sprake van. Dit kan ik zelf wel, maar ik heb problemen met 't jQuery gedeelte, dit is nieuw voor me.
 
Justin S

Justin S

30/06/2010 15:10:34
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp wil je in de header gewoon een slideshow? Zoals die getoond wordt op die andere site die je in je TS geeft op de index pagina?
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 15:12:55
Quote Anchor link
Ja. Da's 't precies. Alleen dan de achtergronden van een DIV. de hele DIV veranderen gaat niet, want dan zit er nog een list omheen die de layout verziekt. :(
 
Pim -

Pim -

30/06/2010 15:21:13
Quote Anchor link
Ik raad elke jQuery user aan het google content delivery system te gebruiken, oftwel het gewoon van de google servers halen, heb je meteen grote kans dat hij al gecached is door een andere site:
http://webmuch.com/how-why-you-should-use-google-cdn/
http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js
 
Justin S

Justin S

30/06/2010 15:23:35
Quote Anchor link
Je moet dan eens kijken naar de Cycle plugin. Deze is daar meer voor geschikt. Er is een uitgebreide user handleiding hoe je dingen uit moet voeren e.d.

Het werkt vrij simpel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Javascript:

$('#slideshow').cycle({
   // parameters van de website overnemen.
});


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
HTML lay-out

<div id="#slideshow">
   <img src="image_link" />
   enz.
</div>
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 15:26:56
Quote Anchor link
Ik zal er eens naar kijken, bedankt!
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 16:08:01
Quote Anchor link
Dankje, dit werkt helemaal!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.