Rotate DIV backgrounds.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 11:55:09
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een site, en eigenlijk wil ik proberen de header zoals deze site te krijgen:

http://www.salem-net.de/index.php

Is dit mogelijk dmv. ALLEEN JavaScript, CSS en HTML?

Of moet ik dan van die applications als 'Lightbox' en dergelijke downloaden?

~Tom Joosten.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:14:50
 
TJVB tvb

TJVB tvb

30/06/2010 11:56:28
Quote Anchor link
Lightbox = javascript.
Maar wat je hier ziet is flash.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

30/06/2010 12:02:49
Quote Anchor link
Tom klopt je moet zoiets als de 'applicaties' als lightbox downloaden. Alleen dan jQuery en dan nog jQuery innerfade.
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 12:57:57
Quote Anchor link
Hmm, flash kan ik niet gebruiken. Deze site moet volledig toegankelijk zijn op de Safari browser van de iPad en iPhone.

Moet ik voor dat jQuery nog iets extra's downloaden, of is dit de standaard service geleverd op de server zoals PHP?

EDIT: Het even gedownload, ik zie dat 'ie zo ook werkt. Da's nog eens leuk, bedankt!
Gewijzigd op 30/06/2010 13:01:47 door Tom Joosten
 
Mark L

Mark L

30/06/2010 13:04:09
Quote Anchor link
jQuery is een taal (frame!) gemaakt in Javascript. Dit houd in dat het ervoor zorgt dat je gebruik kunt maken van javascript, zonder dat je veel rekening hoeft te houden met verschillen in browsers.
Je moet het jQuery pakket downloaden en deze bij elke request meesturen naar de browser. Klikje(); 24KB aan code gaat dus elke keer (indien niet gecached uiteraard) je server over.
Voor kleine dingen is dit dus niet aan te raden. Voor wat jij wilt, zou ik het gewoon doen.
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 14:02:52
Quote Anchor link
Hmm, ik krijg 't maar niet gefixed, ik zou 't lieftst hebben dat de Background-image verandert, maar als ik via de <ul><li></li></ul> dit doe (#portfolio), verminkt 't m'n hele pagina (http://hageveld.tomjoosten.nl/index.html)

Dit is nu met <img /> tags. Dit is niet echt wat ik wil. Kan iemand mij dit uitleggen <--( Niet voor me maken, dan leer ik nog wat), zodat ik de div achtergrond ermee kan laten veranderen? :)
Gewijzigd op 30/06/2010 14:06:44 door Tom Joosten
 
Justin S

Justin S

30/06/2010 14:50:01
Quote Anchor link
Je moet in de div zelf de background-image veranderen, niet in de stylesheet.
Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div id="iets" class="eenClass" style="background-image: url(linkNaarDeImage)">
       vulling
</div>


Kan eventueel ook met jQuery:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$('#iets').hover(
     function() { (this).css('background-image','url(image_link_url)') }, // Wanneer de muis over de div gaat.
     function() { (this).css('background-image','url(originele_image_link_url)') } // Wanneer er niet gemuisd wordt over het plaatje.
);


Ik hoop dat dit is wat je bedoelde?
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 14:53:07
Quote Anchor link
Nee, ik bedoelde met de jQuery innerFade die mij net is toegewezen. Ik denk dat je deze even moet doorlezen om te zien wat ik bedoel. :)
 
Justin S

Justin S

30/06/2010 14:59:28
Quote Anchor link
Je specificeert nergens de <ul id="portfolio"> in je content?
Evenals geen enkele met de ID van news.

En wil je het menu namaken van die site die je geeft? Dus die rij waarbij de achtergrond veranderd als je eroverheen hovered?
Gewijzigd op 30/06/2010 15:02:01 door Justin S
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 15:02:07
Quote Anchor link
Nee, deze heb ik even verwijderd, anders kon ik niet verder. Ik zal 't weer even online zetten. Een minuutje.
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 15:07:26
Quote Anchor link
Nee, hier was geen sprake van. Dit kan ik zelf wel, maar ik heb problemen met 't jQuery gedeelte, dit is nieuw voor me.
 
Justin S

Justin S

30/06/2010 15:10:34
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp wil je in de header gewoon een slideshow? Zoals die getoond wordt op die andere site die je in je TS geeft op de index pagina?
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 15:12:55
Quote Anchor link
Ja. Da's 't precies. Alleen dan de achtergronden van een DIV. de hele DIV veranderen gaat niet, want dan zit er nog een list omheen die de layout verziekt. :(
 
Pim -

Pim -

30/06/2010 15:21:13
Quote Anchor link
Ik raad elke jQuery user aan het google content delivery system te gebruiken, oftwel het gewoon van de google servers halen, heb je meteen grote kans dat hij al gecached is door een andere site:
http://webmuch.com/how-why-you-should-use-google-cdn/
http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js
 
Justin S

Justin S

30/06/2010 15:23:35
Quote Anchor link
Je moet dan eens kijken naar de Cycle plugin. Deze is daar meer voor geschikt. Er is een uitgebreide user handleiding hoe je dingen uit moet voeren e.d.

Het werkt vrij simpel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Javascript:

$('#slideshow').cycle({
   // parameters van de website overnemen.
});


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
HTML lay-out

<div id="#slideshow">
   <img src="image_link" />
   enz.
</div>
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 15:26:56
Quote Anchor link
Ik zal er eens naar kijken, bedankt!
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 16:08:01
Quote Anchor link
Dankje, dit werkt helemaal!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.