Rotate DIV backgrounds.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 11:55:09
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een site, en eigenlijk wil ik proberen de header zoals deze site te krijgen:

http://www.salem-net.de/index.php

Is dit mogelijk dmv. ALLEEN JavaScript, CSS en HTML?

Of moet ik dan van die applications als 'Lightbox' en dergelijke downloaden?

~Tom Joosten.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:52:34
 
TJVB tvb

TJVB tvb

30/06/2010 11:56:28
Quote Anchor link
Lightbox = javascript.
Maar wat je hier ziet is flash.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

30/06/2010 12:02:49
Quote Anchor link
Tom klopt je moet zoiets als de 'applicaties' als lightbox downloaden. Alleen dan jQuery en dan nog jQuery innerfade.
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 12:57:57
Quote Anchor link
Hmm, flash kan ik niet gebruiken. Deze site moet volledig toegankelijk zijn op de Safari browser van de iPad en iPhone.

Moet ik voor dat jQuery nog iets extra's downloaden, of is dit de standaard service geleverd op de server zoals PHP?

EDIT: Het even gedownload, ik zie dat 'ie zo ook werkt. Da's nog eens leuk, bedankt!
Gewijzigd op 30/06/2010 13:01:47 door Tom Joosten
 
Mark L

Mark L

30/06/2010 13:04:09
Quote Anchor link
jQuery is een taal (frame!) gemaakt in Javascript. Dit houd in dat het ervoor zorgt dat je gebruik kunt maken van javascript, zonder dat je veel rekening hoeft te houden met verschillen in browsers.
Je moet het jQuery pakket downloaden en deze bij elke request meesturen naar de browser. Klikje(); 24KB aan code gaat dus elke keer (indien niet gecached uiteraard) je server over.
Voor kleine dingen is dit dus niet aan te raden. Voor wat jij wilt, zou ik het gewoon doen.
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 14:02:52
Quote Anchor link
Hmm, ik krijg 't maar niet gefixed, ik zou 't lieftst hebben dat de Background-image verandert, maar als ik via de <ul><li></li></ul> dit doe (#portfolio), verminkt 't m'n hele pagina (http://hageveld.tomjoosten.nl/index.html)

Dit is nu met <img /> tags. Dit is niet echt wat ik wil. Kan iemand mij dit uitleggen <--( Niet voor me maken, dan leer ik nog wat), zodat ik de div achtergrond ermee kan laten veranderen? :)
Gewijzigd op 30/06/2010 14:06:44 door Tom Joosten
 
Justin S

Justin S

30/06/2010 14:50:01
Quote Anchor link
Je moet in de div zelf de background-image veranderen, niet in de stylesheet.
Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div id="iets" class="eenClass" style="background-image: url(linkNaarDeImage)">
       vulling
</div>


Kan eventueel ook met jQuery:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$('#iets').hover(
     function() { (this).css('background-image','url(image_link_url)') }, // Wanneer de muis over de div gaat.
     function() { (this).css('background-image','url(originele_image_link_url)') } // Wanneer er niet gemuisd wordt over het plaatje.
);


Ik hoop dat dit is wat je bedoelde?
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 14:53:07
Quote Anchor link
Nee, ik bedoelde met de jQuery innerFade die mij net is toegewezen. Ik denk dat je deze even moet doorlezen om te zien wat ik bedoel. :)
 
Justin S

Justin S

30/06/2010 14:59:28
Quote Anchor link
Je specificeert nergens de <ul id="portfolio"> in je content?
Evenals geen enkele met de ID van news.

En wil je het menu namaken van die site die je geeft? Dus die rij waarbij de achtergrond veranderd als je eroverheen hovered?
Gewijzigd op 30/06/2010 15:02:01 door Justin S
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 15:02:07
Quote Anchor link
Nee, deze heb ik even verwijderd, anders kon ik niet verder. Ik zal 't weer even online zetten. Een minuutje.
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 15:07:26
Quote Anchor link
Nee, hier was geen sprake van. Dit kan ik zelf wel, maar ik heb problemen met 't jQuery gedeelte, dit is nieuw voor me.
 
Justin S

Justin S

30/06/2010 15:10:34
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp wil je in de header gewoon een slideshow? Zoals die getoond wordt op die andere site die je in je TS geeft op de index pagina?
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 15:12:55
Quote Anchor link
Ja. Da's 't precies. Alleen dan de achtergronden van een DIV. de hele DIV veranderen gaat niet, want dan zit er nog een list omheen die de layout verziekt. :(
 
Pim -

Pim -

30/06/2010 15:21:13
Quote Anchor link
Ik raad elke jQuery user aan het google content delivery system te gebruiken, oftwel het gewoon van de google servers halen, heb je meteen grote kans dat hij al gecached is door een andere site:
http://webmuch.com/how-why-you-should-use-google-cdn/
http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js
 
Justin S

Justin S

30/06/2010 15:23:35
Quote Anchor link
Je moet dan eens kijken naar de Cycle plugin. Deze is daar meer voor geschikt. Er is een uitgebreide user handleiding hoe je dingen uit moet voeren e.d.

Het werkt vrij simpel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Javascript:

$('#slideshow').cycle({
   // parameters van de website overnemen.
});


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
HTML lay-out

<div id="#slideshow">
   <img src="image_link" />
   enz.
</div>
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 15:26:56
Quote Anchor link
Ik zal er eens naar kijken, bedankt!
 
Tom Joosten

Tom Joosten

30/06/2010 16:08:01
Quote Anchor link
Dankje, dit werkt helemaal!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.