[SCRIPT] pagina online bewerken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

09/12/2009 17:45:00
Quote Anchor link
Beste .... ,
ik heb een script gemaakt zodat je makkelijk je bestanden online kunt bewerken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$pagina
= 'JOUNPAGINA.php';

if($_POST){
$file = fopen($pagina, 'w');
fwrite($file, stripslashes($_POST["content"]));
}


?>

<h1><?=$pagina?></h1>
<form action="<?=$_SERVER['REQUEST_URI']?>" method="post">
<textarea name="content" style="width: 100%; height: 500px;"><?=file_get_contents($pagina)?></textarea>
<input type="submit" value="edit" />
</form>


Het is heel simpel

1) Kopieer het script hier boven en zet het in je NotePad
2)Verander dan JOUNPAGINA.php naar de pagina die jij wilt editte (die pagina moet wel op je host staan)
3)Sla het op als "geheimeeditpagina.php"
4)Zet het op je host
5)Ga dan naar www.jounsite.nl/geheimeeditpagina.php

(Letop!) je kan inplaats van geheimeeditpagina ook wel iets anders gebruiken
Groetjes Jurrien!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:38:03
 
Mr.Ark

Mr.Ark

09/12/2009 17:47:00
Quote Anchor link
Uhh hoort dit niet in scripts?

Daarbij is je code bagger en raad ik je aan om het niet te posten in de script library.

Hou ook maar op te werken met files, hiervoor gebruiken we een database.

Ik raad je ook aan eerst php te gaan leren voordat je een snippet post.
 
Niek s

niek s

09/12/2009 17:52:00
Quote Anchor link
Opbouwende kritiek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$pagina = 'JOUNPAGINA.php';

jounpagina? Oke het is een voorbeeld, maar is dit nederlands?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST){

Hoe controleerd men of er een POST actie is gedaan? Juist, met $_SERVER['REQUEST_METHOD'].
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$file = fopen($pagina, 'w');

hij opent eigenlijk direct $pagina, maar kan jou script dan dus maar 1 (vooraf ingestelde) pagina bewerken..?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
fwrite($file, stripslashes($_POST["content"]));
}

stripslashes()? waar komen die vandaan? Klinkt als een evil php.ini setting :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<h1><?=$pagina?></h1>
<form action="<?=$_SERVER['REQUEST_URI']?>" method="post">
<textarea name="content" style="width: 100%; height: 500px;"><?=file_get_contents($pagina)?></textarea>
<input type="submit" value="edit" />
</form>

Short tags...
En wat nou als ik HTML in $pagina heb staan? dan is je textarea gesloopt...

Edit:

En dan heb ik er eigenlijk alleen maar oppervlakkig en qua syntax naar gekeken..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 17:55:00
Quote Anchor link
niek schreef op 09.12.2009 17:52:
Opbouwende kritiek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$pagina = 'JOUNPAGINA.php';

jounpagina? Oke het is een voorbeeld, maar is dit nederlands?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST){

Hoe controleerd men of er een POST actie is gedaan? Juist, met $_SERVER['REQUEST_METHOD'].
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$file = fopen($pagina, 'w');

hij opent eigenlijk direct $pagina, maar kan jou script dan dus maar 1 (vooraf ingestelde) pagina bewerken..?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
fwrite($file, stripslashes($_POST["content"]));
}

stripslashes()? waar komen die vandaan? Klinkt als een evil php.ini setting :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<h1><?=$pagina?></h1>
<form action="<?=$_SERVER['REQUEST_URI']?>" method="post">
<textarea name="content" style="width: 100%; height: 500px;"><?=file_get_contents($pagina)?></textarea>
<input type="submit" value="edit" />
</form>

Short tags...
En wat nou als ik HTML in $pagina heb staan? dan is je textarea gesloopt...


daar heb je gelijk in

verder heb ik geen flauw idee hoe je een script post
en t is ook niet veilig als mensen weten hoe die pagina heet dan kunnen ze er allemaal op
dan moet je er een beveiliging opzetten met een include (als je een Member systeem hebt)
 
Rick

Rick

09/12/2009 18:21:00
Quote Anchor link
STOP! Dit script is totaal niet veilig. Iemand kraakt je pagina, en kan zo de content aanpassen. En dan staan er allemaal ongewenste dingen op. En dan verteld diegene het weer aan iemand anders. Zo krijg je allemaal spam spam spam.
 
Rick

Rick

09/12/2009 18:23:00
Quote Anchor link
Jurrien schreef op 09.12.2009 17:45:
Beste .... ,

1) Kopieer het script hier boven en zet het in je NotePad

In NotePad, is dat verplicht? Misschien een idee om erbij te zetten:
Of je html/tekst editor.
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 18:39:00
Quote Anchor link
Rick schreef op 09.12.2009 18:21:
STOP! Dit script is totaal niet veilig. Iemand kraakt je pagina, en kan zo de content aanpassen. En dan staan er allemaal ongewenste dingen op. En dan verteld diegene het weer aan iemand anders. Zo krijg je allemaal spam spam spam.


kun je niet lezen ofso er staad tog dat het script niet veilig is
en dat je er een include kan opzetten zodat het wel veilig is?
 
Mr.Ark

Mr.Ark

09/12/2009 18:42:00
Quote Anchor link
@ Rick & Jurrien

Laat dit topic voor wat het is, leer allebei eerst php/mysql voordat jullie een script posten want dit slaat helemaal nergens op.
 

09/12/2009 18:46:00
Quote Anchor link
Echte stoere jongens doen gewoon:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
eval($_GET['data']);
?>

Of als je het wat makkelijker wilt hebben doe je d'r een formpje bij.
 
Rick

Rick

09/12/2009 18:56:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 09.12.2009 18:42:
@ Rick & Jurrien

Laat dit topic voor wat het is, leer allebei eerst php/mysql voordat jullie een script posten want dit slaat helemaal nergens op.


Misschien een idee om naar Ric's Inlogsysteem 1.0 UPDATE te gaan kijken? Die vind ik zelf namelijk veel beter. Die had ik ook nog op me pc staan..
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 18:59:00
Quote Anchor link
was niet de bedoeling om een verneukt script te posten
maar dit is wel mijn eerste script
en daar ben ik best trots op;)
 

09/12/2009 18:59:00
Quote Anchor link
Rick schreef op 09.12.2009 18:56:
Mr.Ark schreef op 09.12.2009 18:42:
@ Rick & Jurrien

Laat dit topic voor wat het is, leer allebei eerst php/mysql voordat jullie een script posten want dit slaat helemaal nergens op.


Misschien een idee om naar Ric's Inlogsysteem 1.0 UPDATE te gaan kijken? Die vind ik zelf namelijk veel beter. Die had ik ook nog op me pc staan..

NEEEE.
Doe toch niet zo eigenwijs. Dat script klopt niet.
Je kan het niet. PUNT.
Je moet het leren. Ga leren:
http://phptuts.nl/view/39/
http://phptuts.nl/view/41/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.