Select AVG

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »
Nira Duursma

Nira Duursma

03/12/2010 13:49:22
Quote Anchor link
ik heb het een en ander al gevonden hier over Select AVG

maar ik heb even een vraagje om dat ik steeds 0 krijg als uitkomst kan je ook deze functie gebruiken als de data opgeslagen staat als varchar ook al staan er alleen getallen in?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:19:02
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 13:56:09
Quote Anchor link
Dat lijkt me een uitstekende conclusie: je krijgt 0.

select avg(cast(veldnaam as signed))
 
Nira Duursma

Nira Duursma

03/12/2010 14:00:47
Quote Anchor link
hoi Bas maar waarom krijg ik 0? thats the question

ik gebruik nu het volgende

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php


    $result
= mysql_query("SELECT AVG('sl131') AS gemiddelde FROM data") or die(mysql_error());
    $row = mysql_fetch_array($result);
    echo $row['gemiddelde'];

?>
Gewijzigd op 03/12/2010 14:01:06 door Nira Duursma
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 14:02:26
Quote Anchor link
die query vraagt om het gemiddelde van de tekst 'sl131'. Om een veldnaam moeten geen quotes. Verder, als dat een varchar-veld is zoals je zegt, raad ik mijn suggestie aan. Probeerde je die al uit?
 
- Mark -

- Mark -

03/12/2010 14:06:54
Quote Anchor link
kun je niet van varchar naar int gaan? Je moet het probleem wel bij de bron aanpakken als dat mogelijk is.
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 14:11:09
Quote Anchor link
@mark je bedoelt in de tabel zeker?

We weten in ieder geval wat het veld betekent... niet. Wat een bijzondere veldnaam. Waar komt die vandaan?
 
- Mark -

- Mark -

03/12/2010 14:19:01
Quote Anchor link
:p De kolom zul je bedoelen. Maar ja die bedoel ik. Anyway als ik op google sl131 intyp gaat het van goud tot sheet labels dus ik zou het niet weten.
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 14:20:39
Quote Anchor link
"de kolom"?! krijgen we nou? Het is een *attribuut* hoor :D
 
- Mark -

- Mark -

03/12/2010 14:25:20
Quote Anchor link
Ik ben een beetje scheef aan het lezen vandaag, we hebben het in elk geval over hetzelfde.
 
Nira Duursma

Nira Duursma

03/12/2010 14:32:46
Quote Anchor link
helaas gaat het niet om goud was het maar zo..

@ Bas hoe moet ik die select avg(cast(veldnaam as signed)) zien

SELECT( waar komt die cast vandaan(sl131 as signed))
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 14:45:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT AVG(CAST(sl131 AS SIGNED)) FROM da-di-da


'cast' is in mysql ingebouwd. (ook in postgres for that matter). Zie manual. Ik weet nog een manier

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT AVG(sl131+0)


maar die vind ik minder fraai.
 
Nira Duursma

Nira Duursma

03/12/2010 14:55:07
Quote Anchor link
ik heb nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$result
= mysql_query("SELECT AVG(CAST(sl131 AS SIGNED)) FROM data ") or die(mysql_error());
    $row = mysql_fetch_array($result);
    echo $row['SIGNED'];
?>


maar er komt nix uit?
Gewijzigd op 03/12/2010 14:56:13 door Nira Duursma
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 15:00:31
Quote Anchor link
klopt, er is ook geen veld of alias 'signed'.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT AVG(CAST(sl131 AS SIGNED)) AS aver FROM data
...
echo $row['aver']
 
Nira Duursma

Nira Duursma

03/12/2010 15:38:45
Quote Anchor link
nu komt er wel een getal uit :)

maar........ ik ben er nog niet

de getallen in de database staan er als

10,78
10,40
11,34
enz dan krijg ik weer 0,00
 
M Ypma

M Ypma

03/12/2010 15:43:15
Quote Anchor link
Maak dan gewoon echt een float ipv een varchar, zo hoort het en zijn al je problemen verdwenen en hoef je ook geen vieze pleisters te plakken.
Gewijzigd op 03/12/2010 15:43:32 door M Ypma
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2010 16:41:49
Quote Anchor link
Nira Duursma op 03/12/2010 15:38:45:
de getallen in de database staan er als

10,78
10,40
11,34


10,78 is GEEN getal, maar het zijn TWEE getallen met een komma ertussen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.