SEO vraag/mening

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 13:54:17
Quote Anchor link
@Ozzie,

Maar de informatie is wel op de pagina te vinden, echter wil ik geen locaties zichtbaar in headers hebben staan. Stel Bedrijf X komt uit Amsterdam en levert onder andere IT diensten. Om dit duidelijk te maken aan Google kun je dit dus heel goed in een header plaatsen, echter wil ik niet dat gebruikers er Amsterdam zien staan.

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en levert IT Diensten, dus de bezoeker is niet misleid met valse informatie. Maar om de header nu IT Diensten Amsterdam te noemen en zo op de pagina weer te geven ziet er natuurlijk niet uit.

Daarom zou het handig zijn om dat soort informatie niet zichtbaar op de site te zetten, nogmaals alle woorden die in de onzichtbare header zouden staan zijn relevant aan de pagina waarop de bezoeker zich bevindt.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:49:41
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2013 14:08:23
Quote Anchor link
Als jij de locatie relevant vindt en niet in de header wil zetten, moet je deze op een andere manier zichtbaar maken. Als je de tekst niet rechtstreeks in beeld wilt hebben staan, dan zou je kunnen denken aan het plaatsen van een foto van het bedrijfspand. Aan die <img> koppel je dan een <title> tag "Kantoorpand Amsterdam". Op deze manier wordt "Amsterdam" toch gevonden, maar ben je niet illegaal bezig.

Neem dit nou van mij aan. Wat jij wil moet je echt niet doen. Google kent al dit soort trucjes al lang. Die zijn al duizenden keren bedacht. Op het moment dat je een penalty krijgt ben je helemaal niet meer vindbaar en ben je de sigaar.

Daarnaast... wat maakt het uit als "Amsterdam" in de tekst staat? Mogen de bezoekers niet weten dat het in Amsterdam gevestigd is?
 
Tim S

Tim S

10/01/2013 14:12:49
 
No One

No One

10/01/2013 14:13:45
Quote Anchor link
waarom ziet dat er niet uit....bovendien..als ik op zoek ben naar IT diensten amsterdam..en ik kan nergens zien dat jou dienst eentje in amsterdam is...dan ben ik gauw weer weg hoor...

Toevoeging op 10/01/2013 14:15:10:

In de link van Tim slootweg lijkt het me dat je de alt van een image wellicht kunt gebruiken....dan heb je je header plaatje en dan zet je in de alt IT diensten Amsterdam....maar toch...als het me niet duidelijk is dat het een dienst in amsterdam is..ben ik daar weer weg op zoek naar een volgende...
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 14:22:00
Quote Anchor link
@Ozzie,
Uiteraard mogen ze dat weten, maar dat ga je toch niet in elke header zetten in je pagina.

@Tim,
Die link heb ik zelf al 3 posts terug geplaatst ;-)

@No One,
Het is toch gewoon zichtbaar waar een bedrijf zich bevindt? Elk bedrijf heeft toch een contact pagina met gegevens, dat is verplicht. Maar misschien lever je wel door heel Nederland, waarom zou je dan Amsterdam in je header zetten? Zo jaag je mensen weg die denken dat je dan ALLEEN maar in Amsterdam levert.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2013 14:27:23
Quote Anchor link
Chris NVT op 10/01/2013 14:22:00:
@No One,
Het is toch gewoon zichtbaar waar een bedrijf zich bevindt? Elk bedrijf heeft toch een contact pagina met gegevens, dat is verplicht. Maar misschien lever je wel door heel Nederland, waarom zou je dan Amsterdam in je header zetten? Zo jaag je mensen weg die denken dat je dan ALLEEN maar in Amsterdam levert.

Dan plaats je toch gewoon een <p> onder de header met daarin de onderstaande tekst:

Levering in heel Nederland (gevestigd in Amsterdam).

Probleem opgelost.
 
No One

No One

10/01/2013 14:28:26
Quote Anchor link
In dat geval is het totaal niet nuttig om op elke pagina Amsterdam neer te zetten..als je toch overal in het land levert??

wat ook netjes is is een footer...als je bijv FAQ, diensten etc daar onder in een lijstje neerzet zoals http://www.comparemysolar.nl/ het geval is... of je zet het in je copyright footer: copyright blabla bla IT diensten, Amsterdam??

Toevoeging op 10/01/2013 14:30:10:

overigens..ik wil in een oog opslag kunnen zien wat en waar je levert...als je bijv al iets plaatst over pakketdienst 24u ofzoiets weet ik al dat je overal levert...
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 15:56:46
Quote Anchor link
@Ozzie,
Nee natuurlijk is het probleem zo niet opgelost. Het gaat erom dat headers (H1 t/m H6) hoger gerankt worden dan <p>. Een paragraaf is een lap tekst, geen header. Het gaat hier om ranking he, niet hoe je de info op je site zet. H1 is het belangrijkste en H6 het minst, daarom heb ik dit topic gestart ;-)

@No One,
Het zelfde geld hier ook, dit betreft page ranking en niet 'hoe plaats ik info'. Nogmaals H1 is het meest belangrijk voor Google en H6 het minst, paragraven komen daaronder.
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 16:17:45
Quote Anchor link
Het verbergen van tekst kun je voor bestraft worden. Google moet het hierbij helaas wel voornamelijk hebben van zogenaamde 'klokkenluiders'. De zoekrobot kan dit zelf in de meeste gevallen niet zien.

En ik raad altijd aan dit soort dingen niet toe te passen. Gewoon de juiste tekst neerzetten en gewoon zorgen dat het voor je bezoekers allemaal duidelijk is is genoeg. Mensen richten zich over het algemeen veel en veelste veel op de zoekrobot. Zorg dat je content goed is en je dagelijks mensen trekt, dan komen de rankings vanzelf.

Als de plaats van een bepaald bedrijf zo belangrijk is is het waarschijnlijk dat jij gevonden wilt worden wanneer mensen op 'X bedrijf amsterdam' zoeken. In dat geval raad ik je eens aan naar geotagging te kijken.

En die meta tags, alsjeblieft vergeet dat, dat is ouderwets (de keywords en description ten minste). Richt je veel liever op bijv. microformats om voor google de juiste dingen aan te geven Misschien dat je op deze manier ook wat kunt weergeven voor de robot en niet voor de bezoeker in een link element.

Als laatste, sinds HTML5 is de betekenis van de heading elementen veranderd. Lees meer hierover op html5doctor.
 
No One

No One

10/01/2013 16:18:15
Quote Anchor link
@Chris...als ik zoek op IT dienst Amsterdam...en ik kan in een oogopslag niet opmaken dat het gaat om een IT dienst in Amsterdam die ook elders levert...dan ben ik heel gauw weer weg...en ik hoop dat het je duidelijk is dat het google niet zo zeer meer gaat om waar de data precies staat...al zal die H1 wel als belangrijkste info zien, hij zal ook de rest van de tekst scannen op zoek naar keywords...dus als jij als H1 neerzet: IT dienst..en in de tekst zet jij wij leveren in Amsterdam, maar ook in de omliggende omgeving...dan zal google heus wel jou pagina neerzetten als men zoekt op IT dienst Amsterdam...

ranking gaat volgens mij meer om hoeveel bezoek je hebt, hoeveel mensen er naar je site linken etc....de woorden in de HTML zijn alleen maar inhoudelijk gericht zodat je site relevant is...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2013 16:34:26
Quote Anchor link
Chris, laat in ieder geval duidelijk zijn dat het verbergen van teksten een no-go is.

Je kunt natuurlijk wel dit doen:

<h1>Internet diensten - levering in heel Nederland</h1>
<h2>gevestigd in Amsterdam</h2>

Nu staat het in een <h2> kop. Deze kop kun je dan kleiner maken en minder opvallend.

Daarnaast stelregel: schrijf je content voor een bezoeker en niet voor een zoekmachine. Goeie content zorgt voor meer bezoekers. Meer bezoekers zorgt voor hogere ranking.
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 17:04:02
Quote Anchor link
Iedereen bedankt voor de input, ik weet nu dat dus verborgen teksten geen succes is en met een beetje pech verkeerd kan uitpakken. Ondanks dat Google dit waardeloos heeft omschreven in zijn voorwaarden (veel te ruim gepakt), is het slimmer om het te laten.

@Wouter,
Dank je voor de linkjes ik zal daar eens naar gaan kijken.

@Ozzie,
De content is altijd voor de bezoeker (althans wanneer ik een site ontwerp), maar je dient zeker rekening te houden met Google en andere bots. Dit noemt men SEO Optimisation, en daar komt redelijk wat bij kijken.

@No One,
Nee HTML is niet niet alleen inhoudelijk gericht.
Gewijzigd op 10/01/2013 17:09:51 door Chris PHP
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2013 17:19:17
Quote Anchor link
Chris NVT op 10/01/2013 17:04:02:
@Ozzie,
De content is altijd voor de bezoeker (althans wanneer ik een site ontwerp), maar je dient zeker rekening te houden met Google en andere bots. Dit noemt men SEO Optimisation, en daar komt redelijk wat bij kijken.

Uiteraard ben ik bekend met SEO (Search Engine Optimisation), maar je moet altijd primair je content aanbieden voor de gebruiker. Daarnaast moet je je content "slim" schrijven, zodat ook zoekmachines ermee overweg kunnen.
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 17:23:11
Quote Anchor link
@Ozzie,
Vandaar dat ik dus kwam met 'verborgen' teksten ;-) dat leek me namelijk 'slim' schrijven haha. Echter wil ik niet het risico lopen dat mijn klant uit Google gehaald wordt door misbruik (grof woord maarja) dat ik als bedrijf gemaakt heb, voor betere resultaten.

Ik had deze methode nog nooit toegepast, vandaar dat ik hier jullie meningen graag wilde hebben.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2013 17:31:33
Quote Anchor link
Haha, ja ik snap het... maar niet doen dus ;)

Een aantal jaren geleden inmiddels alweer was er een webdesign bureau in de buurt van Den Bosch dat "bekend" stond om dit soort trucjes. Google kwam erachter en het bedrijf kreeg een penalty waardoor het voor langere tijd niet meer tevoorschijn kwam in de zoekresultaten van Google. Echter... niet alleen het webdesign bureau kreeg die penalty. Ook al hun klanten, want ook in hun websites waren al deze fijne trucjes ingebouwd. Leg dat maar eens uit aan je klanten. Aiiii...... :)
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 17:56:02
Quote Anchor link
Quote:
De content is altijd voor de bezoeker (althans wanneer ik een site ontwerp), maar je dient zeker rekening te houden met Google en andere bots. Dit noemt men SEO Optimisation, en daar komt redelijk wat bij kijken.

Chris, geloof me. De grote websites, denk bijv. aan nettuts+ of css-tricks, hebben echt niet nagedacht over SEO en verborgen teksten. Zoals ik net al zei: Schrijf goede content, zorg dat klanten naar je website komen en terug komen en zorg dat mensen naar je gaan linken (wat een gevolg van de eerste 2 doelen is), als dat allemaal in orde is komt die hoge ranking vanzelf.
 
Chris PHP

Chris PHP

11/01/2013 10:07:16
Quote Anchor link
@Wouter,

Het is een groot verschil of je nu een bedrijf bent of zoals jou voorbeelden een tutorial site bent. Bedrijven website's bieden een heel ander soort informatie dan tutorial site's doen. Dat is een beetje appels met peren vergelijken in mijn mening.

Uiteraard moet de content nuttig zijn, maar ook SEO moet tegenwoordig aan gedacht worden zeker voor bedrijven site's. Denk aan de concurrentie, je wil immers eerder dan hun in Google voorkomen en niet ergens onderaan of zelfs niet eens op de eerste pagina.

Dat kun je niet bereiken met alleen nuttig content, daar moet je toch echt wat meer voor doen.
 
No One

No One

11/01/2013 10:29:08
Quote Anchor link
@Chris...twitter, facebook, blogs...mensen praten er over....goh...die IT diensten in amsterdam..die leveren wel erg goede kwaliteitswerk...moet je ook eens heen gaan: www.itdiensten-amsterdam.nl

maarja wie ben ik...dat was vroeger...nu moeten we met vieze truukjes en goedkope baggerzooi de concurrentie voorblijven...want mijn directeuren salaris, die moet wel gigantisch zijn...
 
Chris PHP

Chris PHP

11/01/2013 10:32:58
Quote Anchor link
@No One,
We hebben het hier over website's en SEO en niet promotie via Social Media.
Gewijzigd op 11/01/2013 10:33:22 door Chris PHP
 
No One

No One

11/01/2013 10:40:53
Quote Anchor link
maar doordat google je vaker vindt zal je ranking ook omhoog gaan...

maak search engine friendly urls. volg alle tips op omtrent het Search Engine Optimalisatie and stick with it...
Gewijzigd op 11/01/2013 10:41:19 door No One
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.