Sessions

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/02/2023 13:34:18
Anchor link
Hoe kan ik controleren of een $_SESSION gedaan is of niet?
Is dat met if(isset($_SESSION)); of op een andere manier?

Als de session nog niet gedaan is, moet hij eerst en verificatie doen en als dat gedaan is en goed gekeurd, dan dat hij de pagina verder laadt.
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 07:49:16
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/02/2023 13:43:00
Anchor link
Wat bedoel je met "gedaan is". Geef eens een voorbeeld.
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/02/2023 13:47:05
Anchor link
Ozzie PHP op 22/02/2023 13:43:00:
Wat bedoel je met "gedaan is". Geef eens een voorbeeld.


Als je op de page komt, moet je eerst een leeftijd verificatie doen, is deze gedaan dan pas laadt hij de pagina waar je toegang krijgt.
Dus moet de sessie eerst gedaan worden, is deze nog niet gedaan, moet je dus eerst de leeftijd verificatie doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2023 13:49:09
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(isset($_SESSION['doe_wat'])) {
echo "De sessie bestaat!";
}

?>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/02/2023 13:50:30
Anchor link
Je "doet" niet een sessie.

Waarschijnlijk bedoel je dat je wil verifiëren of een waarde is geset/ingesteld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

if (!isset($_SESSION['age_verified])) {
  // ga naar Disney
}

?>
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/02/2023 13:50:30
Anchor link
- Ariën - op 22/02/2023 13:49:09:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(isset($_SESSION['doe_wat'])) {
echo "De sessie bestaat!";
}

?>

Thanks, dan moet ik de hele code even aanpassen op dit, maar dat is geen probleem.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2023 13:54:35
Anchor link
Maar dat deed je toch al ... ;-)
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/02/2023 14:56:24
Anchor link
Nu heb ik alles geprobeerd, nu staat het in principe goed, maar toch krijg ik een wit scherm te zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php

    session_start();
    error_reporting(0);
    
    ini_set('display_errors', 1);
    ini_set('display_startup_errors', 1);
    error_reporting(E_ALL);
    
    if(isset($_SESSION['under18']))

    {

    echo
        "
        <head>
            <title>Sexy Devil</title>
            <link href='inc/div.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
        </head>
            <body>
        <div class='text-user'>Insert your birthday to verify</div>
        <div class='container'>
            <form id='contact' action='index.php' method='POST'>
                <fieldset>
                    
                    <input placeholder='Day' type='number' name='day' value='00' tabindex='1' autofocus>
                    
                    <input placeholder='Month' type='number' name='month' value='00' tabindex='1' autofocus>
                    
                    <input placeholder='Year' type='number' name='year' value='0000' tabindex='1' autofocus>
                </fielfdset>
                <button name='Verify' type='submit' id='contact-submit' data-submit='...Sending'>Verify</button>
            </form>
        </div>
        <div class='text-user'>Under construction, not all working yet</div>
        "
;
    }

    if(isset($_SESSION['over18']))
    {

echo "
    <head>
            <title>Sexy Devil</title>
            <link href='inc/div.css' rel='stylesheet' type='text/css'/>
        </head>
            <body>
        <div class='content'>
            <div class='content' id='header'><img src='img/banner.png' width='960px' height='140px'></div>
        </div>
        <div class='content'>
            <div class='content' id='menu'>2</div>
            <div class='content' id='profile'>
                <div id='photo-name'><p class='text-user'>Delia</p></div>
                    <img id='photo' src='img/Delia/20221117_233611.JPEG'>
                <div id='photo-phone'><p class='text-user'>+31 6 13351720</p></div>
            </div>
            <div class='content' id='profile'>
                <div id='photo-name'><p class='text-user'>Delia</p></div>
                    <img id='photo' src='img/Delia/20221117_234305.JPEG'>
                <div id='photo-phone'><p class='text-user'>+31 6 13351720</p></div></div>
            <div class='content' id='profile'>
                <div id='photo-name'><p class='text-user'>Delia</p></div>
                    <img id='photo' src='img/Delia/20221117_234336.JPEG'>
                <div id='photo-phone'><p class='text-user'>+31 6 13351720</p></div></div>
            </div>
        </div>
        <div class='content' id='footer'>test</div>
    </body>
"
;
        echo "Welcome";
    }

    if(isset($_POST['submit']))
        {

            $day = $_POST['day'];
            $month = $_POST['month'];
            $year = $_POST['year'];
            
            $birthday = mktime(0,0,0,$month,$day,$year);
            $difference = time() - $birthday;
            
            $age = floor($difference / 31556926);
            
            if($age >= 18)
            {

                $_SESSION['over18'] = 1;
                echo "Welcome";
//                header('location: index.php');
            }else{
                $_SESSION['under18'] = 0;
                header('location: https://www.disney.com/');
            }
        }

?>


Vraag me nu echt af wat ik fout doe
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2023 15:25:33
Anchor link
Hier verder:
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/verificatie-script/104640/last/

Toevoeging op 22/02/2023 15:25:45:

.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.