sessions

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Stefan H

stefan H

15/05/2012 17:20:57
Quote Anchor link
oke die komma heb ik weggehaald en krijg nog het zelfde

dat andere is duidelijk
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 04:35:03
 
Jeroen VD

Jeroen VD

15/05/2012 17:22:46
Quote Anchor link
nog iets over het hoofd gezien: na de AND in je query, mag je geen kommas meer gebruiken, maar vervangen door AND of OR, ligt aan je logica (in jouw geval dus AND)
 
Stefan H

stefan H

15/05/2012 19:23:54
Quote Anchor link
@ jeroen

toch lukt het me nog niet om een sessie te maken van van de andere $en
van de email maakt ie wel een sessie weet jij nog een oplossing

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
        
      if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')        
            {

                      
                if(!empty($_POST['email']) AND !empty($_POST['wachtwoord']))
        
                {

            
                    include_once 'config.php';          
            
                    $email    = mysql_real_escape_string($_POST['email']);  
                    $wachtwoord        = mysql_real_escape_string($_POST['wachtwoord']);  
                    $sql = ("SELECT email, wachtwoord, bedrijfsnaam, telefoonnummer,contactpersoon FROM members WHERE email='". $email . "' AND wachtwoord='" . $wachtwoord ."'");
                    $result = mysql_query($sql);
                    
                    $controle = mysql_num_rows($result);
                        if($controle == 1) {
            $_SESSION ['email'] = $result['email'];
            $_SESSION ['bedrijfsnaam'] = $result['bedrijfsnaam'];
            $_SESSION ['telefoonnummer']= $result['telefoonnummer'];
            $_SESSION ['contactpersoon']= $result['contactpersoon'];
                        echo 'u bent nu ingelogt';
    }

        
            else{
            echo 'U email komt niet overeen met de database of er is een veld niet ingevuld';
        echo mysql_error ();
            }
            
                }
                }

    
    ?>
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2012 19:30:06
Quote Anchor link
Je hebt je antwoord al gekregen. Kijk daar dus eens goed naar.

Jeroen vd op 15/05/2012 17:19:40:
gegevens uit de database zul je eerst moeten fetchen, dit doe je met (bij voorkeur) mysql_fetch_assoc(). alles komt dan in een array te staan, en kun je dan opvragen door de arraynaam['kolomnaam'] aan te halen. zie mijn code
Gewijzigd op 15/05/2012 19:30:53 door - SanThe -
 
Stefan H

stefan H

15/05/2012 19:40:36
Quote Anchor link
bedankt sanThe maar helaas werkt dit ook nog niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
        
      if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')        
            {

                      
                if(!empty($_POST['email']) AND !empty($_POST['wachtwoord']))
        
                {

            
                    include_once 'config.php';          
            
                    $email    = mysql_real_escape_string($_POST['email']);  
                    $wachtwoord        = mysql_real_escape_string($_POST['wachtwoord']);  
                    $sql = ("SELECT email, wachtwoord, bedrijfsnaam, telefoonnummer,contactpersoon FROM members WHERE email='". $email . "' AND wachtwoord='" . $wachtwoord ."'");
                    $result = mysql_query($sql);
                          
                    $controle = mysql_num_rows($result);
                        if($controle == 1) {
            $result =mysql_fetch_assoc ($result);
            $_SESSION ['email'] == $result['email'];
            $_SESSION ['bedrijfsnaam'] == $result['bedrijfsnaam'];
            $_SESSION ['telefoonnummer']== $result['telefoonnummer'];
            $_SESSION ['contactpersoon']== $result['contactpersoon'];
                        echo 'u bent nu ingelogt';
    }

        
            else{
            echo 'U email komt niet overeen met de database of er is een veld niet ingevuld';
        echo mysql_error ();
            }
            
                }
                }

    
    ?>
 
Bart V B

Bart V B

15/05/2012 19:44:48
Quote Anchor link
Een tip ga niet allemaal onnodige variabelen aanmaken.
Het zou zo moeten kloppen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
        
      if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')        
            {

                      
                if(!empty($_POST['email']) AND !empty($_POST['wachtwoord']))
        
                {

            
                    include_once 'config.php';          
            
                    $sql = ("SELECT email, wachtwoord, bedrijfsnaam, telefoonnummer,contactpersoon FROM members WHERE email='".mysql_real_escape_string($_POST['email']). "' AND wachtwoord='" .mysql_real_escape_string($_POST['wachtwoord'])."'");
                    $result = mysql_query($sql);
                    
                    $controle = mysql_num_rows($result);
                        if($controle == 1) {
             $row = mysql_fetch_assoc($result);
              $_SESSION ['email'] = $row['email'];
              $_SESSION ['bedrijfsnaam'] = $row['bedrijfsnaam'];
              $_SESSION ['telefoonnummer']= $row['telefoonnummer'];
              $_SESSION ['contactpersoon']= $row['contactpersoon'];
                        
              echo 'u bent nu ingelogt';
              }

              else {
            echo 'U email komt niet overeen met de database of er is een veld niet ingevuld';
            //echo mysql_error ();
              }
            
            }
                }

    
    ?>
 
Stefan H

stefan H

15/05/2012 19:46:44
Quote Anchor link
sorry zag dat natuurlijk de dubbele = het probleem nu was

bedankt
 
Jeroen VD

Jeroen VD

15/05/2012 20:08:11
Quote Anchor link
En ga nu eens aan de gang met foutafhandeling.
 
Stefan H

stefan H

15/05/2012 20:34:17
Quote Anchor link
kan iemand mij ook tips geven of ik op deze manier gegevens vanuit een sessie naar een database tabel kan schrijven ?

//als je alle controles tot zover hebt gehad
if(empty($errors)){
//geen errors dus insert
($sproduct = mysql_real_escape_string( $_POST['product']));
($sprijs = mysql_real_escape_string( $_POST['prijs']));
($somschrijving = mysql_real_escape_string( $_POST['omschrijving']));
($semail=($_SESSIONl['email']));
($sbedrijfsnaam =($_SESSION['bedrijfsnaam']));
($itelefoonnummer =($_SESSION['telefoonnummer']));
($scontactpersoon =($_SESSION['contactpersoon']));
mysql_query("INSERT INTO aanbod (product, prijs, omschrijving, bedrijfsnaam, contactpersoon, telefoonnummer, email) VALUES ('".$sproduct."', '".$sprijs."', '".$somschrijving."', '".$sbedrijfsnaam. "', '".$scontactpersoon."', '".$itelefoonnummer."', '".$semail."')") or die (mysql_error());

echo 'Je gegevens zijn succesvol in de database geplaatst';
}
else{
foreach($errors AS $err){
//errors tonen
echo $err.'<br/>';
}
}
?>

Toevoeging op 15/05/2012 20:34:41:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if(empty($errors)){
    //geen errors dus insert
    ($sproduct        =    mysql_real_escape_string( $_POST['product']));
    (
$sprijs      =    mysql_real_escape_string( $_POST['prijs']));
    (
$somschrijving        =    mysql_real_escape_string( $_POST['omschrijving']));
    (
$semail=($_SESSIONl['email']));
    (
$sbedrijfsnaam =($_SESSION['bedrijfsnaam']));
    (
$itelefoonnummer =($_SESSION['telefoonnummer']));
    (
$scontactpersoon =($_SESSION['contactpersoon']));
    mysql_query("INSERT INTO aanbod (product, prijs, omschrijving, bedrijfsnaam, contactpersoon, telefoonnummer, email) VALUES ('".$sproduct."', '".$sprijs."', '".$somschrijving."', '".$sbedrijfsnaam. "', '".$scontactpersoon."', '".$itelefoonnummer."', '".$semail."')") or die (mysql_error());
  
    echo 'Je gegevens zijn succesvol in de database geplaatst';
}

else{
    foreach($errors AS $err){
        //errors tonen
        echo $err.'<br/>';
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2012 20:53:05
Quote Anchor link
Waarom beveilig je de $_SESSION-vars niet?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

15/05/2012 20:56:48
Quote Anchor link
Waarom de regels 5 t/m 11 tussen ( ) ?
Sowieso: waarom de regels 5 t/m 11? Waarom die variabelen kopiëren? Je kunt dat in de query prima verwerken.
Schrijf een query uit over meerdere regels --> maakt het overzichtelijker.
 
Stefan H

stefan H

15/05/2012 21:25:43
Quote Anchor link
is dit een idee soms krijg iedergeval de melding
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '('') ('') ('') ('') ('') ' at line 4
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
if(empty($errors)){
    //geen errors dus insert
    $sproduct        =     ( $_POST['product']);
    $sprijs            =    ( $_POST['prijs']);
    $somschrijving    =     ( $_POST['omschrijving']);
    $semail            =    ($_SESSIONl['email']);
    $sbedrijfsnaam     =    ($_SESSION['bedrijfsnaam']);
    $itelefoonnummer    =    ($_SESSION['telefoonnummer']);
    $scontactpersoon    =    ($_SESSION['contactpersoon']);
      
 mysql_query("INSERT INTO aanbod (product, prijs, omschrijving, email, bedrijfsnaam, telefoonnummer, contactpersoon )
    VALUES
        ('"
.mysql_real_escape_string($sproduct)."')
        ('"
.mysql_real_escape_string($sprijs)."')
        ('"
.mysql_real_escape_string($somschrijving)."')
        ('"
.mysql_real_escape_string($semail)."')
        ('"
.mysql_real_escape_string($sbedrijfsnaam)."')
        ('"
.mysql_real_escape_string($itelefoonnummer)."')
        ('"
.mysql_real_escape_string($scontactpersoon)."')")
        or die (mysql_error());
  
    echo 'Je gegevens zijn succesvol in de database geplaatst';
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

15/05/2012 21:43:01
Quote Anchor link
Waarom al die variabelen op regel 4 t/m 10 aanmaken?
Los daarvan: waarom zet je die $_POST tussen ()

Je kunt ipv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_real_escape_string($sproduct)

eenvoudiger
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_real_escape_string($_POST['product'])

gebruiken.
Scheelt variabelen, je ziet waar je variabelen vandaan komen.
Zorg wel voor controle op de input (is prijs bv wel een getal?).

Volgens mij mist er nog een komma achter regel 14-19 in je query.
Gewijzigd op 15/05/2012 21:44:44 door Obelix Idefix
 
Stefan H

stefan H

15/05/2012 21:50:25
Quote Anchor link
@ obelix en idefix
oke dus ik kan ze ook allemaal zo doen ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
'".mysql_real_escape_string($_POST['$sproduct'].)"'
?>


of zit er nog een fout in met puntjes of haakjes

en zo kan ik dus ook de SESSIE$ toevoegen ?

alvast bedankt voor je andwoord
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

15/05/2012 21:53:46
Quote Anchor link
Je zou het zelf natuurlijk kunnen proberen en kijken of er een foutmelding volgt ;-)

Die zal er zijn, want je hebt eerst de . en dan ) staan.
Je $_POST waarde zal geen variabele zijn; $ kan dus weg (en waarom er een s voor staat weet ik ook niet).
En ja, zo kun je ook de sessie toepassen.
 
Stefan H

stefan H

15/05/2012 22:03:24
Quote Anchor link
helaas krijg ik hier nog steeds deze fout melding op
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''' '' '' '' '' '' ''' at line 3

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if(empty($errors)){
        
mysql_query ("INSERT INTO aanbod (product, prijs, omschrijving, email, bedrijfsnaam, telefoonnummer, contactpersoon )
    VALUES
        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['product'])."'
        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['prijs'])."'
        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['omschrijving'])."'
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['email'])."'
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['bedrijfsnaam'])."'
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['telefoonnummer'])."'
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['contactpersoon'])."'")
         or die (mysql_error());
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

15/05/2012 22:05:55
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 15/05/2012 21:43:01:
Volgens mij mist er nog een komma achter regel 14-19 in je query.


Dat is nu regel 6 t/m 11.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2012 22:12:37
Quote Anchor link
VALUES ( <= en dan één haak en daarna '" . mysql....... . "', <= en dan een komma en als laatste geen komma maar weer een sluithaak => )
Gewijzigd op 15/05/2012 22:13:12 door - SanThe -
 
Stefan H

stefan H

15/05/2012 22:30:13
Quote Anchor link
super zelfs de sessie's werken

bedankt
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.