Shoutbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 08:31:12
Quote Anchor link
Hallo, ik heb geprobeert zelf een shoutbox te maken, waarvan de gegevens worden opgeslagen in een .txt bestand. Maar als ik nu iets invul in de shoutbox, komen de vorige berichten er steeds dubbel in de staan. Weet iemand hoe dit kan?? Dit is de code:

<html>
<head>
<title>Shoutbox</title>
</head>
<body bgcolor="9370db">
<h2><center>Shoutbox...</center></h2>
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" method="POST">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($foutmelding)) { echo "<b>$foutmelding</b>"; } ?>

Uw naam&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;: <input type="text" name="naam"><br>
Uw e-mailadres: <input type="text" name="mail"><br>
Uw bericht:<br>
<textarea rows="5" cols="50" name="commentaar">Typ hier uw bericht...</textarea><br>
Waardering over deze website:<br>
<select name="punt">
<option>1</option>
<option>2</option>
<option>3</option>
<option>4</option>
<option selected="selected">5</option>
</select><br>
<input type="reset" value="Maak alle velden leeg">
<input type="submit" value="Voeg bericht toe">
</form>
<hr size="3">
</body>
</html>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
if(isset($_POST["naam"])) {
    if($_POST["naam"] != "" && $_POST["mail"] != "") {
        $pointer=fopen("shoutbox.txt","r+");
        $oud=fread($pointer,filesize("shoutbox.txt"));
        $mail='<a href="mailto:' . $_POST["mail"] . '>' . $_POST["mail"] . '</a>';
        $datum=date("j.n.Y");
        $commentaar=htmlspecialchars($_POST["commentaar"]);
        $commentaar=stripslashes($commentaar);
        $commentaar=nl2br($commentaar);
        $geschreven=$_POST["naam"] . " (" . $_POST["mail"] . ") schreef op " . $datum . " het volgende:<br>\n
                     <b>"
. $commentaar . "</b><br>\n
                     Punt: <b>"
. $_POST["punt"] . "</b>\n
                     <hr>"
;
        fputs($pointer,"$oud");
        rewind($pointer);
        fputs($pointer,"$geschreven\n");
    }

    else {
        $foutmelding="U heeft niet alle velden ingevuld!";
}
}

readfile("shoutbox.txt");
?>
Gewijzigd op 09/06/2011 11:31:25 door Remco Janssen
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:02:24
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/06/2011 08:34:48
Quote Anchor link
Kan je code-tags gebruiken?

En wat houdt je tegen om MySQL te gebruiken, dit is veel makkelijker in het beheer en onderhoud.
 
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 10:12:07
Quote Anchor link
Niets, maar ik ben bezig met het leren van php, dus ik wil dan ookm leren hoe je in een bestand alles kan opslaan....
Maar waar zit de fout dan ergens??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/06/2011 10:14:29
Quote Anchor link
Zie mijn vorige reactie.
 
Dennis meijer

dennis meijer

09/06/2011 11:14:40
Quote Anchor link
Je moet je code even tussen tags plaatsen zoals aar zegt.

Anders kunnen we er niet veel van lezen.
 
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 11:31:40
Quote Anchor link
En wat zijn die dan?? :O
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

09/06/2011 11:32:46
Quote Anchor link
[code] en [/code]
Gewijzigd op 09/06/2011 11:32:58 door Vincent Huisman
 
Dennis meijer

dennis meijer

09/06/2011 12:23:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<html>
<head>
<title>Shoutbox</title>
</head>
<body bgcolor="9370db">
<h2><center>Shoutbox...</center></h2>
<form action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="POST">
<?php if(isset($foutmelding)) { echo "<b>$foutmelding</b>"; }
?>

Uw naam&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;: <input type="text" name="naam"><br>
Uw e-mailadres: <input type="text" name="mail"><br>
Uw bericht:<br>
<textarea rows="5" cols="50" name="commentaar">Typ hier uw bericht...</textarea><br>
Waardering over deze website:<br>
<select name="punt">
<option>1</option>
<option>2</option>
<option>3</option>
<option>4</option>
<option selected="selected">5</option>
</select><br>
<input type="reset" value="Maak alle velden leeg">
<input type="submit" value="Voeg bericht toe">
</form>
<hr size="3">
</body>
</html>


<?php
if(isset($_POST["naam"])) {
    if($_POST["naam"] != "" && $_POST["mail"] != "") {
        
        $pointer=fopen("shoutbox.txt","r+");
        
        $oud=fread($pointer,filesize("shoutbox.txt"));
        
        $mail='<a href="mailto:' . $_POST["mail"] . '>' . $_POST["mail"] . '</a>';
        
        $datum=date("j.n.Y");
        $commentaar=htmlspecialchars($_POST["commentaar"]);
        $commentaar=stripslashes($commentaar);
        $commentaar=nl2br($commentaar);
        $geschreven=$_POST["naam"] . " (" . $_POST["mail"] . ") schreef op " . $datum . " het volgende:<br>\n
                     <b>"
. $commentaar . "</b><br>\n
                     Punt: <b>"
. $_POST["punt"] . "</b>\n
                     <hr>"
;
        fputs($pointer,"$oud");
        rewind($pointer);
        fputs($pointer,"$geschreven\n");
    }

    else {
        $foutmelding="U heeft niet alle velden ingevuld!";
}
}

readfile("shoutbox.txt");
?>


Toevoeging op 09/06/2011 12:23:20:

Zo dus
 
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 13:27:33
Quote Anchor link
Oke dank je,
zien jullie nu ergens een fout zitten??
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

09/06/2011 13:29:45
Quote Anchor link
Waarom gebruik je geen database? Dat werkt veel makkelijker.

Om te kijken of er gepost is doe je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        // Er is gepost
    }
?>


ook moet je $vars buiten quotes doen dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $var
= 'hoi';

    echo $var;
    // ipv
    echo "$var";
?>
Gewijzigd op 09/06/2011 13:30:58 door Vincent Huisman
 
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 14:13:42
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 09/06/2011 13:29:45:
Waarom gebruik je geen database? Dat werkt veel makkelijker.

Om te kijken of er gepost is doe je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        // Er is gepost
    }
?>


ook moet je $vars buiten quotes doen dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $var
= 'hoi';

    echo $var;
    // ipv
    echo "$var";
?>


Quote:
Niets, maar ik ben bezig met het leren van php, dus ik wil dan ookm leren hoe je in een bestand alles kan opslaan....
Maar waar zit de fout dan ergens??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.