Simpele teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

14/01/2010 22:15:00
Quote Anchor link
Beste .. ,

Ik heb even een simpele teller gemaakt..
maar tog werkt deze niet.
de code is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Includes
include ('config.php');

// Gegevens uit de MySQL Database halen.
 $sql = 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);

 $rec = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $rec['a'] . ' leden';
 
 ?>


En de error is

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/php/count.php on line 9

wie kan mij helpen ik kom er niet uit..

Gr,
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:52:17
 

14/01/2010 22:18:00
Quote Anchor link
Foutafhandeling ontbreekt. Er is wat mis gegaan met de query.
 
John D

John D

14/01/2010 22:19:00
Quote Anchor link
Je krijgt slechts 1 resultaat terug, dus misschien geen array maar $rec
 

14/01/2010 22:27:00
Quote Anchor link
John schreef op 14.01.2010 22:19:
Je krijgt slechts 1 resultaat terug, dus misschien geen array maar $rec

Ik denk dat mysql_query false terug geeft (vandaar dat er een waarschuwing komt dat er geen valid resource is) en dus geen resultaat geeft. In ieder geval kan je niet zo specifiek zeggen wat er aan de hand is.
 
---- ----

---- ----

14/01/2010 22:29:00
Quote Anchor link
Ik zal even een fouthandeling erbij doen..
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

14/01/2010 22:32:00
Quote Anchor link
Als je de foutafhandeling had kon je meteen zien wat er fout zit.
 
---- ----

---- ----

15/01/2010 16:36:00
Quote Anchor link
Yeah t werkt:P
Code is als volgt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
// Errors
$res1 = mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
// Gegevens // Loops
while($record = mysql_fetch_assoc($res1))
{

    // Alle items Echoën
    echo 'We hebben ' . $record['a'] . ' leden';
}

?>


Bedankt(Y)
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 19:42:00
Quote Anchor link
Toch zou ik geen or die gebruiken. zomaar je script dood laten gaan.. mmmmm
 
- Jim  -

- Jim -

15/01/2010 20:29:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 15.01.2010 19:42:
Toch zou ik geen or die gebruiken. zomaar je script dood laten gaan.. mmmmm


en daarmee een deel van je code vrijgeven....
 
---- ----

---- ----

15/01/2010 21:25:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 15.01.2010 19:42:
Toch zou ik geen or die gebruiken. zomaar je script dood laten gaan.. mmmmm


hoe moet ik het dan doen... die weghalen?
+ ik wil het in mn title laten zetten..
word het dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<titel>echo 'We hebben'. $record['a'] . 'geregistreerde leden';</titel>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

15/01/2010 21:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<titel>We hebben'. $record['a'] . 'geregistreerde leden</titel>';
?>

zo dan?

Edit: Nou zal ik wel een domme vraag stellen hoor .. maar, waar i die while loop voor?
behaal je niet hetzelfde zonder die while en dan zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
// Errors
$res1 = mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
// Gegevens // Loops

echo '<titel>We hebben'. $res1 . 'geregistreerde leden</titel>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door repelsteeltje
 
---- ----

---- ----

15/01/2010 22:07:00
Quote Anchor link
repelsteeltje schreef op 15.01.2010 21:52:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<titel>We hebben'. $record['a'] . 'geregistreerde leden</titel>';
?>

zo dan?

Edit: Nou zal ik wel een domme vraag stellen hoor .. maar, waar i die while loop voor?
behaal je niet hetzelfde zonder die while en dan zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
// Errors
$res1 = mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
// Gegevens // Loops

echo '<titel>We hebben'. $res1 . 'geregistreerde leden</titel>';
?>


thx
mmhh ik heb het altijd zo geleerd..
maar als het zonder ook kan doe ik dat graag:P

Gr,
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

15/01/2010 22:20:00
Quote Anchor link
mocht mijn voorbeeld toevallig werken dan kan je dat 'AS a' ook nog uit die query verwijderen want dat heeft dan ook geen functie.
Maar ik roep ook maar wat hoor ..
 
---- ----

---- ----

16/01/2010 14:57:00
Quote Anchor link
Die title code werkt niet...
Iemand anders een oplossing?..
 
---- ----

---- ----

16/01/2010 16:10:00
Quote Anchor link
bump
 
Justin S

Justin S

16/01/2010 16:26:00
Quote Anchor link
Staat het script wel in de head dan? Title tags echo-en voordat de HTML is geopend zal weinig uithalen.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/01/2010 16:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
$res1 = mysql_query($sql1);
if($res1)
{

    $record = mysql_fetch_assoc($res1);
    echo '<titel>We hebben ' . $record['a'] . ' geregistreerde leden</titel>';
}

else
{
    // error
}
?>
 
---- ----

---- ----

17/01/2010 22:14:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 16.01.2010 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
$res1 = mysql_query($sql1);
if($res1)
{

    $record = mysql_fetch_assoc($res1);
    echo '<titel>We hebben ' . $record['a'] . ' geregistreerde leden</titel>';
}

else
{
    // error
}
?>


Het werkt nog niet..
Het komt niet in de title testaan
Maar gewoon in mijn content -.-''
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

17/01/2010 22:23:00
Quote Anchor link
<title></title>
niet titel
 
---- ----

---- ----

17/01/2010 22:35:00
Quote Anchor link
repelsteeltje schreef op 17.01.2010 22:23:
<title></title>
niet titel


Bedankt t was me niet eens opgevalle:S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.