site gehackt.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

16/06/2007 00:06:00
Quote Anchor link
Volgens de huidige wetgeving is het slopen van iemands huis nogsteeds het slopen van iemands huis, dat je alleen wou aantonen dat de fundering kut is heeft daar niks mee te maken.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 08:42:02
 
Winston Smith

Winston Smith

16/06/2007 00:33:00
Quote Anchor link
eric schreef op 15.06.2007 23:49:
is het dan verbeterd dat ik mijn config.php voortaan bijvoorbeeld verander in configlalajekomtertochnietachter.php ??:P
Of je stelt een soort rechtensysteem in, of je beveiligt je uploadsysteem. Allemaal mogelijkheden om dat soort dingen te voorkomen. Uiteraard zijn combinaties ook mogelijk.

Overigens zijn beiden strafbaar bezig geweest, en mocht je het willen dan kan je vrij simpel aangifte doen. Je hebt de loggegevens van je host en naar ik mag aannemen ook naam en adresgegevens. Dat doorgeven en de politie zal waarschijnlijk een praatje gaan maken met beide heren.
 
Eric

eric

24/06/2007 21:47:00
Quote Anchor link
opgelost :), het probleem was dat het filter niet goed werkte, nu wel
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

24/06/2007 21:56:00
Quote Anchor link
opgelost? dus je hebt al je bestanden ook weer terug of wat?
 
PHP erik

PHP erik

24/06/2007 22:02:00
Quote Anchor link
Quote:
Voor een paar euro in de maand kun je niet verwachten dat je een provider met royale service en kunde inhuurt. Bestaat gewoon niet, de kosten liggen namelijk veel hoger. Voor een hobby-site maakt dat echter niet uit, dan is 1 euro per maand een mooi goedkope hobby!
Absoluut niet waar. Jij zou moeten weten dat prijs niet omgekeerd evenredig hoeft te zijn met kwaliteit, en zelfs niet 1% afhankelijk ervan. Goedgeorgainiseerde grotere bedrijven kunnen juist hun prijs laag houden tegen goede kwaliteit, dat is juist de reden dat ze zo groot zijn in deze moordende business. De meeste goedkope providers zijn misschien bagger, maar er zijn weldegelijk goede goedkope providers, die waarschijnlijk jouw verwachtingen ver overtreffen. Behalve dat, een dure host is meestal net zo slecht omdat ze verouderd zijn, vandaar ook de hoge prijzen.
 

24/06/2007 23:19:00
Quote Anchor link
Ach, toch blijft het prettig als je broer servers heeft draaien waar je gratis een theoretisch unlimited account op hebt :P
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

24/06/2007 23:25:00
Quote Anchor link
@Ikke, wat heeft dat met het topic te maken, die servers/sites kunnen net zo goed gehackt worden hoor.
 
Eric

eric

25/06/2007 10:46:00
Quote Anchor link
Stefan van Iwaarden schreef op 24.06.2007 21:56:
opgelost? dus je hebt al je bestanden ook weer terug of wat?


ik heb de backup terug gekregen en daarna de filter nog eens grondig geïnspecteerd.
Wat sites betreft, ik zit bij een comfortabele host, die altijd snel te hulp schiet als er iets fout gaat. php, 3mysql dingen,php, cgi en nog meer dingetjes, ben er tevreden over
 
GaMer B

GaMer B

25/06/2007 11:00:00
Quote Anchor link
@eric, welke hosting bedrijf heb je dan?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

25/06/2007 11:13:00
Quote Anchor link
Edit:
dit heet gewoon spammen, nee doen we niet aan hier


sorry adminnetjuh, zal eht niet meer doen, ik wilde alleen zeggen dat ik erg tevreden mee ben, ze zijn aardig en geven goeie support..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Thijs X

Thijs X

25/06/2007 11:29:00
Quote Anchor link
eric schreef op 15.06.2007 23:49:
is het dan verbeterd dat ik mijn config.php voortaan bijvoorbeeld verander in configlalajekomtertochnietachter.php ??:P


Verander je config.php naar .config.php, met die punt ervoor zorg je ervoor dat het bestand alleen opvraagbaar is door de server zelf.
 
Winston Smith

Winston Smith

25/06/2007 11:42:00
Quote Anchor link
Quote:
Verander je config.php naar .config.php, met die punt ervoor zorg je ervoor dat het bestand alleen opvraagbaar is door de server zelf.
Is dat zo? Volgens mij verbergt de punt het bestand, maar als je de naam weet kan je het nog steeds opvragen. Net zoals verborgen bestanden in Windows.
 
Eric

eric

25/06/2007 12:47:00
Quote Anchor link
ik zal het met die '.' eenz uitproberen en wat betreft de hoster is het byethost.com
 
Thijs X

Thijs X

25/06/2007 12:49:00
Quote Anchor link
Kasper schreef op 25.06.2007 11:42:
Quote:
Verander je config.php naar .config.php, met die punt ervoor zorg je ervoor dat het bestand alleen opvraagbaar is door de server zelf.
Is dat zo? Volgens mij verbergt de punt het bestand, maar als je de naam weet kan je het nog steeds opvragen. Net zoals verborgen bestanden in Windows.


Probeer maar eens. En je zou oko nog eens een .htaccess bestandje kunnne toevoegen aan je map met Deny All.
 
Eric

eric

25/06/2007 13:01:00
Quote Anchor link
een acces denied pagina zit er al op;) en met die punt werkt het systeem goed, maar wel iets langzamer
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.