Site plotseling niet meer bereikbaar!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »
Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

18/04/2011 11:12:56
Quote Anchor link
Allereerst een kleine schets van mijn site: het betreft een site gehost via sohosted, op een eigen domeinnaam 'www.skylinereviews.com', met Wordpress software in combinatie met phpBB software, aan elkaar gelinkt via WP-United software.

Gisteren was ik gewoon door het forum aan het browsen, en plots krijg ik een error. Eerst nog via de error module van phpBB. Ik schenk er niet te veel aandacht aan en klik weg naar de hoofdpagina, en daar krijg ik plots een wit scherm met (dezelfde) error. Er stond dat de database niet meer beschrijfbaar was... hoewel er aan die database niets meer veranderd was. Na nog een paar keer te herladen, kreeg ik gewoon telkens een wit scherm. Ook op het forum. Dus heb ik maar snel alle files vervangen door een back-up, en dan merkte ik op een gegeven moment dat het forum het weer deed (de main page niet) maar als de back-up er dan volledig opstond, was alles weer weg.

Ik hoop dat ik hier zeer snel hulp voor kan krijgen, aangezien dit uiteraard zeer nefast is voor de site.

Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:51:29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/04/2011 11:18:22
Quote Anchor link
Ga eens na of je index-bestanden niet zijn aangepast.

Zo niet, dan zou ik even met je hosting contact opnemen.
 
Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

18/04/2011 11:40:08
Quote Anchor link
Ik heb alles, dus ook de index-bestanden, opnieuw geüpload vanuit een back-up. Ik zal inderdaad even mailen met sohosted. Bedankt voor de reactie.
 

18/04/2011 11:48:41
Quote Anchor link
Er gaat inderdaad iets best wel mis, je stuurt nu alleen:

<!--
phpBB <-> WordPress integration by John Wells, (c) 2006-2010 www.wp-united.com
-->
 
Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

18/04/2011 14:01:51
Quote Anchor link
Inderdaad, maar index.php is nochtans waar het zou moeten zijn! Ik heb echt geen idee wat er mis is...
 
TJVB tvb

TJVB tvb

18/04/2011 14:14:13
Quote Anchor link
zet error reporting eens aan via .htacces
 
Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

18/04/2011 17:03:30
Quote Anchor link
@TJVB: die staat wel degelijk aan, het probleem is dat hij gewoon een lege pagina terugstuurde (buiten die <!-- comment --> dan). Nu, wat ik heb gedaan is alles in wwwroot verwijderd, en een oude back-up ge-upload. Nu krijg ik echter de volgende error op de mainpage (het forum werkt wel weer):

Warning: require(c:/domains/skylinereviews.com/wwwroot/wp-includes/version.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\domains\skylinereviews.com\wwwroot\forum\wp-united\wp-integration-class.php on line 306

Warning: require(c:/domains/skylinereviews.com/wwwroot/wp-includes/version.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\domains\skylinereviews.com\wwwroot\forum\wp-united\wp-integration-class.php on line 306

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'c:/domains/skylinereviews.com/wwwroot/wp-includes/version.php' (include_path='.;/PHP5/pear') in C:\domains\skylinereviews.com\wwwroot\forum\wp-united\wp-integration-class.php on line 306

Toevoeging op 18/04/2011 17:37:36:

Ik heb een nog oudere backup erop gegooid en nu doet hij het. Bedankt voor de hulp!
 
Write Down

Write Down

18/04/2011 17:41:21
Quote Anchor link
Het staat er toch, er ontbreken bestanden.

Verder lijkt die host gewoon te stinken. Op hun site staat dat ze ermee ophouden. En men gebruikt windowsserver(s).
 
TJVB tvb

TJVB tvb

18/04/2011 17:47:42
Quote Anchor link
Waar staat dat ze er mee op houden? En windows servers zijn niet pertinent verkeerd. (ASP.net op andere servers dan Windows Servers lijkt me zelf nogal lastig)

Oftewel waaruit concludeer je dat die host stinkt? Ik ken ze alleen van naam maar zomaar een bedrijf zwart maken vindt nogal laag bij de grond.
 
Arjan -

Arjan -

18/04/2011 18:17:05
Quote Anchor link
Write Down op 18/04/2011 17:41:21:
Het staat er toch, er ontbreken bestanden.

Verder lijkt die host gewoon te stinken. Op hun site staat dat ze ermee ophouden. En men gebruikt windowsserver(s).


Ik heb super veel ervaring met Sohosted en ik kan je verzekeren; het is een absolute aanrader! Snel, betrouwbaar en een zeer klantvriendelijke service!

Zie ook: http://www.ispgids.com/ervaringen/sohosted
Gewijzigd op 18/04/2011 18:17:56 door Arjan -
 
- SanThe -

- SanThe -

18/04/2011 19:31:24
Quote Anchor link
Arjan - op 18/04/2011 18:17:05:
het is een absolute aanrader!


Alleen jammer genoeg klopt hun dns niet.
 
Bram Boos

Bram Boos

18/04/2011 19:37:11
Quote Anchor link
Ontopic guys!

Hosts bespreken doe je maar ergens anders!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.