Site plotseling niet meer bereikbaar!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »
Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

18/04/2011 11:12:56
Quote Anchor link
Allereerst een kleine schets van mijn site: het betreft een site gehost via sohosted, op een eigen domeinnaam 'www.skylinereviews.com', met Wordpress software in combinatie met phpBB software, aan elkaar gelinkt via WP-United software.

Gisteren was ik gewoon door het forum aan het browsen, en plots krijg ik een error. Eerst nog via de error module van phpBB. Ik schenk er niet te veel aandacht aan en klik weg naar de hoofdpagina, en daar krijg ik plots een wit scherm met (dezelfde) error. Er stond dat de database niet meer beschrijfbaar was... hoewel er aan die database niets meer veranderd was. Na nog een paar keer te herladen, kreeg ik gewoon telkens een wit scherm. Ook op het forum. Dus heb ik maar snel alle files vervangen door een back-up, en dan merkte ik op een gegeven moment dat het forum het weer deed (de main page niet) maar als de back-up er dan volledig opstond, was alles weer weg.

Ik hoop dat ik hier zeer snel hulp voor kan krijgen, aangezien dit uiteraard zeer nefast is voor de site.

Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 12:53:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/04/2011 11:18:22
Quote Anchor link
Ga eens na of je index-bestanden niet zijn aangepast.

Zo niet, dan zou ik even met je hosting contact opnemen.
 
Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

18/04/2011 11:40:08
Quote Anchor link
Ik heb alles, dus ook de index-bestanden, opnieuw geüpload vanuit een back-up. Ik zal inderdaad even mailen met sohosted. Bedankt voor de reactie.
 

18/04/2011 11:48:41
Quote Anchor link
Er gaat inderdaad iets best wel mis, je stuurt nu alleen:

<!--
phpBB <-> WordPress integration by John Wells, (c) 2006-2010 www.wp-united.com
-->
 
Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

18/04/2011 14:01:51
Quote Anchor link
Inderdaad, maar index.php is nochtans waar het zou moeten zijn! Ik heb echt geen idee wat er mis is...
 
TJVB tvb

TJVB tvb

18/04/2011 14:14:13
Quote Anchor link
zet error reporting eens aan via .htacces
 
Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

18/04/2011 17:03:30
Quote Anchor link
@TJVB: die staat wel degelijk aan, het probleem is dat hij gewoon een lege pagina terugstuurde (buiten die <!-- comment --> dan). Nu, wat ik heb gedaan is alles in wwwroot verwijderd, en een oude back-up ge-upload. Nu krijg ik echter de volgende error op de mainpage (het forum werkt wel weer):

Warning: require(c:/domains/skylinereviews.com/wwwroot/wp-includes/version.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\domains\skylinereviews.com\wwwroot\forum\wp-united\wp-integration-class.php on line 306

Warning: require(c:/domains/skylinereviews.com/wwwroot/wp-includes/version.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\domains\skylinereviews.com\wwwroot\forum\wp-united\wp-integration-class.php on line 306

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'c:/domains/skylinereviews.com/wwwroot/wp-includes/version.php' (include_path='.;/PHP5/pear') in C:\domains\skylinereviews.com\wwwroot\forum\wp-united\wp-integration-class.php on line 306

Toevoeging op 18/04/2011 17:37:36:

Ik heb een nog oudere backup erop gegooid en nu doet hij het. Bedankt voor de hulp!
 
Write Down

Write Down

18/04/2011 17:41:21
Quote Anchor link
Het staat er toch, er ontbreken bestanden.

Verder lijkt die host gewoon te stinken. Op hun site staat dat ze ermee ophouden. En men gebruikt windowsserver(s).
 
TJVB tvb

TJVB tvb

18/04/2011 17:47:42
Quote Anchor link
Waar staat dat ze er mee op houden? En windows servers zijn niet pertinent verkeerd. (ASP.net op andere servers dan Windows Servers lijkt me zelf nogal lastig)

Oftewel waaruit concludeer je dat die host stinkt? Ik ken ze alleen van naam maar zomaar een bedrijf zwart maken vindt nogal laag bij de grond.
 
Arjan -

Arjan -

18/04/2011 18:17:05
Quote Anchor link
Write Down op 18/04/2011 17:41:21:
Het staat er toch, er ontbreken bestanden.

Verder lijkt die host gewoon te stinken. Op hun site staat dat ze ermee ophouden. En men gebruikt windowsserver(s).


Ik heb super veel ervaring met Sohosted en ik kan je verzekeren; het is een absolute aanrader! Snel, betrouwbaar en een zeer klantvriendelijke service!

Zie ook: http://www.ispgids.com/ervaringen/sohosted
Gewijzigd op 18/04/2011 18:17:56 door Arjan -
 
- SanThe -

- SanThe -

18/04/2011 19:31:24
Quote Anchor link
Arjan - op 18/04/2011 18:17:05:
het is een absolute aanrader!


Alleen jammer genoeg klopt hun dns niet.
 
Bram Boos

Bram Boos

18/04/2011 19:37:11
Quote Anchor link
Ontopic guys!

Hosts bespreken doe je maar ergens anders!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.