Site plotseling niet meer bereikbaar!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

18/04/2011 11:12:56
Quote Anchor link
Allereerst een kleine schets van mijn site: het betreft een site gehost via sohosted, op een eigen domeinnaam 'www.skylinereviews.com', met Wordpress software in combinatie met phpBB software, aan elkaar gelinkt via WP-United software.

Gisteren was ik gewoon door het forum aan het browsen, en plots krijg ik een error. Eerst nog via de error module van phpBB. Ik schenk er niet te veel aandacht aan en klik weg naar de hoofdpagina, en daar krijg ik plots een wit scherm met (dezelfde) error. Er stond dat de database niet meer beschrijfbaar was... hoewel er aan die database niets meer veranderd was. Na nog een paar keer te herladen, kreeg ik gewoon telkens een wit scherm. Ook op het forum. Dus heb ik maar snel alle files vervangen door een back-up, en dan merkte ik op een gegeven moment dat het forum het weer deed (de main page niet) maar als de back-up er dan volledig opstond, was alles weer weg.

Ik hoop dat ik hier zeer snel hulp voor kan krijgen, aangezien dit uiteraard zeer nefast is voor de site.

Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 23:24:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/04/2011 11:18:22
Quote Anchor link
Ga eens na of je index-bestanden niet zijn aangepast.

Zo niet, dan zou ik even met je hosting contact opnemen.
 
Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

18/04/2011 11:40:08
Quote Anchor link
Ik heb alles, dus ook de index-bestanden, opnieuw geüpload vanuit een back-up. Ik zal inderdaad even mailen met sohosted. Bedankt voor de reactie.
 

18/04/2011 11:48:41
Quote Anchor link
Er gaat inderdaad iets best wel mis, je stuurt nu alleen:

<!--
phpBB <-> WordPress integration by John Wells, (c) 2006-2010 www.wp-united.com
-->
 
Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

18/04/2011 14:01:51
Quote Anchor link
Inderdaad, maar index.php is nochtans waar het zou moeten zijn! Ik heb echt geen idee wat er mis is...
 
TJVB tvb

TJVB tvb

18/04/2011 14:14:13
Quote Anchor link
zet error reporting eens aan via .htacces
 
Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

18/04/2011 17:03:30
Quote Anchor link
@TJVB: die staat wel degelijk aan, het probleem is dat hij gewoon een lege pagina terugstuurde (buiten die <!-- comment --> dan). Nu, wat ik heb gedaan is alles in wwwroot verwijderd, en een oude back-up ge-upload. Nu krijg ik echter de volgende error op de mainpage (het forum werkt wel weer):

Warning: require(c:/domains/skylinereviews.com/wwwroot/wp-includes/version.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\domains\skylinereviews.com\wwwroot\forum\wp-united\wp-integration-class.php on line 306

Warning: require(c:/domains/skylinereviews.com/wwwroot/wp-includes/version.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\domains\skylinereviews.com\wwwroot\forum\wp-united\wp-integration-class.php on line 306

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'c:/domains/skylinereviews.com/wwwroot/wp-includes/version.php' (include_path='.;/PHP5/pear') in C:\domains\skylinereviews.com\wwwroot\forum\wp-united\wp-integration-class.php on line 306

Toevoeging op 18/04/2011 17:37:36:

Ik heb een nog oudere backup erop gegooid en nu doet hij het. Bedankt voor de hulp!
 
Write Down

Write Down

18/04/2011 17:41:21
Quote Anchor link
Het staat er toch, er ontbreken bestanden.

Verder lijkt die host gewoon te stinken. Op hun site staat dat ze ermee ophouden. En men gebruikt windowsserver(s).
 
TJVB tvb

TJVB tvb

18/04/2011 17:47:42
Quote Anchor link
Waar staat dat ze er mee op houden? En windows servers zijn niet pertinent verkeerd. (ASP.net op andere servers dan Windows Servers lijkt me zelf nogal lastig)

Oftewel waaruit concludeer je dat die host stinkt? Ik ken ze alleen van naam maar zomaar een bedrijf zwart maken vindt nogal laag bij de grond.
 
Arjan -

Arjan -

18/04/2011 18:17:05
Quote Anchor link
Write Down op 18/04/2011 17:41:21:
Het staat er toch, er ontbreken bestanden.

Verder lijkt die host gewoon te stinken. Op hun site staat dat ze ermee ophouden. En men gebruikt windowsserver(s).


Ik heb super veel ervaring met Sohosted en ik kan je verzekeren; het is een absolute aanrader! Snel, betrouwbaar en een zeer klantvriendelijke service!

Zie ook: http://www.ispgids.com/ervaringen/sohosted
Gewijzigd op 18/04/2011 18:17:56 door Arjan -
 
- SanThe -

- SanThe -

18/04/2011 19:31:24
Quote Anchor link
Arjan - op 18/04/2011 18:17:05:
het is een absolute aanrader!


Alleen jammer genoeg klopt hun dns niet.
 
Bram Boos

Bram Boos

18/04/2011 19:37:11
Quote Anchor link
Ontopic guys!

Hosts bespreken doe je maar ergens anders!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.