Site Registratie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »
Danny

Danny

05/10/2008 17:05:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig een nieuwe site te maken, ben nu bij mijn registratie gedeelte aangekomen. Heb dit script ergens vandaan en een beetje aangepast.

Nu is mijn vraag hoe kan ik er voor zorgen dat er niet 2x de zelfde gebruikersnaam word geregistreerd? En ik wil dat er word gecontroleerd bij email adres of er wel een @ en een . in zitten.

Ook is het makkelijk als hij bij profielfoto kijkt of het wel begint met http://.

Hier mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
<?php
if(isset($_POST['submit'])){
    $voornaam = $_POST['voornaam'];
    $tussenvoegsel = $_POST['tussenvoegsel'];
    $achternaam = $_POST['achternaam'];
    $gebruikersnaam = $_POST['gebruikersnaam'];
    $emailadres = $_POST['emailadres'];
    $wachtwoord1 = $_POST['wachtwoord1'];
    $wachtwoord2 = $_POST['wachtwoord2'];
    $profielfoto = $_POST['profielfoto'];
if($_POST['voornaam'] && $_POST['achternaam'] && $_POST['gebruikersnaam'] && $_POST['emailadres'] && $_POST['wachtwoord1'] && $_POST['wachtwoord2'] && $_POST['profielfoto']){
if($wachtwoord1 == $wachtwoord2){
require "connect.php";
if(mysql_num_rows(mysql_query("SELECT emailadres FROM leden WHERE emailadres='$emailadres'"))==0){
    mysql_query("INSERT INTO leden (id, voornaam, tussenvoegsel, achternaam, gebruikersnaam, emailadres, wachtwoord, profielfoto) VALUES ('', '$voornaam', '$tussenvoegsel', '$achternaam', '$gebruikersnaam', '$emailadres', '$wachtwoord1', '$profielfoto')");
    echo "<center>Welkom $voornaam, u bent nu geregistreerd<br><a href='index.php?pagina=login'>klik hier om in te loggen</a></center>";
}
else{
    echo "<center>Dit email adres is al geregistreerd.<br><a href='javascript:history.back()'>klik hier om terug te gaan</a></center>";
}
}
else{
    echo "<center>Wachtwoorden komen niet overeen<br><a href='javascript:history.back()'>klik hier om terug te gaan</a></center>";
}
}
else{
echo "Niet alle velden ingevuld<br><a href='javascript:history.back()'>klik hier om terug te gaan</a>";
}
}
else{
?>

      <?php
      if(isset($_SESSION['login'])){
    echo "je bent al ingelogd<br><a href='index.php?pagina=loguit'>klik hier om uit te loggen</a>";
        }
else{
        ?>
</center>
<form name="form1" method="post" action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
<center>
  <h4>Registratie</h4><br>
   <br>
  <table width="410" border="0">
  <tr>
    <td width="160"> Voornaam: </td>
    <td width="240"><input name="voornaam" type="text" size="40" maxlength="30"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Tussenvoegsel: </td>
    <td><input name="tussenvoegsel" type="text" size="40" maxlength="10"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Achternaam: </td>
    <td><input name="achternaam" type="text"size="40" maxlength="30"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Gebruikersnaam: </td>
    <td><input name="gebruikersnaam" type="text" id="gebruikersnaam" size="40" maxlength="12"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Email Adres: </td>
    <td><input name="emailadres" type="text" size="40" maxlength="80"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Wachtwoord: </td>
    <td><input name="wachtwoord1" type="password" size="40" maxlength="20"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> Wachtwoord herhalen: </td>
    <td><input name="wachtwoord2" type="password" size="40" maxlength="20"></td>
  </tr>
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
    <tr>
    <td> Profielfoto <i>(http://)</i>:  </td>
    <td><input name="profielfoto" type="text"size="40" maxlength="200"></td>
  </tr>
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td><input type="submit" name="submit" value="Registreer"></td>
  </tr>
</table>
</form>

<?php
}
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:55:13
 

05/10/2008 17:10:00
Quote Anchor link
Zet eens en tags om je code heen.
 
Ivo K

Ivo K

05/10/2008 17:36:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if(!strstr($email, "@"))
{

//geen @ in email
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

// die van Paradox is beter

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

05/10/2008 17:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

    $checkNameQuery
= mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username='" . $_POST['username'] . "'");
    $NameFound = mysql_num_rows($checkNameQuery);

    if($NameFound == 1) {
        echo "<p>This username already exists in our database..</p>";
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2008 17:52:00
Quote Anchor link
Je maakt uiteraard het veld username UNIQUE in de database.
 
Danny

Danny

05/10/2008 18:27:00
Quote Anchor link
Bedankt ivo en paradox voor jullie reactie.
Ik heb geexperimenteerd met jullie reacties alleen krijg ik het niet helemaal voor elkaar.

Waar in mijn code moet ik dit precies invoegen?
 
--

--

05/10/2008 18:29:00
Quote Anchor link
Hier even kijken dan maar?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.