SMS activatie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Nathan K

Nathan K

31/05/2008 01:19:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zoek een SMS activatie script. Als iemand het misschien heeft.
De script werkt als volgt: er wordt een bepaalde code naar een mobielenummer gstuurd. Deze code voert de gebruiker in op mijn website en dan is zijn account geactiveerd.

Bij voorbaat bedankt!
Nathaniel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nathan K
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 04:26:53
 
Scrptr

Scrptr

31/05/2008 08:43:00
Quote Anchor link
Ik zou kijken naar de standaard scripts van mollie en ringtonio. Een paar kleine aanpassingen mbt mysql en hij zal werken.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 10:02:00
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd? Waar loop je tegen aan? Het is namelijk kinderlijk eenvoudig om te bouwen..
 
Dennis

dennis

31/05/2008 10:12:00
Quote Anchor link
dit is super eenvoudig, allereerst heb je een (micro)payment provider nodig, zelf zou ik mollie adviseren omdat zij heel erg duidelijjk en super goed werken.

het principer is dat je natuurlijjk een use registratie hebt waarbij een bepaalde code wordt generegeerd een getal dit zet je in de database of session en je roept het script van mollie aan zodat die deze code via sms verstuurd naar de gebruiker.

het systeem werkt heel mooi maar ik zou je zeggen. als je niet weet hoe of wat zou ik het zeker niet gebruiken. want als jouw scripts niet goed zijn beveiligd tegen automatische registraties enz dan kan jouw rekening erg hoog oplopen bij mollie want natuurlijk kost het versturen van een smsje ook geld!!! houd hier dus rekening mee. daarom zou ik het als ikjouw was niet gebruiken. maar gewoon activeren via e-mail.
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 11:00:00
Quote Anchor link
Kosten is geen problem. Ik heb al een sms gateway. Ik wil dat het SMS activatie voor de gebruiker gratis is.

Waar ik tegen aan loop is het database.
Kijk:

Je zorgt ervoor dat de script een code maakt. Maar waar moet dat code bewaard worden? In het tabel van het gebruiker of in een appart tabel? Dan wordt dat code verstuurd via SMS m.b.v. API (dat is simpel om te maken). Dan moet het database controleren of de code klopt (hoe?).
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/05/2008 11:02:00
Quote Anchor link
De code opslaan bij de gebruiker.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 11:04:00
Quote Anchor link
Er zijn honderden oplossingen te noemen, wat ik zou doen is een aparte tabel met een userid & code. Dan kan je eventueel ook nog de terugkoppeling hieraan hangen zodat je zeker weet dat het smsje is aangekomen.

Vervolgens, als de gebruiker inlogt, staat in de usertabel zijn 'activatie' nog op 0 en word hem gevraagd de code uit het smsje in te voeren. Jij checked vervolgens of die code in de database staat en of het userid wel overeen komt en zet vervolgens die activatie op 1.
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 11:43:00
Quote Anchor link
Bedankt!

Kan je eventueel laten zien hoe de script eruit zou moeten zien bij het activeren (activeringspagina, waar de gebruiker zijn code intoetst). Want ik heb serieus geen idee hoe ik het moet aanpakken.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/05/2008 11:45:00
Quote Anchor link
Dat spreekt voor zich als je gaat kijken naar micropayments als Mollie.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 11:56:00
Quote Anchor link
Je hoeft alleen een query uit te voeren die kijkt of er een rij bestaat in de database, dat is toch niet zo lastig?
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 13:23:00
Quote Anchor link
Dat is idd niet lastig.

Maar de gebruiker die een code invoert moet wel dat gene zijn voor wie dat code bestemd is.

Dus hoe moet ik dat doen?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 13:50:00
Quote Anchor link
Je hebt die persoon toch de code verstuurd via sms?
 
- -

- -

31/05/2008 14:07:00
Quote Anchor link
Laat een gebruiker zijn username en password invullen tijdens het activeren.
 
Scrptr

Scrptr

31/05/2008 14:15:00
Quote Anchor link
Maar let dan wel goed op het volgende:
controleer eerst of alles klopt kwa wachtwoord en gebruikersnaam. En gebruik de controle van de pin pas als laatste. Als je een pin controleert is hij daarna niet meer geldig.
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 19:12:00
Quote Anchor link
Het lukt me niet :-(

Kan iemand het voor me maken eventueel tegen betaling?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nathan K
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

31/05/2008 19:15:00
Quote Anchor link
ik weet niet of er iemand via PM heeft gereageerd, maar anders kun je het best een vacature plaatsen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/05/2008 19:17:00
Quote Anchor link
Als je alles eerst uitschrijft, en dat daarna in code omzet, gaat altijd alles veel makkelijker.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 19:21:00
Quote Anchor link
Nathaniel schreef op 31.05.2008 19:12:
Het lukt me niet :-(

Kan iemand het voor me maken eventueel tegen betaling?


Hoeveel heb je er voor over?
 
Scrptr

Scrptr

31/05/2008 19:27:00
Quote Anchor link
Heb je al een activatie script? Dus nog niet het sms gedeelte er in verwerkt? Zo ja post die dan even, dan is het voor mij een fluitje van een cent
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 20:08:00
Quote Anchor link
Heel heel grof gemaakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?
$ip
= $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
include('settings.php');
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<style type="text/css">

<!--
.stijl1 {
    font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: small;
    color: #ffffff;
}
body {
    background-color: #b14849;
    font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: small;
    color: #ffffff;
}
a {
    font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: small;
    color: #ffffff;
}
.style1 {font-size: x-large}
-->
</style>
</head>
<?
$inlogcode
  = null;
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$cijfers    = range(0,9);

     for($i=0; $i < 8; $i++)
                {

      $inlogcode .= $cijfers[mt_rand(0, 9)];
                }

    $login = "nathaniel"; ///Login
    $pass = "432"; ///Pass
    $text="Welkom, dit is jou activatie code: $inlogcode";
    $to = $_POST['to'];
    $from = "Mij";
    $tcon = file_get_contents("http://www.targetsms.nl/service/sendsms?username=64&handle=e6456b4938b7af6445eef3b7d906a99f874f5&aff=14854&soort=sms&originator=$mobiel&to=316$to&message=$text");
        if(eregi("45000", $tcon))
    {

    echo "<br><br>Je activatie sms is verstuurd!<br>&nbsp;&nbsp;Let op: Vul hieronder je activatie code!";
          $query         = "INSERT INTO inlogcodes (inlogcode,tijd,ip,user,active) VALUES ('".$inlogcode."',NOW(),'".$ip."','".$user."', 1')";
      $resultaat     = mysql_query($query);
    }


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nathan K
 
Scrptr

Scrptr

01/06/2008 15:35:00
Quote Anchor link
Ik ben daar niet veel wijzer van geworden. Heb een eigen versie/opzet gemaakt. Wel voor mollie.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php

    $form
= '
    <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="8" >
    <tr>
    <td><font style="font: 11px Verdana;"><font style="font-weight:bold;font-size:20px;">SMS <font color="red">PIN</font> naar <font color="red">1008</font></font><br>
    &euro; 1,10 p.o.b. maximaal 1 bericht</font></td>
    </tr>
    </table>
    Na het versturen van het SMS-bericht ontvang je binnen enkele minuten een SMS-bericht retour met een 4-cijferige code. Vul de 4-cijferige code hieronder in en geef je account gegevens op.<br>            <br />
    <form method="post"><table border="0" cellspacing="0" cellpadding="8" width="300">
    <tr>
    <tr><td>Gebruikersnaam:</td><td><input type="text" name="name"></td></tr>
    <tr><td>Wachtwoord:</td><td><input type="text" name="pass"></td></tr>
    <tr><td>Herhaal wachtwoord:</td><td><input type="text" name="pass2"></td></tr>
    <tr><td>Code:</td><td><input type="text" name="code" maxlength="4" size="5"></td></tr></table>
    <input type="submit" value="&nbsp;&nbsp;OK&nbsp;&nbsp;"></td>
    </form>'
;

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
        if(isset($_POST['name']) && isset($_POST['pass']) && isset($_POST['pass2']) && $_POST['pass'] == $_POST['pass2'] && isset($_POST['code'])){
            $code = $_POST["code"];
            $id_micorpayment = ''; // eerst micropayment aanmaken in mollie en het id ervan hier opgeven
            $url  = "http://www.mollie.nl/partners/api/micropayment/?".
            "type=sms&id=".$id_micropayment."&code=".urlencode($code);
            $result = @file_get_contents($url);
            
            if ($result == 'OK'){
                // succes, mysql query uitvoeren
            } else {
                echo 'U heeft geen geldige code ingevoerd.<br />'.$form;
            }
        }
else {
            // foutafhandeling van alle invoer BEHALVE code
            echo $form;
        }
    }
else {
        echo $form;
    }

?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.