Socket verbinding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »
Ilja

Ilja

14/05/2008 13:22:00
Quote Anchor link
Goedemiddag allemaal,

Ik probeer met een socket script verbinding te maken met een website zodat ik via een php script stats kan ophalen uit een spel.

Hiervoor gebruik ik het volgende om de socket te openen:

[script]
fsockopen("www.barafranca.nl", 80, $errno, $errstr, 30);
[/script]

Zoals je kunt zien probeer ik verbinding te maken met www.barafranca.nl.
Maar zodra ik dat probeer kom ik er achter dat het script verbinding zoekt met http://67.213.67.11/
Alleen dat is niet wat ik zoek... Want daar kan ik niet inloggen of krijg ik geen index ervoor of iets dergelijks.

Ben ik misschien iets vergeten? Of moet ik wat mee in de header sturen?


Alvast bedankt,

Ilja
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 20:51:34
 
- SanThe -

- SanThe -

14/05/2008 13:29:00
Quote Anchor link
Name: www.barafranca.nl
Address: 67.213.67.11

Edit: nslookup 67.213.67.11
;; connection timed out; no servers could be reached

DNS is vast niet helemaal in orde.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Ilja

Ilja

14/05/2008 13:37:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik het oplossen dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

14/05/2008 13:44:00
Quote Anchor link
Het zou geen verschil moeten maken. Die naam en dat ip horen bij elkaar.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

14/05/2008 14:38:00
Quote Anchor link
probeer eens zonder het www record, dus gewoon barafranca.nl
 
- SanThe -

- SanThe -

14/05/2008 14:40:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 14.05.2008 14:38:
probeer eens zonder het www record, dus gewoon barafranca.nl

Zelfde ip-nummer.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

14/05/2008 14:42:00
Quote Anchor link
Dat weet ik, maar misschien wat problemen met de records?
 
Ilja

Ilja

14/05/2008 15:11:00
Quote Anchor link
Ik krijg daarmee precies het zelfde ik had dat ook al eerder geprobeerd maar nog eens gechecked nu dus...

Het werkte eerst dus wel maar ze hebben iets aangepast waardoor ik niet meer op deze manier kan verbinden.

Iemand anders nog een idee?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

14/05/2008 16:33:00
Quote Anchor link
Ik denk gewoon dat ze geen remote toegang (meer?) toe staan.
 
Ilja

Ilja

14/05/2008 18:51:00
Quote Anchor link
Een webbrowser kan het toch ook?

En ik ken iemand die kan er wel mee verbinden maar hij wil alleen niet vertellen hoe...
 
Kwastie

Kwastie

14/05/2008 19:11:00
Quote Anchor link
heb je überhaupt wel toegang tot die server?
 
Jelmer -

Jelmer -

14/05/2008 19:23:00
Quote Anchor link
Je kan met bijvoorbeeld WireShark (of een simpeler winpcap achtig programmaatje) je netwerkverkeer van je browser onderscheppen, en zo zien welke headers die opstuurt. Verstuur exact diezelfde headers over je socket, en het zou moeten werken - de server zou geen onderscheidt moeten kunnen maken.

Echter, gebruik je HTTP/1.1 (als het goed is staat dit in de eerste regel die je verstuurt) dan kan je chunked content terugverwachten. En dat is redelijk lastig. Het is gemakkelijker om 1.0 te gebruiken, maar misschien is dit iets waar Omerta op afknapt. Moet je even uitproberen.

Overigens, welk deel lukt niet? Vaalt de fsockopen aanroep? Kom je daarna niet verder? Lukt het inloggen niet, wat is de foutmelding of het antwoord dat je uit de socket trekt? Hoe ziet de rest van je script eruit? (En dan vooral de stukjes die je naar je socket schrijft en waar je hem uitleest.
 
Ilja

Ilja

14/05/2008 19:59:00
Quote Anchor link
Ik kan niet bij de inlog pagina komen dat is game-login.php want als ik dat meestuur in de header dan krijg ik
404 - Not Found


1.0 heb ik geprobeerd

hier is het script waarmee ik het even probeer


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php

$website
= fsockopen('barafranca.com', 80);

// check if the website is found
if(!$website) {

   echo'Could\'t open google!';

}
else {
   // write to the http server

   fwrite($website, "GET /game-login.php HTTP/1.0\r\n");
  fwrite($website, "Host: www.google.com\r\n");



  fwrite($website, "Connection: Close\r\n\r\n");

   // a variable for storing the html code
   $html = '';

   // read the website
   while(!feof($website)) {
      // store the html into a variable
      $html .= fgets($website, 1280000);

  }


   // when we're done we'll close the socket
   fclose($website);

}


echo $html;
?>


output:

HTTP/1.0 404 Not Found
Connection: close
Content-Type: text/html
Content-Length: 345
Date: Wed, 14 May 2008 17:59:44 GMT
Server: lighttpd
Set-Cookie: OMERTASID=appsrv3; path=/

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>404 - Not Found</title>
</head>
<body>
<h1>404 - Not Found</h1>
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ilja
 
Ilja

Ilja

15/05/2008 23:06:00
Quote Anchor link
Iemand?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

15/05/2008 23:10:00
Quote Anchor link
Je stuurt headers van google naar de webserver.
 
Jelmer -

Jelmer -

15/05/2008 23:14:00
Quote Anchor link
Host is barafranca.com lijkt mij :/
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2008 23:27:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 15.05.2008 23:14:
Host is barafranca.com lijkt mij :/

Als ik bovenstaand script test met www.barafranca.com i.p.v. google dan krijg ik dit:
HTTP/1.0 200 OK Connection: close Set-Cookie: PHPSESSID=c1bc601005a19b91548a8ebf03a73cc9; path=/ Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Pragma: no-cache Content-type: text/html; charset=iso-8859-1 Content-Length: 24647 Date: Thu, 15 May 2008 21:24:35 GMT Server: lighttpd Set-Cookie: OMERTASID=appsrv3; path=/

En daaronder een hele site met:
Massive Multiplayer Text-Based RPG Gangster Game

Dus het lijkt mij dat het werkt.
 
Ilja

Ilja

16/05/2008 01:36:00
Quote Anchor link
Bedankt!!

Het werkte inderdaad.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.