Socket verbinding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »
Ilja

Ilja

14/05/2008 13:22:00
Quote Anchor link
Goedemiddag allemaal,

Ik probeer met een socket script verbinding te maken met een website zodat ik via een php script stats kan ophalen uit een spel.

Hiervoor gebruik ik het volgende om de socket te openen:

[script]
fsockopen("www.barafranca.nl", 80, $errno, $errstr, 30);
[/script]

Zoals je kunt zien probeer ik verbinding te maken met www.barafranca.nl.
Maar zodra ik dat probeer kom ik er achter dat het script verbinding zoekt met http://67.213.67.11/
Alleen dat is niet wat ik zoek... Want daar kan ik niet inloggen of krijg ik geen index ervoor of iets dergelijks.

Ben ik misschien iets vergeten? Of moet ik wat mee in de header sturen?


Alvast bedankt,

Ilja
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 00:22:34
 
- SanThe -

- SanThe -

14/05/2008 13:29:00
Quote Anchor link
Name: www.barafranca.nl
Address: 67.213.67.11

Edit: nslookup 67.213.67.11
;; connection timed out; no servers could be reached

DNS is vast niet helemaal in orde.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Ilja

Ilja

14/05/2008 13:37:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik het oplossen dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

14/05/2008 13:44:00
Quote Anchor link
Het zou geen verschil moeten maken. Die naam en dat ip horen bij elkaar.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

14/05/2008 14:38:00
Quote Anchor link
probeer eens zonder het www record, dus gewoon barafranca.nl
 
- SanThe -

- SanThe -

14/05/2008 14:40:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 14.05.2008 14:38:
probeer eens zonder het www record, dus gewoon barafranca.nl

Zelfde ip-nummer.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

14/05/2008 14:42:00
Quote Anchor link
Dat weet ik, maar misschien wat problemen met de records?
 
Ilja

Ilja

14/05/2008 15:11:00
Quote Anchor link
Ik krijg daarmee precies het zelfde ik had dat ook al eerder geprobeerd maar nog eens gechecked nu dus...

Het werkte eerst dus wel maar ze hebben iets aangepast waardoor ik niet meer op deze manier kan verbinden.

Iemand anders nog een idee?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

14/05/2008 16:33:00
Quote Anchor link
Ik denk gewoon dat ze geen remote toegang (meer?) toe staan.
 
Ilja

Ilja

14/05/2008 18:51:00
Quote Anchor link
Een webbrowser kan het toch ook?

En ik ken iemand die kan er wel mee verbinden maar hij wil alleen niet vertellen hoe...
 
Kwastie

Kwastie

14/05/2008 19:11:00
Quote Anchor link
heb je überhaupt wel toegang tot die server?
 
Jelmer -

Jelmer -

14/05/2008 19:23:00
Quote Anchor link
Je kan met bijvoorbeeld WireShark (of een simpeler winpcap achtig programmaatje) je netwerkverkeer van je browser onderscheppen, en zo zien welke headers die opstuurt. Verstuur exact diezelfde headers over je socket, en het zou moeten werken - de server zou geen onderscheidt moeten kunnen maken.

Echter, gebruik je HTTP/1.1 (als het goed is staat dit in de eerste regel die je verstuurt) dan kan je chunked content terugverwachten. En dat is redelijk lastig. Het is gemakkelijker om 1.0 te gebruiken, maar misschien is dit iets waar Omerta op afknapt. Moet je even uitproberen.

Overigens, welk deel lukt niet? Vaalt de fsockopen aanroep? Kom je daarna niet verder? Lukt het inloggen niet, wat is de foutmelding of het antwoord dat je uit de socket trekt? Hoe ziet de rest van je script eruit? (En dan vooral de stukjes die je naar je socket schrijft en waar je hem uitleest.
 
Ilja

Ilja

14/05/2008 19:59:00
Quote Anchor link
Ik kan niet bij de inlog pagina komen dat is game-login.php want als ik dat meestuur in de header dan krijg ik
404 - Not Found


1.0 heb ik geprobeerd

hier is het script waarmee ik het even probeer


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php

$website
= fsockopen('barafranca.com', 80);

// check if the website is found
if(!$website) {

   echo'Could\'t open google!';

}
else {
   // write to the http server

   fwrite($website, "GET /game-login.php HTTP/1.0\r\n");
  fwrite($website, "Host: www.google.com\r\n");



  fwrite($website, "Connection: Close\r\n\r\n");

   // a variable for storing the html code
   $html = '';

   // read the website
   while(!feof($website)) {
      // store the html into a variable
      $html .= fgets($website, 1280000);

  }


   // when we're done we'll close the socket
   fclose($website);

}


echo $html;
?>


output:

HTTP/1.0 404 Not Found
Connection: close
Content-Type: text/html
Content-Length: 345
Date: Wed, 14 May 2008 17:59:44 GMT
Server: lighttpd
Set-Cookie: OMERTASID=appsrv3; path=/

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>404 - Not Found</title>
</head>
<body>
<h1>404 - Not Found</h1>
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ilja
 
Ilja

Ilja

15/05/2008 23:06:00
Quote Anchor link
Iemand?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

15/05/2008 23:10:00
Quote Anchor link
Je stuurt headers van google naar de webserver.
 
Jelmer -

Jelmer -

15/05/2008 23:14:00
Quote Anchor link
Host is barafranca.com lijkt mij :/
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2008 23:27:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 15.05.2008 23:14:
Host is barafranca.com lijkt mij :/

Als ik bovenstaand script test met www.barafranca.com i.p.v. google dan krijg ik dit:
HTTP/1.0 200 OK Connection: close Set-Cookie: PHPSESSID=c1bc601005a19b91548a8ebf03a73cc9; path=/ Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Pragma: no-cache Content-type: text/html; charset=iso-8859-1 Content-Length: 24647 Date: Thu, 15 May 2008 21:24:35 GMT Server: lighttpd Set-Cookie: OMERTASID=appsrv3; path=/

En daaronder een hele site met:
Massive Multiplayer Text-Based RPG Gangster Game

Dus het lijkt mij dat het werkt.
 
Ilja

Ilja

16/05/2008 01:36:00
Quote Anchor link
Bedankt!!

Het werkte inderdaad.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.