soort ledenlijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Mitch

Mitch

07/01/2009 13:17:00
Quote Anchor link
omg...

kom op.. snap me nou! xD :P

ik hoop dat je PHPMyAdmin heb..
ga daar heen
ga dan naar je tabel (wanabees)
klik dan op EXPORT
en plaats hier wat er uit komt..
bv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.9.0
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generation Time: Jan 07, 2009 at 01:16 PM
-- Server version: 5.0.75
-- PHP Version: 5.2.6-0.1+b1
--
-- Database: `**********`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Table structure for table `mike_cat`
--

CREATE TABLE `mike_cat` (
  `id` int(4) NOT NULL auto_increment,
  `naam` varchar(900) NOT NULL,
  `image` varchar(900) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=13 ;

--
-- Dumping data for table `mike_cat`
--

INSERT INTO `mike_cat` VALUES (1, 'Kymco', 'kymco.gif');
INSERT INTO `mike_cat` VALUES (2, 'Runner', 'runner.gif');
INSERT INTO `mike_cat` VALUES (3, 'Errox', 'errox.gif');
INSERT INTO `mike_cat` VALUES (4, 'Merk5', 'unkown.gif');
INSERT INTO `mike_cat` VALUES (5, 'Merk6', 'unkown.gif');
INSERT INTO `mike_cat` VALUES (6, 'Merk6', 'unkown.gif');
INSERT INTO `mike_cat` VALUES (7, 'Merk7', 'unkown.gif');
INSERT INTO `mike_cat` VALUES (8, 'Merk8', 'unkown.gif');
INSERT INTO `mike_cat` VALUES (9, 'Merk9', 'unkown.gif');
INSERT INTO `mike_cat` VALUES (10, 'Merk10', 'unkown.gif');
INSERT INTO `mike_cat` VALUES (11, 'Merk11', 'unkown.gif');
INSERT INTO `mike_cat` VALUES (12, 'Merk12', 'unkown.gif');
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 06:48:15
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 13:20:00
Quote Anchor link
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.9.2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generatie Tijd: 07 Jan 2009 om 13:19
-- Server versie: 5.0.45
-- PHP Versie: 4.3.9
--
-- Database: `crowdnet_word0`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `wanabees`
--

CREATE TABLE `wanabees` (
`id` varchar(255) NOT NULL default '',
`name` varchar(255) NOT NULL default '',
`wid` varchar(255) NOT NULL default '',
`wname` varchar(255) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `wanabees`
--

INSERT INTO `wanabees` VALUES ('master-magic', 'master-magic', 'sacha', 'sacha');
INSERT INTO `wanabees` VALUES ('crowdnet', 'crowdnet', 'sacha', 'sacha');
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 13:35:00
Quote Anchor link
dus wname of wid moet het id zijn?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitch
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 13:35:00
Quote Anchor link
ja en dan moet name geshowt worden die gekoppelt is met wname
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 13:36:00
Quote Anchor link
probeer dit maar eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(isset($_GET['id'])){

$exist = FALSE;
$sql = "SELECT wid FROM wanabees";
$result = mysql_query($sql);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
if($_GET['id'] == $row['wid']){
    $exist = TRUE;
}
}

if($exist == TRUE){

$sql = "SELECT name FROM wanabees WHERE wname='".$_GET['id']."' ";
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_assoc($result);
$naam = $row['name'];

echo $naam;


}
else{
echo 'Gebruiker bestaat niet';
}

}
else{
    echo 'Word niet om id gevraagd';
}

?>


edit:
sql verandert
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitch
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 13:40:00
Quote Anchor link
http://www.crowdnet.be/vt.php?id=sacha gebruikersijnaam bestaat niet
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 13:41:00
Quote Anchor link
probeer nog eens mijn vorige post.
heb hem bewerkt
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 13:44:00
Quote Anchor link
thx het werkt :) alvast zeer wel bedankt voor de hulp
 
Joren de Wit

Joren de Wit

07/01/2009 13:46:00
Quote Anchor link
En nu niet vergeten om nog de nodige foutafhandeling rond je queries in te bouwen. Die ontbreekt namelijk volledig in het voorbeeld van Mitch...
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 13:50:00
Quote Anchor link
oke dankje
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 14:21:00
Quote Anchor link
zoals?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

07/01/2009 14:31:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 07.01.2009 14:21:
zoals?
Jij controleert nergens of je queries wel gelukt zijn. Zie ook deze SQL beginnershandleiding voor voorbeelden van foutafhandeling...
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 14:34:00
Quote Anchor link
ik krijg nu wel terug een fout als ik inplaats van ?id=sacha er ?mid=sacha van maak en in de layout plaats dan val mijn css volledig weg
 
Joren de Wit

Joren de Wit

07/01/2009 14:37:00
Quote Anchor link
In het script van Mitch werk je met de GET variabele 'id', daar kun je dan natuurlijk niet zomaar 'mid' van maken. Dan zul je dat in je script ook moeten veranderen.

Welke foutmelding krijg je verder? Dat is altijd handig om te vermelden...
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 14:39:00
Quote Anchor link
dan krijg ik lijk hier http://www.crowdnet.be/vrienden.php?mid=sacha lijk in het script gebruiker bestaat nie heb ik verandert in nog geen vrienden in dit profiel
 
Joren de Wit

Joren de Wit

07/01/2009 14:56:00
Quote Anchor link
Ja, dat komt dus omdat je in het script met $_GET['id'] werkt en niet met $_GET['mid']. Je zult dus ofwel dat in het script moeten veranderen, ofwel 'id' in de url moeten gebruiken...
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 14:57:00
Quote Anchor link
als ik hem $_GET['mid'] dan leest hij niets uit
 
Joren de Wit

Joren de Wit

07/01/2009 14:59:00
Quote Anchor link
sacha schreef op 07.01.2009 14:57:
als ik hem $_GET['mid'] dan leest hij niets uit
Heb je de foutafhandeling al toegepast in je script? Dat is namelijk de eerste stap die je moet nemen.

Zo ja, laat eens zien wat je nu hebt? Zo nee, eerst die foutafhandeling toepassen, dan krijg je wellicht een foutmelding waaruit je kunt opmaken waarom het niet goed gaat...
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 15:20:00
Quote Anchor link
ik heb de code toegepast maar krijg geen error
 
Joren de Wit

Joren de Wit

07/01/2009 15:30:00
Quote Anchor link
Hoe ziet je script er nu uit?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.