soort ledenlijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 11:58:00
Quote Anchor link
beste webmasters ik heb eens probleem ik ben aan het proberen een soort ledenlijst temakemaken maar in de tabel heb je maar 2 cat dat is id en wid
de bedoeling was als ik lijst.php?id=en hier de id en dat dan de lijst wordt getoont van wid die gekoppelt is met de id dus niet ale wid's mogen getoont worden maar dit lukt me niets wie kan me helpen alvast dank

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
include("config.php");

$select = "SELECT * FROM wanabees  WHERE id='' ORDER BY abc DESC LIMIT 0,100";
$query = mysql_query($select);
$aantal = mysql_num_rows($query);

if ($aantal != 0)
{

    while ($list = mysql_fetch_object($query))
    {

        if ($list->homepage == "")
        {

            $homepage = "Geen";
        }

        else
        {
            $homepage = "<a href=\"$list->homepage\" target=\"new\">Bekijk</a>";
        }


        echo "<font face=Verdana size=1><a href=\"$map_url/profiel.php?mid=$list->wid\">$list->wid";
    

}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 12:17:10
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:10:00
Quote Anchor link
ik heb dit even gescript..
ik weet niet of het werk ^^

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
if(isset($_GET['id'])){

$exist = FALSE;
$sql = "SELECT id FROM wanabees";
$result = mysql_query($sql);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
if($_GET['id'] == $row['id']){
    $exist = TRUE;
}
}

if($exist == TRUE){

$sql = "SELECT naam FROM wanabees WHERE id='".$_GET['id']."' ";
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_assoc($result);
$naam = $row['naam'];

echo $naaml


}else{
echo 'Gebruiker bestaat niet';
}

?>


edit:
php tags toegevoegd.

Ik zie zelf geen fouten in mijn editor :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitch
 
Menno Ridder

Menno Ridder

07/01/2009 12:12:00
Quote Anchor link
Na 3 keer overlezen denk ik dat ik het begrijp;)

Eerste vraag is waarom je hier geen variabele voor ID heb ingevuld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
"SELECT * FROM wanabees  WHERE id='' ORDER BY abc DESC LIMIT 0,100";
?>

Was dat de bedoeling of een foutje?

Zodra je op de link klikt zodat je naar lijst.php?id=&id gaat moet daar een query komen om de wid's weer te geven. Dat is toch wat je wilt?
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:13:00
Quote Anchor link
lukt niet krijg gewon een wite pagina
 
Loran DP

Loran DP

07/01/2009 12:16:00
Quote Anchor link
Als je dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
?>


erboven zet krijg je dan een error te zien?

EDIT
heb je wel een ID opgegeven?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:17:00
Quote Anchor link
ik weet wel zeker als er in het url ?id=1 komt dat er wat komt.
tenzij er niets is in je database met naam.

vul eens ?id=5325

wat krijg je dan te zien...
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
if(isset($_GET['id'])){

$exist = FALSE;
$sql = "SELECT id FROM wanabees";
$result = mysql_query($sql);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
if($_GET['id'] == $row['id']){
    $exist = TRUE;
}
}

if($exist == TRUE){

$sql = "SELECT naam FROM wanabees WHERE id='".$_GET['id']."' ";
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_assoc($result);
$naam = $row['naam'];

echo $naaml


}else{
echo 'Gebruiker bestaat niet';
}

?>


en de tabel die ik gebruik in de mysql

CREATE TABLE wanabees (
id varchar(255) NOT NULL default '',
name varchar(255) NOT NULL default '',
wid varchar(255) NOT NULL default '',
wname varchar(255) NOT NULL default ''
) TYPE=MyISAM;


ik gebruik nu deze code kom op een witte pagina

http://www.crowdnet.be/vt.php?id=sacha

mvg sacha
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(isset($_GET['id'])){

$exist = FALSE;
$sql = "SELECT id FROM wanabees";
$result = mysql_query($sql);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
if($_GET['id'] == $row['id']){
    $exist = TRUE;
}
}

if($exist == TRUE){

$sql = "SELECT name FROM wanabees WHERE id='".$_GET['id']."' ";
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_assoc($result);
$naam = $row['name'];

echo $naam;


}
else{
echo 'Gebruiker bestaat niet';
}

}
else{
    echo 'Word niet om id gevraagd';
}

?>


Je zei dat het id een nummer moest zijn...

dus bv:
http://www.crowdnet.be/vt.php?id=1


edit:
paar script foutjes er uit gehaald


edit2:
Hoezo heb je ID niet als INT en auto_increment?
dus:
`id` int(4) NOT NULL auto_increment

en als je denk dat je meer dan 9999 leden krijgt maak je van die 4 een 5 of hoger :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitch
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:37:00
Quote Anchor link
thx nu zie ik als ik mijn link open gebruiker bestaat nier maar de id's in mijn tabel zijn gebruikersnamen
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:41:00
Quote Anchor link
ik zou je aan raden om id's te gaan gebruiken.
die zijn dan altijd uniek.
en ze zijn nooit het zelfde in de database als je de id doet zo als mijn 2e edit.

verwijder je tabel en doe deze:

CREATE TABLE wanabees (
id int(4) NOT NULL auto_increment '',
name varchar(255) NOT NULL default '',
wid varchar(255) NOT NULL default '',
wname varchar(255) NOT NULL default ''
PRIMARY KEY (`id`)
) TYPE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

en verzorg dat je zelf niks input in de database kwa ID..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitch
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:42:00
Quote Anchor link
kheb nu al mijn volledig systeem gemaakt da ze dan hun profiel gaan kunnen bekijken www.crowdnet.be/id daarom heb ik de gebruikersnaam genomen
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:44:00
Quote Anchor link
-.-

Probeer dan dit maar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(isset($_GET['id'])){

$exist = FALSE;
$sql = "SELECT id FROM wanabees";
$result = mysql_query($sql);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
if($_GET['id'] == $row['name']){
    $exist = TRUE;
}
}

if($exist == TRUE){

$sql = "SELECT name FROM wanabees WHERE name='".$_GET['id']."' ";
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_assoc($result);
$naam = $row['name'];

echo $naam;


}
else{
echo 'Gebruiker bestaat niet';
}

}
else{
    echo 'Word niet om id gevraagd';
}

?>
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:49:00
Quote Anchor link
werkt niet maar kan het zijn dat er geen link naar de config staat ?
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:51:00
Quote Anchor link
uiteraard moet de config geinclude worden.
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:53:00
Quote Anchor link
de config staat er maar nu heeft de id dat de gebruikersnaam niet bestaat

http://www.crowdnet.be/vt.php?id=sacha
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:55:00
Quote Anchor link
kan je me zeggen wat in database staat?
dus even exporteren en dan hier plakken.
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?

// DATABASE GEGEVENS :
// *******************

$localhost = "localhost"; // De host van je DB
$gebruiker = "gebruiker"; // De gebruikersnaam an je DB
$pass = "pass"; // Het wachtwoord van je DB
$database = "database";

mysql_connect("$localhost", "$gebruiker", "$pass") or die("Connectie met Databeest mislukt"); // NIET VERANDEREN !!
mysql_select_db("$database") or die("Verkeerde Databeest"); // NIET VERANDEREN !!


// WEBSITE GEGEVENS :
// ******************

$website_naam = "Crowdnet"; // De naam van je site
$website_titel = "..:: Crowdnet ::..  het online vrienden net - profielen site - partyagenda van vlaanderen"; // Dit komt in <HTML> TITTLE-tag
$naam_webmaster = "crowdnet"; // De naam van de webmaster
$email1 = "[email protected]"; // Het emailadres van de webmaster


// URL GEGEVENS :
// **************

$map_url = "http://www.crowdnet.be";
     // de hele url van de map waar config.php/profiel.php/aanmelden.php staat enzo ZONDER / eind
    // MET HTTP://    ( vb : http://www.crowdnet.be )


$map_url5 = "www.crowdnet.be";
   // de hele url van de map waar config.php/profiel.php/aanmelden.php staat enzo ZONDER / eind
  // ZONDER HTTP://   ( vb : www.crowdnet.be )

?>
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 13:01:00
Quote Anchor link
ik heb het er over wat er IN staat.

dus waar jou naam in database staat...
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 13:03:00
Quote Anchor link
de naam in databse staat in id en name
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 13:07:00
Quote Anchor link
probeer dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(isset($_GET['id'])){

$exist = FALSE;
$sql = "SELECT name FROM wanabees";
$result = mysql_query($sql);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
if($_GET['id'] == $row['name']){
    $exist = TRUE;
}
}

if($exist == TRUE){

$sql = "SELECT name FROM wanabees WHERE id='".$_GET['name']."' ";
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_assoc($result);
$naam = $row['name'];

echo $naam;


}
else{
echo 'Gebruiker bestaat niet';
}

}
else{
    echo 'Word niet om id gevraagd';
}

?>
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 13:11:00
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.