Soort popup

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »
Lord Gaga

Lord Gaga

21/08/2011 19:32:07
Quote Anchor link
Hallo,

Nu ik verder ben met mn winkelstraat, wil ik dat mensen items kunnen kopen (RPG).
Ik had het idee dat de hele pagina dus ietsjes donkerder word en dat er in het midden een soort popup verschijnt. Dit zie je ook wel eens bij sites waarbij je op een afbeelding kunt klikken, en je dan de vergrootte versie ziet.

Ik heb wat rondgezocht naar tutorials voor dit, maar ik kan niks vinden.
(Het grootste probleem is dat ik de donkere div nooit over de hele pagina krijg)

Heeft iemand hier een tutorial voor?
Alvast bedankt
Gewijzigd op 21/08/2011 19:39:41 door Lord Gaga
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:57:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/08/2011 19:48:01
Quote Anchor link
Ik gebruik hier de kant en klare fancybox voor.
 
Mike van den Berg

Mike van den Berg

21/08/2011 20:13:21
Quote Anchor link
JS Lightbox al geprobeerd?

http://www.lokeshdhakar.com/projects/lightbox2/

Zie daar de demo waarbij de site zelf donkerder word naarmate de popup word weergeven.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

21/08/2011 22:51:40
Quote Anchor link
Jaa, die bedoel ik, maar werkt dit ook met div's ipv afbeeldingen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/08/2011 22:55:06
Quote Anchor link
Geloof ik niet, dan zou je moeten kijken naar de Fancybox.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

21/08/2011 22:57:19
Quote Anchor link
Hmmm.. ik denk dat Fancybox wel werkt omdat bij de tweede rij voorbeelden ook tekst onder de afbeelding staat..

Iig bedankt :)
 
Mike van den Berg

Mike van den Berg

21/08/2011 23:12:23
Quote Anchor link
Ja, dat kan wel,
Probeer lightbox of ga naar jquery en zoek daar lightbox.

Ik gebruik het op eerdere sites met tekst.
Mocht lightbox niet werken, zoek dan shadowbox.

Succes!
 
Write Down

Write Down

21/08/2011 23:29:02
Quote Anchor link
Ik gebruik deze Hierbij kan je zowel tekst als afbeeldingen gebruiken. Werkt trouwens ook erg makkelijk.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

22/08/2011 00:19:03
Quote Anchor link
Ik heb nu dit stukje code, en het werkt helemaal, maar ik weet niet hoe ik nu een actie aan de 'Kopen'-button hang:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$select
= "SELECT * FROM site_items ";
$query = mysqli_query($con, $select);

while($list = mysqli_fetch_object($query))
{

  if ($list->source != '')
  {

    echo '<div class="item-shop-' . $list->shop . '" style="position: absolute; z-index: 5; left: ' . $list->x . 'px; top: ' . $list->y . 'px;"><a href="javascript: void(0);" OnClick="$.prompt(\'<h3><b>' . $list->name . '</b></h3><br>' . $list->desc . '<br><br><b>Prijs:</b> ' . convert($list->cost, 'all') . ' Galjoenen\', {buttons: {Kopen: true, Annuleren: false} })" class="tooltip" title="' . nl2br($list->desc) . '"><img alt="" src=" ' . $config['com'] . '/' . $list->source .'"></a></div>';
  }
}

?>


Zoals je ziet staat er ergens in de code: {Kopen: true, Annuleren: false}
Nu wil ik dat als je op kopen klikt, er iets in de database gezet word, ik denk dat dit moet met AJAX maar ik weet niet hoe ik dat hieraan link.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2011 00:28:54
Quote Anchor link
Met de Fancybox kan je iframes en via AJAX makkelijk pagina's inladen ;-)
 
Lord Gaga

Lord Gaga

22/08/2011 00:33:26
Quote Anchor link
Hmmm.. ben niet zo'n fan van Iframes.. :P

Toevoeging op 22/08/2011 12:36:46:

Ik heb het script in een functie gezet en nog iets aangepast:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
function BuyItem(title, desc)
{
  var temp =
  {
    state0:
    {
      html: desc,  
      buttons: { Kopen: true },
      focus: 0,
      submit: function(v,m,f)
                  {
                    if(v)
                    {
                      $.prompt.goToState('state1');
                    }
                    return false;
                  }
    },
    state1:
    {
      html: title +'<br>Weet je zeker dat je dit item wilt kopen?',
      buttons: { Terug: -1, Kopen: 1 },
      focus: 0,
      submit: function(v,m,f)
                 {
        if(v==1)
                    {                                
          $.prompt.goToState('state2');
                    }
        else if(v =-1)
                    {
          $.prompt.goToState('state0');
                    }
        return false;
      }
    },
    state2:
    {
      html: title + '<br>Je hebt dit item succesvol gekocht!',
      buttons: { Oke: false }
    }

  }

  $.prompt(temp);


}


Maar ik weet nog steeds niet waar ik nu de AJAX request tussen moet zetten..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.