Spam

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

29/12/2010 16:23:35
Anchor link
Goed, ik zei dus:
Karl Karl op 22/12/2010 14:42:31::
Ik zei dus:
Karl Karl op 22/12/2010 14:35:37::
Is het nou zo lastig om een spamfilter in te bouwen?


Niet:
Karl Karl heeft nooit gezegd::
Er is spam.


De stand van zaken nu:
II mods hebben wat uitleg gegeven.
II leden hebben wat gevraagd.
- Admins hebben wat gezegd.
I mod heeft weer eens niet uit zijn doppen gekeken.

Karl, ik begrijp je frustratie, maar zet deze topics in de Koffiehoek.[/modedit]
Gewijzigd op 29/12/2010 17:35:16 door Jens V
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:47:06
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:24:51
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:23:33:
stuur gewoon een pm, geen topics aan vuil maken.
 
Mike Smit

Mike Smit

29/12/2010 16:25:52
Anchor link
Ik had ook al een Moderator gepm't het is knap vervelend dat er nu anti spam spam topics aagemaakt worden. :P
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:26:30
Anchor link
ik had ook al een pm gestuurd ;). Maar inderdaad geen extra topics aanmaken wat dat is ook 'spam'
 

29/12/2010 16:28:12
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:24:51:
PHP Jasper op 29/12/2010 16:23:33:
stuur gewoon een pm, geen topics aan vuil maken.


Wow, quoten dat kan ik ook:
Karl Karl op 29/12/2010 16:26:31:
PHP Jasper op 29/12/2010 16:23:33:
stuur gewoon een pm, geen topics aan vuil maken.


Een topic geeft wel meer aandacht.


Mijn punt is dus dat je dan wel aan de gang kan blijven. Bij e-mail zijn er ook niets voor niets automatische spamfilters uitgevonden. WAAROM kan dat hier dan niet worden ingevoerd?
En nu zijn er toevallig wel meerdere mensen online, maar als je gewoon op een doordeweekse dag hier bent is dat niet zo. Dan is het maar afwachten wanneer de spam weg is.
 
Mike Smit

Mike Smit

29/12/2010 16:30:00
Anchor link
Ik ben het volledig met je eens maar door topics toe te voegen die melden dat er een spammer is vervuil je het forum alleen nog maar meer.

Overigens zien moderatoren ook wel wanneer een topic spam bevat.
Gewijzigd op 29/12/2010 16:30:31 door Mike Smit
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:30:51
Anchor link
Klopt, heb ik ook al gezien. Ik stuur gewoon een pm naar een forum-mod en vaf zei het bericht lezen is de post weg. Meer kun je niet doen.
 

29/12/2010 16:32:20
Anchor link
Mike Smit op 29/12/2010 16:30:00:
Ik ben het volledig met je eens maar door topics toe te voegen die melden dat er een spammer is vervuil je het forum alleen nog maar meer.

Ik voeg geen topic toen die meld dat er een spammer is, ik VRAAG WAAROM het NIET mogelijk is om een spamfilter in te bouwen. Dit vraag ik aan het GEHELE phphulp TEAM.

Mike Smit op 29/12/2010 16:30:00:
Overigens zien moderatoren ook wel wanneer een topic spam bevat.

Waarom is er dan nog steeds spam aanwezig op het forum?

PHP Jasper op 29/12/2010 16:30:51:
Klopt, heb ik ook al gezien. Ik stuur gewoon een pm naar een forum-mod en vaf zei het bericht lezen is de post weg. Meer kun je niet doen.

Sinds de jaren tachtig or so bestaan er al spamfilters...
Gewijzigd op 29/12/2010 16:33:21 door
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:33:53
Anchor link
Karl Karl op 29/12/2010 16:32:20:
Mike Smit op 29/12/2010 16:30:00:
Ik ben het volledig met je eens maar door topics toe te voegen die melden dat er een spammer is vervuil je het forum alleen nog maar meer.

Ik voeg geen topic toen die meld dat er een spammer is, ik VRAAG WAAROM het NIET mogelijk is om een spamfilter in te bouwen. Dit vraag ik aan het GEHELE phphulp TEAM.


Dat kan je nog steeds met een pm doen.

Karl Karl op 29/12/2010 16:32:20:
Sinds de jaren tachtig or so bestaan er al spamfilters...


Dit kunnen de mods er niet inzetten, dus dit hoort naar de eindredactie te gaan. Dat is volgens mij alleen bas. Dat kan je dus gerust met een mail doen.
Gewijzigd op 29/12/2010 16:36:14 door Jasper DS
 

29/12/2010 16:36:07
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:33:53:
Karl Karl op 29/12/2010 16:32:20:
Mike Smit op 29/12/2010 16:30:00:
Ik ben het volledig met je eens maar door topics toe te voegen die melden dat er een spammer is vervuil je het forum alleen nog maar meer.

Ik voeg geen topic toen die meld dat er een spammer is, ik VRAAG WAAROM het NIET mogelijk is om een spamfilter in te bouwen. Dit vraag ik aan het GEHELE phphulp TEAM.


Dat kan je nog steeds met een pm doen.


Ik heb vaak genoeg melding gekregen van dat het werd behandeld...
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:36:38
Anchor link
Vertrouw er dan op dat ze er aan bezig zijn. :)
 
Bart V B

Bart V B

29/12/2010 16:37:06
Anchor link
Volgens mij zijn die zgn. spammers gewoon gasten die een nieuw topic openen.
Daar valt met een spamfilter niet veel aan te doen.
Gewoon even melden, en netjes afwachten.
En vooral de kalmte bewaren zo de laatste dagen van het jaar.
 

29/12/2010 16:37:27
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:36:38:
Vertrouw er dan op dat ze er aan bezig zijn. :)


Werk jij nog met een vuursteen? Nee toch...?
Waarom kan er dan geen spamfilter worden ingebouwd, en waarom is er zoveel verzet tegen?
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:39:16
Anchor link
Bart V B op 29/12/2010 16:37:06:
Volgens mij zijn die zgn. spammers gewoon gasten die een nieuw topic openen.
Daar valt met een spamfilter niet veel aan te doen.
Gewoon even melden, en netjes afwachten.
En vooral de kalmte bewaren zo de laatste dagen van het jaar.


Voila, zo zit dat naar mijn mening ook

Karl Karl op 29/12/2010 16:37:27:
PHP Jasper op 29/12/2010 16:36:38:
Vertrouw er dan op dat ze er aan bezig zijn. :)


Werk jij nog met een vuursteen? Nee toch...?
Waarom kan er dan geen spamfilter worden ingebouwd, en waarom is er zoveel verzet tegen?


Er kan wel een spamfilter worden ingebouwd. Er is geen verzet tegen, ik denk dat iedereen het zeer fijn zou vinden, wat hebben vuurstenen hiermee te maken?
 

29/12/2010 16:42:13
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:39:16:
Bart V B op 29/12/2010 16:37:06:
Volgens mij zijn die zgn. spammers gewoon gasten die een nieuw topic openen.
Daar valt met een spamfilter niet veel aan te doen.
Gewoon even melden, en netjes afwachten.
En vooral de kalmte bewaren zo de laatste dagen van het jaar.


Voila, zo zit dat naar mijn mening ook

Viagra spam komt toch ook eigenlijk niet meer door de spamfilter op je e-mail?
Zelfde kan hier gelden. Als het onzin is zal dat ding dat vast en zeker merken.

PHP Jasper op 29/12/2010 16:39:16:
Karl Karl op 29/12/2010 16:37:27:
PHP Jasper op 29/12/2010 16:36:38:
Vertrouw er dan op dat ze er aan bezig zijn. :)


Werk jij nog met een vuursteen? Nee toch...?
Waarom kan er dan geen spamfilter worden ingebouwd, en waarom is er zoveel verzet tegen?


Er kan wel een spamfilter worden ingebouwd. Er is geen verzet tegen, ik denk dat iedereen het zeer fijn zou vinden, wat hebben vuurstenen hiermee te maken?

Omdat het naar mijn idee lijkt alsof jij er heel erg tegen bent, en dat je er tegen bent dat ik vraag waarom zo'n ding niet ingebouwd kan worden.
Mij lijkt dan dat je in het stenen tijdperk wilt blijven, dus zonder geautomatiseerde acties, zonder computer gebruik, dus met vuurstenen.
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:44:28
Anchor link
Karl Karl op 29/12/2010 16:42:13:
Omdat het naar mijn idee lijkt alsof jij er heel erg tegen bent, en dat je er tegen bent dat ik vraag waarom zo'n ding niet ingebouwd kan worden.
Mij lijkt dan dat je in het stenen tijdperk wilt blijven, dus zonder geautomatiseerde acties, zonder computer gebruik, dus met vuurstenen.


Neen karl natuurlijk niet, een antispam systeem zou handig zijn, het gaat mij er gewoon om dat er nu nog 2 extra 'spam' posten bij zijn. Stuur gewoon een pm naar een moderator, het heeft hetzelfde effect.
 
Bart V B

Bart V B

29/12/2010 16:44:39
Anchor link
Ho wacht even..
Ik heb niet gezegt dat een spamfilter geen slecht idee is, maar ik neem aan dat we het hier toch over forum berichten hebben die reclame gerelateerd zijn?
Of heb jij last van spam dat via mail word verstuurd via phphulp?
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:46:05
Anchor link
Bart V B op 29/12/2010 16:44:39:
Ho wacht even..
Ik heb niet gezegt dat een spamfilter geen slecht idee is, maar ik neem aan dat we het hier toch over forum berichten hebben die reclame gerelateerd zijn?
Of heb jij last van spam dat via mail word verstuurd via phphulp?


Neen, alleen forum berichten. En volgens mij vind iedereen een spamfilter een goed idee.
 

29/12/2010 16:46:53
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:44:28:
Karl Karl op 29/12/2010 16:42:13:
Omdat het naar mijn idee lijkt alsof jij er heel erg tegen bent, en dat je er tegen bent dat ik vraag waarom zo'n ding niet ingebouwd kan worden.
Mij lijkt dan dat je in het stenen tijdperk wilt blijven, dus zonder geautomatiseerde acties, zonder computer gebruik, dus met vuurstenen.


Neen karl natuurlijk niet, een antispam systeem zou handig zijn, het gaat mij er gewoon om dat er nu nog 2 extra 'spam' posten bij zijn. Stuur gewoon een pm naar een moderator, het heeft hetzelfde effect.


Nee, want ik wil een spamfilter zien. En blijkbaar is dat te veel moeite om in te bouwen. Dus ik wil weten WAAROM dat nou zoveel moeite is.

Bart V B op 29/12/2010 16:44:39:
Ho wacht even..
Ik heb niet gezegt dat een spamfilter geen slecht idee is, maar ik neem aan dat we het hier toch over forum berichten hebben die reclame gerelateerd zijn?
Of heb jij last van spam dat via mail word verstuurd via phphulp?

Ja, via topics. Maar daarvoor heb je dus ook meerdere opties. Ik vergelijk alleen e-mail spam omdat die ontzettend veel voorkomt.
Ik denk dat een spamfilter het hier zelfs beter doet dan bij de e-mail omdat je zo'n duidelijke scheiding hebt.
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:48:57
Anchor link
@ moderators, waarom sluiten jullie een topic zonder verder inhoudelijke commentaar te geven. Karl stelt een vraag aan jullie gericht als vertegenwoordigers van phphulp
 
Bart V B

Bart V B

29/12/2010 16:52:00
Anchor link
De mod heeft commentaar gegeven.
Ik spreek uit ervaring.. Soms is eerst sluiten en dan reageren handiger.
Zoals ik al een paar replys eerder aangaf.. Doe gewoon rustig aan. ;)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.