Spam

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

29/12/2010 16:23:35
Anchor link
Goed, ik zei dus:
Karl Karl op 22/12/2010 14:42:31::
Ik zei dus:
Karl Karl op 22/12/2010 14:35:37::
Is het nou zo lastig om een spamfilter in te bouwen?


Niet:
Karl Karl heeft nooit gezegd::
Er is spam.


De stand van zaken nu:
II mods hebben wat uitleg gegeven.
II leden hebben wat gevraagd.
- Admins hebben wat gezegd.
I mod heeft weer eens niet uit zijn doppen gekeken.

Karl, ik begrijp je frustratie, maar zet deze topics in de Koffiehoek.[/modedit]
Gewijzigd op 29/12/2010 17:35:16 door Jens V
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:35:15
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:24:51
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:23:33:
stuur gewoon een pm, geen topics aan vuil maken.
 
Mike Smit

Mike Smit

29/12/2010 16:25:52
Anchor link
Ik had ook al een Moderator gepm't het is knap vervelend dat er nu anti spam spam topics aagemaakt worden. :P
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:26:30
Anchor link
ik had ook al een pm gestuurd ;). Maar inderdaad geen extra topics aanmaken wat dat is ook 'spam'
 

29/12/2010 16:28:12
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:24:51:
PHP Jasper op 29/12/2010 16:23:33:
stuur gewoon een pm, geen topics aan vuil maken.


Wow, quoten dat kan ik ook:
Karl Karl op 29/12/2010 16:26:31:
PHP Jasper op 29/12/2010 16:23:33:
stuur gewoon een pm, geen topics aan vuil maken.


Een topic geeft wel meer aandacht.


Mijn punt is dus dat je dan wel aan de gang kan blijven. Bij e-mail zijn er ook niets voor niets automatische spamfilters uitgevonden. WAAROM kan dat hier dan niet worden ingevoerd?
En nu zijn er toevallig wel meerdere mensen online, maar als je gewoon op een doordeweekse dag hier bent is dat niet zo. Dan is het maar afwachten wanneer de spam weg is.
 
Mike Smit

Mike Smit

29/12/2010 16:30:00
Anchor link
Ik ben het volledig met je eens maar door topics toe te voegen die melden dat er een spammer is vervuil je het forum alleen nog maar meer.

Overigens zien moderatoren ook wel wanneer een topic spam bevat.
Gewijzigd op 29/12/2010 16:30:31 door Mike Smit
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:30:51
Anchor link
Klopt, heb ik ook al gezien. Ik stuur gewoon een pm naar een forum-mod en vaf zei het bericht lezen is de post weg. Meer kun je niet doen.
 

29/12/2010 16:32:20
Anchor link
Mike Smit op 29/12/2010 16:30:00:
Ik ben het volledig met je eens maar door topics toe te voegen die melden dat er een spammer is vervuil je het forum alleen nog maar meer.

Ik voeg geen topic toen die meld dat er een spammer is, ik VRAAG WAAROM het NIET mogelijk is om een spamfilter in te bouwen. Dit vraag ik aan het GEHELE phphulp TEAM.

Mike Smit op 29/12/2010 16:30:00:
Overigens zien moderatoren ook wel wanneer een topic spam bevat.

Waarom is er dan nog steeds spam aanwezig op het forum?

PHP Jasper op 29/12/2010 16:30:51:
Klopt, heb ik ook al gezien. Ik stuur gewoon een pm naar een forum-mod en vaf zei het bericht lezen is de post weg. Meer kun je niet doen.

Sinds de jaren tachtig or so bestaan er al spamfilters...
Gewijzigd op 29/12/2010 16:33:21 door
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:33:53
Anchor link
Karl Karl op 29/12/2010 16:32:20:
Mike Smit op 29/12/2010 16:30:00:
Ik ben het volledig met je eens maar door topics toe te voegen die melden dat er een spammer is vervuil je het forum alleen nog maar meer.

Ik voeg geen topic toen die meld dat er een spammer is, ik VRAAG WAAROM het NIET mogelijk is om een spamfilter in te bouwen. Dit vraag ik aan het GEHELE phphulp TEAM.


Dat kan je nog steeds met een pm doen.

Karl Karl op 29/12/2010 16:32:20:
Sinds de jaren tachtig or so bestaan er al spamfilters...


Dit kunnen de mods er niet inzetten, dus dit hoort naar de eindredactie te gaan. Dat is volgens mij alleen bas. Dat kan je dus gerust met een mail doen.
Gewijzigd op 29/12/2010 16:36:14 door Jasper DS
 

29/12/2010 16:36:07
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:33:53:
Karl Karl op 29/12/2010 16:32:20:
Mike Smit op 29/12/2010 16:30:00:
Ik ben het volledig met je eens maar door topics toe te voegen die melden dat er een spammer is vervuil je het forum alleen nog maar meer.

Ik voeg geen topic toen die meld dat er een spammer is, ik VRAAG WAAROM het NIET mogelijk is om een spamfilter in te bouwen. Dit vraag ik aan het GEHELE phphulp TEAM.


Dat kan je nog steeds met een pm doen.


Ik heb vaak genoeg melding gekregen van dat het werd behandeld...
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:36:38
Anchor link
Vertrouw er dan op dat ze er aan bezig zijn. :)
 
Bart V B

Bart V B

29/12/2010 16:37:06
Anchor link
Volgens mij zijn die zgn. spammers gewoon gasten die een nieuw topic openen.
Daar valt met een spamfilter niet veel aan te doen.
Gewoon even melden, en netjes afwachten.
En vooral de kalmte bewaren zo de laatste dagen van het jaar.
 

29/12/2010 16:37:27
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:36:38:
Vertrouw er dan op dat ze er aan bezig zijn. :)


Werk jij nog met een vuursteen? Nee toch...?
Waarom kan er dan geen spamfilter worden ingebouwd, en waarom is er zoveel verzet tegen?
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:39:16
Anchor link
Bart V B op 29/12/2010 16:37:06:
Volgens mij zijn die zgn. spammers gewoon gasten die een nieuw topic openen.
Daar valt met een spamfilter niet veel aan te doen.
Gewoon even melden, en netjes afwachten.
En vooral de kalmte bewaren zo de laatste dagen van het jaar.


Voila, zo zit dat naar mijn mening ook

Karl Karl op 29/12/2010 16:37:27:
PHP Jasper op 29/12/2010 16:36:38:
Vertrouw er dan op dat ze er aan bezig zijn. :)


Werk jij nog met een vuursteen? Nee toch...?
Waarom kan er dan geen spamfilter worden ingebouwd, en waarom is er zoveel verzet tegen?


Er kan wel een spamfilter worden ingebouwd. Er is geen verzet tegen, ik denk dat iedereen het zeer fijn zou vinden, wat hebben vuurstenen hiermee te maken?
 

29/12/2010 16:42:13
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:39:16:
Bart V B op 29/12/2010 16:37:06:
Volgens mij zijn die zgn. spammers gewoon gasten die een nieuw topic openen.
Daar valt met een spamfilter niet veel aan te doen.
Gewoon even melden, en netjes afwachten.
En vooral de kalmte bewaren zo de laatste dagen van het jaar.


Voila, zo zit dat naar mijn mening ook

Viagra spam komt toch ook eigenlijk niet meer door de spamfilter op je e-mail?
Zelfde kan hier gelden. Als het onzin is zal dat ding dat vast en zeker merken.

PHP Jasper op 29/12/2010 16:39:16:
Karl Karl op 29/12/2010 16:37:27:
PHP Jasper op 29/12/2010 16:36:38:
Vertrouw er dan op dat ze er aan bezig zijn. :)


Werk jij nog met een vuursteen? Nee toch...?
Waarom kan er dan geen spamfilter worden ingebouwd, en waarom is er zoveel verzet tegen?


Er kan wel een spamfilter worden ingebouwd. Er is geen verzet tegen, ik denk dat iedereen het zeer fijn zou vinden, wat hebben vuurstenen hiermee te maken?

Omdat het naar mijn idee lijkt alsof jij er heel erg tegen bent, en dat je er tegen bent dat ik vraag waarom zo'n ding niet ingebouwd kan worden.
Mij lijkt dan dat je in het stenen tijdperk wilt blijven, dus zonder geautomatiseerde acties, zonder computer gebruik, dus met vuurstenen.
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:44:28
Anchor link
Karl Karl op 29/12/2010 16:42:13:
Omdat het naar mijn idee lijkt alsof jij er heel erg tegen bent, en dat je er tegen bent dat ik vraag waarom zo'n ding niet ingebouwd kan worden.
Mij lijkt dan dat je in het stenen tijdperk wilt blijven, dus zonder geautomatiseerde acties, zonder computer gebruik, dus met vuurstenen.


Neen karl natuurlijk niet, een antispam systeem zou handig zijn, het gaat mij er gewoon om dat er nu nog 2 extra 'spam' posten bij zijn. Stuur gewoon een pm naar een moderator, het heeft hetzelfde effect.
 
Bart V B

Bart V B

29/12/2010 16:44:39
Anchor link
Ho wacht even..
Ik heb niet gezegt dat een spamfilter geen slecht idee is, maar ik neem aan dat we het hier toch over forum berichten hebben die reclame gerelateerd zijn?
Of heb jij last van spam dat via mail word verstuurd via phphulp?
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:46:05
Anchor link
Bart V B op 29/12/2010 16:44:39:
Ho wacht even..
Ik heb niet gezegt dat een spamfilter geen slecht idee is, maar ik neem aan dat we het hier toch over forum berichten hebben die reclame gerelateerd zijn?
Of heb jij last van spam dat via mail word verstuurd via phphulp?


Neen, alleen forum berichten. En volgens mij vind iedereen een spamfilter een goed idee.
 

29/12/2010 16:46:53
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:44:28:
Karl Karl op 29/12/2010 16:42:13:
Omdat het naar mijn idee lijkt alsof jij er heel erg tegen bent, en dat je er tegen bent dat ik vraag waarom zo'n ding niet ingebouwd kan worden.
Mij lijkt dan dat je in het stenen tijdperk wilt blijven, dus zonder geautomatiseerde acties, zonder computer gebruik, dus met vuurstenen.


Neen karl natuurlijk niet, een antispam systeem zou handig zijn, het gaat mij er gewoon om dat er nu nog 2 extra 'spam' posten bij zijn. Stuur gewoon een pm naar een moderator, het heeft hetzelfde effect.


Nee, want ik wil een spamfilter zien. En blijkbaar is dat te veel moeite om in te bouwen. Dus ik wil weten WAAROM dat nou zoveel moeite is.

Bart V B op 29/12/2010 16:44:39:
Ho wacht even..
Ik heb niet gezegt dat een spamfilter geen slecht idee is, maar ik neem aan dat we het hier toch over forum berichten hebben die reclame gerelateerd zijn?
Of heb jij last van spam dat via mail word verstuurd via phphulp?

Ja, via topics. Maar daarvoor heb je dus ook meerdere opties. Ik vergelijk alleen e-mail spam omdat die ontzettend veel voorkomt.
Ik denk dat een spamfilter het hier zelfs beter doet dan bij de e-mail omdat je zo'n duidelijke scheiding hebt.
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:48:57
Anchor link
@ moderators, waarom sluiten jullie een topic zonder verder inhoudelijke commentaar te geven. Karl stelt een vraag aan jullie gericht als vertegenwoordigers van phphulp
 
Bart V B

Bart V B

29/12/2010 16:52:00
Anchor link
De mod heeft commentaar gegeven.
Ik spreek uit ervaring.. Soms is eerst sluiten en dan reageren handiger.
Zoals ik al een paar replys eerder aangaf.. Doe gewoon rustig aan. ;)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.