Spam

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

29/12/2010 16:23:35
Anchor link
Goed, ik zei dus:
Karl Karl op 22/12/2010 14:42:31::
Ik zei dus:
Karl Karl op 22/12/2010 14:35:37::
Is het nou zo lastig om een spamfilter in te bouwen?


Niet:
Karl Karl heeft nooit gezegd::
Er is spam.


De stand van zaken nu:
II mods hebben wat uitleg gegeven.
II leden hebben wat gevraagd.
- Admins hebben wat gezegd.
I mod heeft weer eens niet uit zijn doppen gekeken.

Karl, ik begrijp je frustratie, maar zet deze topics in de Koffiehoek.[/modedit]
Gewijzigd op 29/12/2010 17:35:16 door Jens V
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 20:18:09
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:24:51
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:23:33:
stuur gewoon een pm, geen topics aan vuil maken.
 
Mike Smit

Mike Smit

29/12/2010 16:25:52
Anchor link
Ik had ook al een Moderator gepm't het is knap vervelend dat er nu anti spam spam topics aagemaakt worden. :P
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:26:30
Anchor link
ik had ook al een pm gestuurd ;). Maar inderdaad geen extra topics aanmaken wat dat is ook 'spam'
 

29/12/2010 16:28:12
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:24:51:
PHP Jasper op 29/12/2010 16:23:33:
stuur gewoon een pm, geen topics aan vuil maken.


Wow, quoten dat kan ik ook:
Karl Karl op 29/12/2010 16:26:31:
PHP Jasper op 29/12/2010 16:23:33:
stuur gewoon een pm, geen topics aan vuil maken.


Een topic geeft wel meer aandacht.


Mijn punt is dus dat je dan wel aan de gang kan blijven. Bij e-mail zijn er ook niets voor niets automatische spamfilters uitgevonden. WAAROM kan dat hier dan niet worden ingevoerd?
En nu zijn er toevallig wel meerdere mensen online, maar als je gewoon op een doordeweekse dag hier bent is dat niet zo. Dan is het maar afwachten wanneer de spam weg is.
 
Mike Smit

Mike Smit

29/12/2010 16:30:00
Anchor link
Ik ben het volledig met je eens maar door topics toe te voegen die melden dat er een spammer is vervuil je het forum alleen nog maar meer.

Overigens zien moderatoren ook wel wanneer een topic spam bevat.
Gewijzigd op 29/12/2010 16:30:31 door Mike Smit
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:30:51
Anchor link
Klopt, heb ik ook al gezien. Ik stuur gewoon een pm naar een forum-mod en vaf zei het bericht lezen is de post weg. Meer kun je niet doen.
 

29/12/2010 16:32:20
Anchor link
Mike Smit op 29/12/2010 16:30:00:
Ik ben het volledig met je eens maar door topics toe te voegen die melden dat er een spammer is vervuil je het forum alleen nog maar meer.

Ik voeg geen topic toen die meld dat er een spammer is, ik VRAAG WAAROM het NIET mogelijk is om een spamfilter in te bouwen. Dit vraag ik aan het GEHELE phphulp TEAM.

Mike Smit op 29/12/2010 16:30:00:
Overigens zien moderatoren ook wel wanneer een topic spam bevat.

Waarom is er dan nog steeds spam aanwezig op het forum?

PHP Jasper op 29/12/2010 16:30:51:
Klopt, heb ik ook al gezien. Ik stuur gewoon een pm naar een forum-mod en vaf zei het bericht lezen is de post weg. Meer kun je niet doen.

Sinds de jaren tachtig or so bestaan er al spamfilters...
Gewijzigd op 29/12/2010 16:33:21 door
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:33:53
Anchor link
Karl Karl op 29/12/2010 16:32:20:
Mike Smit op 29/12/2010 16:30:00:
Ik ben het volledig met je eens maar door topics toe te voegen die melden dat er een spammer is vervuil je het forum alleen nog maar meer.

Ik voeg geen topic toen die meld dat er een spammer is, ik VRAAG WAAROM het NIET mogelijk is om een spamfilter in te bouwen. Dit vraag ik aan het GEHELE phphulp TEAM.


Dat kan je nog steeds met een pm doen.

Karl Karl op 29/12/2010 16:32:20:
Sinds de jaren tachtig or so bestaan er al spamfilters...


Dit kunnen de mods er niet inzetten, dus dit hoort naar de eindredactie te gaan. Dat is volgens mij alleen bas. Dat kan je dus gerust met een mail doen.
Gewijzigd op 29/12/2010 16:36:14 door Jasper DS
 

29/12/2010 16:36:07
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:33:53:
Karl Karl op 29/12/2010 16:32:20:
Mike Smit op 29/12/2010 16:30:00:
Ik ben het volledig met je eens maar door topics toe te voegen die melden dat er een spammer is vervuil je het forum alleen nog maar meer.

Ik voeg geen topic toen die meld dat er een spammer is, ik VRAAG WAAROM het NIET mogelijk is om een spamfilter in te bouwen. Dit vraag ik aan het GEHELE phphulp TEAM.


Dat kan je nog steeds met een pm doen.


Ik heb vaak genoeg melding gekregen van dat het werd behandeld...
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:36:38
Anchor link
Vertrouw er dan op dat ze er aan bezig zijn. :)
 
Bart V B

Bart V B

29/12/2010 16:37:06
Anchor link
Volgens mij zijn die zgn. spammers gewoon gasten die een nieuw topic openen.
Daar valt met een spamfilter niet veel aan te doen.
Gewoon even melden, en netjes afwachten.
En vooral de kalmte bewaren zo de laatste dagen van het jaar.
 

29/12/2010 16:37:27
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:36:38:
Vertrouw er dan op dat ze er aan bezig zijn. :)


Werk jij nog met een vuursteen? Nee toch...?
Waarom kan er dan geen spamfilter worden ingebouwd, en waarom is er zoveel verzet tegen?
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:39:16
Anchor link
Bart V B op 29/12/2010 16:37:06:
Volgens mij zijn die zgn. spammers gewoon gasten die een nieuw topic openen.
Daar valt met een spamfilter niet veel aan te doen.
Gewoon even melden, en netjes afwachten.
En vooral de kalmte bewaren zo de laatste dagen van het jaar.


Voila, zo zit dat naar mijn mening ook

Karl Karl op 29/12/2010 16:37:27:
PHP Jasper op 29/12/2010 16:36:38:
Vertrouw er dan op dat ze er aan bezig zijn. :)


Werk jij nog met een vuursteen? Nee toch...?
Waarom kan er dan geen spamfilter worden ingebouwd, en waarom is er zoveel verzet tegen?


Er kan wel een spamfilter worden ingebouwd. Er is geen verzet tegen, ik denk dat iedereen het zeer fijn zou vinden, wat hebben vuurstenen hiermee te maken?
 

29/12/2010 16:42:13
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:39:16:
Bart V B op 29/12/2010 16:37:06:
Volgens mij zijn die zgn. spammers gewoon gasten die een nieuw topic openen.
Daar valt met een spamfilter niet veel aan te doen.
Gewoon even melden, en netjes afwachten.
En vooral de kalmte bewaren zo de laatste dagen van het jaar.


Voila, zo zit dat naar mijn mening ook

Viagra spam komt toch ook eigenlijk niet meer door de spamfilter op je e-mail?
Zelfde kan hier gelden. Als het onzin is zal dat ding dat vast en zeker merken.

PHP Jasper op 29/12/2010 16:39:16:
Karl Karl op 29/12/2010 16:37:27:
PHP Jasper op 29/12/2010 16:36:38:
Vertrouw er dan op dat ze er aan bezig zijn. :)


Werk jij nog met een vuursteen? Nee toch...?
Waarom kan er dan geen spamfilter worden ingebouwd, en waarom is er zoveel verzet tegen?


Er kan wel een spamfilter worden ingebouwd. Er is geen verzet tegen, ik denk dat iedereen het zeer fijn zou vinden, wat hebben vuurstenen hiermee te maken?

Omdat het naar mijn idee lijkt alsof jij er heel erg tegen bent, en dat je er tegen bent dat ik vraag waarom zo'n ding niet ingebouwd kan worden.
Mij lijkt dan dat je in het stenen tijdperk wilt blijven, dus zonder geautomatiseerde acties, zonder computer gebruik, dus met vuurstenen.
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:44:28
Anchor link
Karl Karl op 29/12/2010 16:42:13:
Omdat het naar mijn idee lijkt alsof jij er heel erg tegen bent, en dat je er tegen bent dat ik vraag waarom zo'n ding niet ingebouwd kan worden.
Mij lijkt dan dat je in het stenen tijdperk wilt blijven, dus zonder geautomatiseerde acties, zonder computer gebruik, dus met vuurstenen.


Neen karl natuurlijk niet, een antispam systeem zou handig zijn, het gaat mij er gewoon om dat er nu nog 2 extra 'spam' posten bij zijn. Stuur gewoon een pm naar een moderator, het heeft hetzelfde effect.
 
Bart V B

Bart V B

29/12/2010 16:44:39
Anchor link
Ho wacht even..
Ik heb niet gezegt dat een spamfilter geen slecht idee is, maar ik neem aan dat we het hier toch over forum berichten hebben die reclame gerelateerd zijn?
Of heb jij last van spam dat via mail word verstuurd via phphulp?
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:46:05
Anchor link
Bart V B op 29/12/2010 16:44:39:
Ho wacht even..
Ik heb niet gezegt dat een spamfilter geen slecht idee is, maar ik neem aan dat we het hier toch over forum berichten hebben die reclame gerelateerd zijn?
Of heb jij last van spam dat via mail word verstuurd via phphulp?


Neen, alleen forum berichten. En volgens mij vind iedereen een spamfilter een goed idee.
 

29/12/2010 16:46:53
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 16:44:28:
Karl Karl op 29/12/2010 16:42:13:
Omdat het naar mijn idee lijkt alsof jij er heel erg tegen bent, en dat je er tegen bent dat ik vraag waarom zo'n ding niet ingebouwd kan worden.
Mij lijkt dan dat je in het stenen tijdperk wilt blijven, dus zonder geautomatiseerde acties, zonder computer gebruik, dus met vuurstenen.


Neen karl natuurlijk niet, een antispam systeem zou handig zijn, het gaat mij er gewoon om dat er nu nog 2 extra 'spam' posten bij zijn. Stuur gewoon een pm naar een moderator, het heeft hetzelfde effect.


Nee, want ik wil een spamfilter zien. En blijkbaar is dat te veel moeite om in te bouwen. Dus ik wil weten WAAROM dat nou zoveel moeite is.

Bart V B op 29/12/2010 16:44:39:
Ho wacht even..
Ik heb niet gezegt dat een spamfilter geen slecht idee is, maar ik neem aan dat we het hier toch over forum berichten hebben die reclame gerelateerd zijn?
Of heb jij last van spam dat via mail word verstuurd via phphulp?

Ja, via topics. Maar daarvoor heb je dus ook meerdere opties. Ik vergelijk alleen e-mail spam omdat die ontzettend veel voorkomt.
Ik denk dat een spamfilter het hier zelfs beter doet dan bij de e-mail omdat je zo'n duidelijke scheiding hebt.
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 16:48:57
Anchor link
@ moderators, waarom sluiten jullie een topic zonder verder inhoudelijke commentaar te geven. Karl stelt een vraag aan jullie gericht als vertegenwoordigers van phphulp
 
Bart V B

Bart V B

29/12/2010 16:52:00
Anchor link
De mod heeft commentaar gegeven.
Ik spreek uit ervaring.. Soms is eerst sluiten en dan reageren handiger.
Zoals ik al een paar replys eerder aangaf.. Doe gewoon rustig aan. ;)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.