Spam

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Jens V

Jens V

29/12/2010 17:54:01
Anchor link
Bart V B op 29/12/2010 17:51:19:
Denk dat het topic in de koffiehoek is beland om hem uit de recente topic lijst te houden.. (Gok ik zo)


Inderdaad. Er zijn ook mensen die hier zijn voor vragen over php. Die hebben helemaal niets aan topics als deze.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 06:58:48
 
Wouter J

Wouter J

29/12/2010 17:58:01
Anchor link
@jens, php mensen hebben ook niks aan reclame voor schoenen...
 
Jens V

Jens V

29/12/2010 17:59:59
Anchor link
Wouter J op 29/12/2010 17:58:01:
@jens, php mensen hebben ook niks aan reclame voor schoenen...


Dat weet ik. Maar denk je dat een moderator of administrator van een hele dag niets anders heeft te doen dan wachten tot er een spam-topic komt? En nu moet je niet gaan zagen dat dat niet nodig is als er een betere spam-filter is, want daar kan alleen Bas iets aan doen.
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 18:00:23
Anchor link
Jens V op 29/12/2010 17:54:01:
Bart V B op 29/12/2010 17:51:19:
Denk dat het topic in de koffiehoek is beland om hem uit de recente topic lijst te houden.. (Gok ik zo)


Inderdaad. Er zijn ook mensen die hier zijn voor vragen over php. Die hebben helemaal niets aan topics als deze.



dat probeer ik dus al vanaf het begin te vertellen. maar misschien heeft karl het toch juist over 'de aandacht trekken' :)

Jens V op 29/12/2010 17:59:59:
Wouter J op 29/12/2010 17:58:01:
@jens, php mensen hebben ook niks aan reclame voor schoenen...


Dat weet ik. Maar denk je dat een moderator of administrator van een hele dag niets anders heeft te doen dan wachten tot er een spam-topic komt? En nu moet je niet gaan zagen dat dat niet nodig is als er een betere spam-filter is, want daar kan alleen Bas iets aan doen.


vraag dan aan bas voor een spam-filter
Gewijzigd op 29/12/2010 18:01:35 door Jasper DS
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

29/12/2010 18:03:27
Anchor link
PHP Jasper op 29/12/2010 18:00:23:
vraag dan aan bas voor een spam-filter


Geniaal! Daar hadden ze vast nog niet aan gedacht...
 
Bart V B

Bart V B

29/12/2010 18:04:20
Anchor link
Jens V op 29/12/2010 17:54:01:
Bart V B op 29/12/2010 17:51:19:
Denk dat het topic in de koffiehoek is beland om hem uit de recente topic lijst te houden.. (Gok ik zo)


Inderdaad. Er zijn ook mensen die hier zijn voor vragen over php. Die hebben helemaal niets aan topics als deze.


Mja, heel begrijpelijk.
Echter zijn er dus mensen hier die zich groen en geel ergeren aan de spamrun de laatste dagen. Dan lijkt mij op zijn minst dat er iets van een stukje nieuws o.i.d. hoe de zaken er voor staan. Een tekort aan mod handjes zou een reden kunnen zijn.
Dat lijkt me netter dan niets zeggen, en maar wat te doen.
Ik probeer het objectief te benaderen.
Gewijzigd op 29/12/2010 18:05:34 door Bart V B
 
Wouter J

Wouter J

29/12/2010 18:08:38
Anchor link
Jens V:
Dat weet ik. Maar denk je dat een moderator of administrator van een hele dag niets anders heeft te doen dan wachten tot er een spam-topic komt? En nu moet je niet gaan zagen dat dat niet nodig is als er een betere spam-filter is, want daar kan alleen Bas iets aan doen.

Het blijft grappig dat als er een spam topic is hij bijna een hele DAG blijft bestaan en WIJ moderators moeten inseinen. En dat als er een topic is die kritiek heeft op het beheer hij binnen 1 UUR verplaatst is. Dit zonder overleg en gewoon doen en pas als WIJ gaan vragen waarom reageren.

Wees eens duidelijker en communiceer eens wat met je gebruikers. Wees iets niet zo de 'man achter de knoppen' maar gedraag je gewoon als een forum gebruiker die wat extra functies heeft (want zoveel knoppen zijn er hier op phphulp ook niet).
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 18:08:59
Anchor link
Tobias Witmer op 29/12/2010 18:03:27:
PHP Jasper op 29/12/2010 18:00:23:
vraag dan aan bas voor een spam-filter


Geniaal! Daar hadden ze vast nog niet aan gedacht...


blijkbaar niet ;)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

29/12/2010 21:31:30
Anchor link
De laatste tijd zien we inderdaad regelmatig topics met spam voorbij komen. Dat ziet er slordig uit en is voor jullie als gebruikers vervelend. Voor mods betekent het bovendien een extra last om betreffende topics te verwijderen, kortom niemand is er blij mee.

Het lijkt erop dat de meeste spam automatisch op het forum geplaatst wordt, hetgeen zou betekenen dat de captcha bij het registreren niet sterk genoeg is. Bas heeft hier vanmiddag verandering in aangebracht, dus hopelijk zijn automatische registraties nu niet meer mogelijk. Dat neemt echter nog niet weg dat er mogelijk ook personen zijn die zich moedwillig registreren en spam plaatsen. Hier zou een spamfilter een oplossing voor kunnen zijn, dat is iets dat Bas zou kunnen overwegen. Tot die tijd kunnen wij jullie hulp goed gebruiken door spam te melden via een PM naar het meldpunt voor moderatie. Mods zijn niet dag en nacht online maar krijgen wel een notificatie bij zo'n melding en kunnen dan actie ondernemen. Wij doen ons best om er zo snel mogelijk op te reageren.

Er is altijd ruimte voor discussie maar over spam is voor nu denk ik wel even voldoende gezegd. Dit topic blijft gewoon open mits er vanaf nu weer ontopic gereageerd wordt.
 

29/12/2010 21:34:46
Anchor link
Voor zover ik begrepen heb was er weer niet gecommuniceerd met de mods. Klopt dat? Hoe weet jij dit deze dingen? Waarom vertel jij deze dingen en Bas niet?

Edit: @blanche is dit btw.
Gewijzigd op 29/12/2010 21:38:30 door
 
Joren de Wit

Joren de Wit

29/12/2010 21:41:12
Anchor link
Ik heb Bas vanmiddag een PM gestuurd over de spam en hij heeft daarop gereageerd. Ik zou je niet kunnen zeggen waarom Bas zelf niet gereageerd heeft, daar kan alleen hijzelf op antwoorden.

Meer informatie dan ik net gemeld heb is er volgens mij niet, dus het lijkt me ook geen meerwaarde hebben om hier verder op door te gaan. Andere off-topic vragen mogen dan ook gewoon via PM :-)
 
Bram Boos

Bram Boos

29/12/2010 21:47:06
Anchor link
Offtopic:
@Blanche; Weet jij toevallig of Bas ook al bezig is geweest met het karma-systeem?
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 22:36:57
Anchor link
@ blanche fijn dat je reageert!

Dit was een duidelijke uitleg, waarvoor dank. Misschien een strak plan dat als dit nog eens gebeurt er direct duidelijke informatie komt en zo'n topic dus niet nodig is.

Een werkpunt is dus de communicatie tussen leden<->moderators<->bas verbeteren.
 
Bart V B

Bart V B

29/12/2010 22:48:33
Anchor link
Kijk Blance heeft het geheel begrepen!
Dat vind ik nou een zeer correct politiek antwoord waar de community wat mee kan.

@karl,
Quote:
Voor zover ik begrepen heb was er weer niet gecommuniceerd met de mods. Klopt dat? Hoe weet jij dit deze dingen? Waarom vertel jij deze dingen en Bas niet?

Dat maakt gene ene r**t uit wie of wat er een bericht namens phphulp onder de aandacht brengt. Het is alleen jammer dat het een tijdje heeft geduurd dat er een antwoord kwam. Ook begrijpelijk, mod/admin zijn is nog steeds een menselijke aangelegenheid. Dus ik zie om eerlijk te zijn je hele punt niet. En is een totaal kruisverhoor hoe het e.e.a. werkt achter de schermen ook niet echt van belang.
Het is misschien even een leermoment voor de crew hier om zoiets wat sneller op te pakken. En dan nog liever even het knopje delete in te drukken, dan verantwoordelijkheid af te leggen. Want uiteindelijk was de spam het probleem, niet zo zeer hoe het in de toekomst aangepakt moet worden. Dat is een totaal andere discussie.
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 23:09:44
Anchor link
Bart V B op 29/12/2010 22:48:33:
Dat is een totaal andere discussie.


maar toch ook een discussie die van belang is.
 
Bart V B

Bart V B

29/12/2010 23:27:07
Anchor link
@PHP Jasper
Tuurlijk is die discussie ook van belang, maar dat is een andere dan je groen en geel ergeren aan spam op een forum, waardoor er verschillende onvreden door elkaar worden gegooid. Lees het topic nog maar eens terug.

Daarin lopen diverse discussies door mekaar heen:
-> Veel spam op het forum (Dat is de discussie hier.)
-> Vanuit de crew geen ventilatie naar de community toe
-> Ene Bas word weer eens aan de edele delen opgehangen.
-> Nog meer onvreden omdat men op het idee kwam om eens te gaan lopen klagen.
enz.

En dat is volgens mij dan ook niet de bedoeling van dit topic.
Zeker al niet een topic om mensen op hun verantwoordelijkheid met een kruisverhoor te gaan lopen degraderen. (En dat gebeurd hier nu wel een klein beetje.)
Niet dat ik dat goed praat, maar je kan het ook meters uitmekaar trekken zonder negatief te zijn. Misschien wel beter gezegt objectief te blijven.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

29/12/2010 23:47:42
Anchor link
Ik denk dat deze laatste post van Bart de spijker aardig op zijn kop slaat en dat dat een mooie conclusie is van deze discussie. Ik sluit dit topic nu en laten we dan weer verder gaan met waar we (ook) goed in zijn: elkaar helpen met webdevelopment problemen.
 

Pagina: « vorige 1 2 3

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.