status bericht laten zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »
Uiid -

Uiid -

18/06/2011 15:24:33
Quote Anchor link
Hi,
ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik heb een berichtensysteem en ik wil graag dat de ingelogde kan zien of hij het bericht al gezien heeft.
Echter krijg ik altijd Nieuw! terug. Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?
$Berichten
= mysql_query("SELECT BerichtID,ID,Van,Datum,Onderwerp,gelezen,beantwoord,gelezen_van,beantwoord_van FROM $TabelLedenBerichten WHERE ID = '$InlogLid->ID' OR Van='$InlogLid->ID'") or die(mysql_error());



if(mysql_num_rows($Berichten)) {
echo("<form method=post action='berichten.php' name=berichtenform onsubmit='return Verwijder()'>
<table cellpadding=4 cellspacing=0>
<tr style='background-color:#EEEEEE'><td><input type=checkbox name=alles onclick='AllesAankruisen(this)'></td><td><b>Onderwerp</b></td><td><b>Afzender</b></td><td><b>Datum</b></td><td><b>Status</b></td></tr>"
);

while($Bericht = mysql_fetch_object($Berichten)) {

if($Bericht->ID == $InLogLid->ID){
    if($Bericht->gelezen == 0){
$eigenschap= "<b>Nieuw!</b>";
    }

    if($Bericht->gelezen == 1){
$eigenschap= "Gelezen";
    }

    if($Bericht->beantwoord == 1){
$eigenschap="Beantwoord";
    }
}



if($Bericht->Van /*verstuurder van bericht*/== $InlogLid->ID){

    if($Bericht->beantwoord_van == 1){
        $eigenschap="Beantwoord";
    }

    elseif($Bericht->gelezen_van == 0){
    $eigenschap="<b>Nieuw!</b>";    
    }

elseif($Bericht->gelezen_van == 0 AND $bericht->beantwoord_van == 0){
    $eigenschap="Verzonden";
}
}



    
if(!$Bericht->Onderwerp) { $Bericht->Onderwerp = "(geen onderwerp)"; }
echo("<tr><td><input type=checkbox name=verwijder[] value='$Bericht->BerichtID'></td><td><a href='berichten.php?message=$Bericht->BerichtID'>$Bericht->Onderwerp</a>");
echo("</td><td>".Lid($Bericht->Van)."</td><td>".date("d-m-Y H:i",$Bericht->Datum)."</td><td>".$eigenschap."</tr>");
}

?>

wie o wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:33:00
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/06/2011 15:44:05
Quote Anchor link
Niemand kan jouw helpen!!

Bewijs nu eens dat het veld gelezen ook daadwerkelijk 1 als waarde bevat en geen 0

Note: leer je eigen code debuggen!! Dat doe je door her en daar evaluerende variabelen te echoen.

Opmerkingen:
1. pas correcte foutafhandeling toe
2. je doet er verstandiger aan om _fetch_assoc te gebruiken
3. je gebruikt _num_rows op een verkeerde manier
4. echo behoeft de () niet
5. in feite quote je strings bij voorkeur met enkele quotes en haal je je variabelen buiten de quotes.
6. html attribuut-waarden worden bij voorkeur gequote met ""
7. als je datum uit de database komt dan kan je beter in de query het display format opnemen ipv te eikelen met php's date functie
 
Uiid -

Uiid -

18/06/2011 15:58:32
Quote Anchor link
als het veld gelezen 1 niet als waarde had, had ik het hier niet neergezet.
en die hele waslijst kan mischien wel zo zijn maar dat was mijn vraag niet en dat werkt zo ook....
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/06/2011 16:03:00
Quote Anchor link
Hij probeert jou ook wat aan te leren. Dan is het wel heel ondankbaar om te zeggen nee, dat wil ik niet want zonder kan het ook wel.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/06/2011 16:03:01
Quote Anchor link
if($Bericht->beantwoord_van == 1){
$eigenschap="Beantwoord";
}
elseif($Bericht->gelezen_van == 0){
$eigenschap="<b>Nieuw!</b>";
}
elseif($Bericht->gelezen_van == 0 AND $bericht->beantwoord_van == 0){
$eigenschap="Verzonden";
}
}

De tweede elseif zal nooit gebruikt worden.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/06/2011 16:05:19
Quote Anchor link
Je hebt dat stuk php helemaal niet nodig om de status te bepalen, dat kan je ook in het sql-statement meenemen.

m.a.w. je zit moeilijk te doen als het makkelijk kan.

Overigens kan status 1 niet 2 betekenissen hebben!
 

18/06/2011 16:18:55
Quote Anchor link
Lijkt mij ook dat je ontvangen en verzonden berichten niet door elkaar wilt hebben (where).
Verder is dat *_van gedeelte vaag en lijkt mij ook dat een verzonden bericht niet door de verzender kan verwijderd worden.
 
Uiid -

Uiid -

18/06/2011 16:24:33
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 18/06/2011 16:03:00:
Hij probeert jou ook wat aan te leren. Dan is het wel heel ondankbaar om te zeggen nee, dat wil ik niet want zonder kan het ook wel.

ik weet dat het script in dat opzicht nog flut was het is nog steeds niet af, als ik iets op een forum plaats wil ik het liefst alleen antwoord op mijn vraag en niet eromheen
 

18/06/2011 16:27:31
Quote Anchor link
Uiid - op 18/06/2011 16:24:33:
Vincent Huisman op 18/06/2011 16:03:00:
Hij probeert jou ook wat aan te leren. Dan is het wel heel ondankbaar om te zeggen nee, dat wil ik niet want zonder kan het ook wel.

ik weet dat het script in dat opzicht nog flut was het is nog steeds niet af, als ik iets op een forum plaats wil ik het liefst alleen antwoord op mijn vraag en niet eromheen


Het heeft er allemaal mee te maken. Wil je dit opgelost hebben? Doe dan wat Noppes zegt.
Je houding is nu vrij naïef en arrogant.
Gewijzigd op 18/06/2011 16:28:43 door
 
Jasper DS

Jasper DS

18/06/2011 16:28:02
Quote Anchor link
Nochtans wordt hier wel zeer nuttige informatie gegeven! Doe er iets mee en wijs het niet af!
 
Uiid -

Uiid -

18/06/2011 16:34:07
Quote Anchor link
hmm.. srry ik geef toe dat ik fout zat, maar ik kan er ook niet tegen als mijn moeder ergens over begint wat ik toch al wou doen :P

btw. ik doe moeilijk dit is helemaal niet nodig
thanks in ieder geval
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.