Status Controleren.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »
Remon

Remon

18/12/2007 19:58:00
Quote Anchor link
Beste Scripters,

Ik heb een v.i.p systeem in mij site gemaakt,
als er iemand vip is krijg je een plaatje in het profiel te zien met de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

                        if(empty($list['vip'])) {

                        echo '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';

                       }
elseif($list['geslacht'] == "Man" && isVIP) {
                        echo'<img src="../extra_images/vip_man.jpg">';

                       }
elseif($list['geslacht'] == "Vrouw" && isVIP) {
                       echo'<img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">';

                       }

                       ?>


Werkt goed,
alleen was mij vraag hoe laat ik hem ook controleren op de status BV:

Admin is status 2
moderator is status 3
en dan man of vrouw.. !!

Want die zijn auto.. v.i.p
Ik hoop dat de uitleg een beetje te volgen is.

Kan iemand mij helpen. ?

Mvg, Remon
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:48:18
 

18/12/2007 20:05:00
Quote Anchor link
Of je kan controleren of het een admin of mod ofzo is kan vast en zeker, maar ik weet niet waar jij die gegevens weg haalt, en kan je dus verder ook niet daarmee helpen. Verder viel me dit op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
elseif($list['geslacht'] == "Man" && isVIP)
?>

Hoort die constate daar?
 
Remon

Remon

18/12/2007 20:09:00
Quote Anchor link
Op de manier hoe ik hetheb geplaatst werkt het goed,
als een member vip word krijgt hij//zij netjes een images erbij op zijn profiel.

Alleen check hij de vip status en als die leeg is krijgt iedereen dus een andere text ook de crew members.

Dat wil ik dus oplossen dat crew members, zo ie zo een plaatje krijgen van vip.

Maar krijg het alleen niet voor elkaar want dan zou ik ze handmatig in de datebase dagen moeten geven.

En dat wil ik niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
function isVIP($status)
{

    return ($status == 2) or ($status == 3);
}


// en dan die isVIP zo aanroepen met uiteraard de juiste status
elseif($list['geslacht'] == "Man" && isVIP($status)) {
?>
 
Remon

Remon

18/12/2007 20:20:00
Quote Anchor link
ik heb het nu zo gezet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
                        <?php
                        
                        if(empty($list['vip'])) {

                        echo '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';
                        
                        function
isVIP($status)
                        {

                        return ($status == 2) or ($status == 3);
                        }
                        
                        }
elseif ($list['geslacht'] == "Man" && isVIP($status)) {
                        echo'<img src="../extra_images/vip_man.jpg">';

                       }
elseif($list['geslacht'] == "Vrouw" && isVIP($status)) {
                       echo'<img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">';

                       }

                       ?>


Maar het werkt niet,
Doe ik wat verkeerd ?
 
Wouter K

Wouter K

18/12/2007 20:35:00
Quote Anchor link
doe wat minder tabs volgende keer ;p
Neeh de kleurtjes zijn juist ik zie het niet
 
Remon

Remon

18/12/2007 20:49:00
Quote Anchor link
Opgelost hoe ik wil :)


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php

                    if ($list['geslacht'] == "Man") {;
                    
                    if ( isVIP( $list[ 'id' ] ) ){
                    $geslacht = '<img src="../extra_images/vip_man.jpg">';}
                    else{
                        
                    $geslacht = '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';}
                    
                    }
elseif ($list['geslacht'] == "Vrouw") {;
                    
                    if ( isVIP( $list[ 'id' ] ) ){
                    $geslacht = ' <img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">';}
                    else{
                    
                    $geslacht = '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';}
                
                       }
echo ''.$geslacht.'';
            
                       ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Beetje meer overzichtelijk.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
switch ($list['geslacht'])
{
    case
"Man":    $geslacht = (isVIP($list['id']))
                          ?
'<img src="../extra_images/vip_man.jpg">'
                          : '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';
            break;
    case
"Vrouw":  $geslacht = (isVIP($list['id']))
                           ?
' <img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">'
                           : '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';
             break;
}

echo $geslacht;
?>
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/12/2007 22:58:00
Quote Anchor link
Nu nog even de <font> tags weg. Dat gebruiken we niet meer.

Dan zou ik nooit hoofdletters gebruiken bij Man of Vrouw in de database, dit kan alleen maar voor verwarring zorgen. En bij de output kun je er altijd nog een hoofdletter van maken met de functie ucfirst()
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.