Status Controleren.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »
Remon

Remon

18/12/2007 19:58:00
Quote Anchor link
Beste Scripters,

Ik heb een v.i.p systeem in mij site gemaakt,
als er iemand vip is krijg je een plaatje in het profiel te zien met de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

                        if(empty($list['vip'])) {

                        echo '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';

                       }
elseif($list['geslacht'] == "Man" && isVIP) {
                        echo'<img src="../extra_images/vip_man.jpg">';

                       }
elseif($list['geslacht'] == "Vrouw" && isVIP) {
                       echo'<img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">';

                       }

                       ?>


Werkt goed,
alleen was mij vraag hoe laat ik hem ook controleren op de status BV:

Admin is status 2
moderator is status 3
en dan man of vrouw.. !!

Want die zijn auto.. v.i.p
Ik hoop dat de uitleg een beetje te volgen is.

Kan iemand mij helpen. ?

Mvg, Remon
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:39:36
 

18/12/2007 20:05:00
Quote Anchor link
Of je kan controleren of het een admin of mod ofzo is kan vast en zeker, maar ik weet niet waar jij die gegevens weg haalt, en kan je dus verder ook niet daarmee helpen. Verder viel me dit op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
elseif($list['geslacht'] == "Man" && isVIP)
?>

Hoort die constate daar?
 
Remon

Remon

18/12/2007 20:09:00
Quote Anchor link
Op de manier hoe ik hetheb geplaatst werkt het goed,
als een member vip word krijgt hij//zij netjes een images erbij op zijn profiel.

Alleen check hij de vip status en als die leeg is krijgt iedereen dus een andere text ook de crew members.

Dat wil ik dus oplossen dat crew members, zo ie zo een plaatje krijgen van vip.

Maar krijg het alleen niet voor elkaar want dan zou ik ze handmatig in de datebase dagen moeten geven.

En dat wil ik niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
function isVIP($status)
{

    return ($status == 2) or ($status == 3);
}


// en dan die isVIP zo aanroepen met uiteraard de juiste status
elseif($list['geslacht'] == "Man" && isVIP($status)) {
?>
 
Remon

Remon

18/12/2007 20:20:00
Quote Anchor link
ik heb het nu zo gezet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
                        <?php
                        
                        if(empty($list['vip'])) {

                        echo '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';
                        
                        function
isVIP($status)
                        {

                        return ($status == 2) or ($status == 3);
                        }
                        
                        }
elseif ($list['geslacht'] == "Man" && isVIP($status)) {
                        echo'<img src="../extra_images/vip_man.jpg">';

                       }
elseif($list['geslacht'] == "Vrouw" && isVIP($status)) {
                       echo'<img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">';

                       }

                       ?>


Maar het werkt niet,
Doe ik wat verkeerd ?
 
Wouter K

Wouter K

18/12/2007 20:35:00
Quote Anchor link
doe wat minder tabs volgende keer ;p
Neeh de kleurtjes zijn juist ik zie het niet
 
Remon

Remon

18/12/2007 20:49:00
Quote Anchor link
Opgelost hoe ik wil :)


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php

                    if ($list['geslacht'] == "Man") {;
                    
                    if ( isVIP( $list[ 'id' ] ) ){
                    $geslacht = '<img src="../extra_images/vip_man.jpg">';}
                    else{
                        
                    $geslacht = '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';}
                    
                    }
elseif ($list['geslacht'] == "Vrouw") {;
                    
                    if ( isVIP( $list[ 'id' ] ) ){
                    $geslacht = ' <img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">';}
                    else{
                    
                    $geslacht = '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';}
                
                       }
echo ''.$geslacht.'';
            
                       ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Beetje meer overzichtelijk.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
switch ($list['geslacht'])
{
    case
"Man":    $geslacht = (isVIP($list['id']))
                          ?
'<img src="../extra_images/vip_man.jpg">'
                          : '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';
            break;
    case
"Vrouw":  $geslacht = (isVIP($list['id']))
                           ?
' <img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">'
                           : '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';
             break;
}

echo $geslacht;
?>
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/12/2007 22:58:00
Quote Anchor link
Nu nog even de <font> tags weg. Dat gebruiken we niet meer.

Dan zou ik nooit hoofdletters gebruiken bij Man of Vrouw in de database, dit kan alleen maar voor verwarring zorgen. En bij de output kun je er altijd nog een hoofdletter van maken met de functie ucfirst()
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.