Sticky footer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 19:49:12
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben bezig met een website te maken maar krijg me footer (.bottom) niet onder aan
heb de hele internet al afgezocht hoe ik dit moest doen maar niks help iemand enig idee
hoe ik dit moet oplossen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
*{
     margin: 0;
}
html, body {
     margin:0;
     padding:0;
     height:100%;
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/back.jpg');
     background-repeat: no-repeat;
     background-attachment:fixed;
}
div.ads{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/bodyback.png');
     height: 800;
     width: 250px;
     position: fixed;
     bottom: 400px;  
     top: 40px;
     left: 40px;
     border: #000000 solid 3px;
     padding-bottom: 60px;
     padding: 10px;
}
div.main{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/bodyback.png');
     height: auto;
     width: 1000px;
     position: absolute;
     top: 40px;
     left: 340px;
     border: #000000 solid 3px;
     padding-bottom: 60px;
     overflow:none;
}
div.menu{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/menuback.png');
     padding-top: 0px;
     width: 980px;
     height: 30px;
     padding: 10px;
}
ul.menustyle li{
     display: inline;
     padding-right: 20px;
     height: 60px;
     width: 90px;
}
ul.menustyle{
     float: left;
     width: 100%;
     padding: 0;
     margin: 0;
     list-style-type:none;
}
li.menuitem a{
     display: inline-block;
     background-color: #073a6e;
     border-radius: 5px;
     height: 30px;
     width: 90px;
     text-decoration: none;
     text-align: center;
     font-family: "Segoe Marker", "Times New Roman";
     font-size: 18pt;
     color: #000;
}
li.menuitem a:hover{
     background-color: #10477e;
     text-decoration: none;
     color: #000;
}
div.content{
     padding-top: 10px;
     padding-left: 10px;
     height: auto;
     width: auto;
}
div.bottom{
     position: fixed;
     width: 1600px;
     height: 60px;
     bottom: 0px;
}
#container {
     min-height: 100%;
     height: auto !important;
     height: 100%;
     position: relative;
}



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<div id="container">
     <div class="ads">hoi</div>
     <div class="main">
          <div class="menu">
               <ul class="menustyle">
                    <li class="menuitem">
                         <a href="#">Home</a>
                    </li>
                    <li class="menuitem">
                         <a href="#">Webshop</a>
                    </li>
               </ul>
          </div>
          <div class="content">
               <h1>Nieuw</h1>
               <img src="/test.png"/>
               <br/>
               <h1>Meest verkocht</h1>
               <img src="/test.png"/>
               <br/>
               <h1>Meest verkocht</h1>
               <img src="/test.png"/>
          </div>
     </div>
     <div class="bottom">&copy *.nl</div>
</div>

Hij blijft wel onder de rechte menu (.ads) maar niet onder de main
Gewijzigd op 23/02/2013 19:51:46 door ScrapZz nl
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 12:13:30
 
Tim S

Tim S

23/02/2013 20:17:14
Quote Anchor link
Bij mij staat hij gewoon onderaan de pagina, wat wil je dan precies of werkt dit bij jou niet?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:19:41
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 23/02/2013 20:17:14:
Bij mij staat hij gewoon onderaan de pagina, wat wil je dan precies of werkt dit bij jou niet?


Bij mij werkt dit juist niet nee:
sjatje.scrapzz.nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:26:30
Quote Anchor link
Doet het hier in FF prima.
Als je hem een background-color meegeeft, dan zie je precies welke vorm hij zich aanmeet.
Wel overlapt de main-div die footer, maar met een z-index met een hogere waarde kan je dat weer oplossen.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:27:39
Quote Anchor link
hij overlapt de main ja en met z index lukt het ook niet!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:29:52
Quote Anchor link
Laat eens wat zien? Screenshot? Welke browser?
Dit is natuurlijk behoorlijk gokken zo.....
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:33:44
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:29:52:
Laat eens wat zien? Screenshot? Welke browser?
Dit is natuurlijk behoorlijk gokken zo.....


Ik had de website al in een reactie gegeven (sjatje.scrapzz.nl) en hij doet het bij chrome,ie9 en opera (overige browser weet ik niet)
Gewijzigd op 23/02/2013 20:33:57 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:34:53
Quote Anchor link
Hoe zie jij het dan daarin? Soms verschillen browsers nog wel eens van hun werkwijze. Dus een screenshot zou vast niet overbodig zijn.

Ik zie de nu 'nu rode' balk netjes aan de onderkant van het scherm gekleefd, en hij blijft ook bovenop de andere divjes liggen? Wat me correct lijkt (recente FF)
Gewijzigd op 23/02/2013 20:36:46 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:40:42
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:34:53:
Hoe zie jij het dan daarin? Soms verschillen browsers nog wel eens van hun werkwijze. Dus een screenshot zou vast niet overbodig zijn.

Ik zie de nu 'nu rode' balk netjes aan de onderkant van het scherm gekleefd, en hij blijft ook bovenop de andere divjes liggen? Wat me correct lijkt (recente FF)


bij mij is het zo en andere pc in huis ook:
Afbeelding
bij mij overlapt ie dus elk andere divje
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:45:47
Quote Anchor link
Wat wil je nou eigenlijk?
Dat de breedtte volledig doorloopt? Og..

Wees a.u.b. eens wat duidelijker, dan kunnen we je makkelijker helpen.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:49:34
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:45:47:
Wat wil je nou eigenlijk?
Dat de breedtte volledig doorloopt? Og..

Wees a.u.b. eens wat duidelijker, dan kunnen we je makkelijker helpen.


de rode balk moet onder op blijven en niet de andere overlappen dat is wat ik wil!
 
Tim S

Tim S

23/02/2013 20:49:44
Quote Anchor link
Ik weet niet zeker of dit werkt maar volgens mij kan je de linker div float left meegeven en dan de footer clear left.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:53:07
Quote Anchor link
z-index weghalen, en het divje komt hier op de achtergrond te staan....
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 21:21:49
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 23/02/2013 20:49:44:
Ik weet niet zeker of dit werkt maar volgens mij kan je de linker div float left meegeven en dan de footer clear left.


Werkt ook niet blijf el kaar overlappen

@aar
Dan overlapt main de footer weer en dat is ook niet de bedoeling hij moet juist er onder komen zoals hier:
Afbeelding
Gewijzigd op 23/02/2013 21:22:16 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/02/2013 00:23:32
Quote Anchor link
Welke browser gebruik je nou eigenlijk?

Standaard overlappen de ad's en 'main' divjes je footer. Als je er een z-index aan de footer hangt, dan ligt deze bovenop de andere.

Hier in FF krijg ik dat prima voor elkaar trouwens.
Gewijzigd op 24/02/2013 00:28:09 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

24/02/2013 00:24:13
Quote Anchor link
- Aar - op 24/02/2013 00:23:32:
Welke browser gebruik je nou eigenlijk?


Google chrome
 
Tim S

Tim S

24/02/2013 01:32:02
Quote Anchor link
Ik begrijp ook niet helemaal waarom je position absolute gebruikt. Position absolute reageert niet op de andere elementen.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

24/02/2013 09:57:14
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 23/02/2013 19:49:12:
Ik ben bezig met een website te maken maar krijg me footer (.bottom) niet onder aan
heb de hele internet al afgezocht hoe ik dit moest doen maar niks help iemand enig idee hoe ik dit moet oplossen

Ik heb er een epistel aan gewijd waarin precies staat hoe je dat moet doen: Create a Fixed ('Sticky') Footer with CSS (tutorial). Er zijn diverse opties, met elk zijn eigen techniek. Wellicht dat dat wat sneller gaat.
 
Tim S

Tim S

24/02/2013 12:14:25
Quote Anchor link
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

24/02/2013 13:25:11
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 24/02/2013 12:14:25:
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.

De definities verschillen, maar ik beschrijf alle soorten footers. Afhankelijk van de definities zijn er drie, vier of vijf.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

25/02/2013 12:16:25
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 24/02/2013 12:14:25:
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.


De bedoeling is natuurlijk dat hij gewoon vast zit onder op maar als dat niet lukt moet het anders natuurlijk

@Frank Conijn
Ik ga is kijken wat daar staat

Edit:
En toch lukt het niet hij blijft er voor vallen inplaats er onder!
Gewijzigd op 25/02/2013 12:34:13 door ScrapZz nl
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.