Sticky footer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 19:49:12
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben bezig met een website te maken maar krijg me footer (.bottom) niet onder aan
heb de hele internet al afgezocht hoe ik dit moest doen maar niks help iemand enig idee
hoe ik dit moet oplossen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
*{
     margin: 0;
}
html, body {
     margin:0;
     padding:0;
     height:100%;
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/back.jpg');
     background-repeat: no-repeat;
     background-attachment:fixed;
}
div.ads{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/bodyback.png');
     height: 800;
     width: 250px;
     position: fixed;
     bottom: 400px;  
     top: 40px;
     left: 40px;
     border: #000000 solid 3px;
     padding-bottom: 60px;
     padding: 10px;
}
div.main{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/bodyback.png');
     height: auto;
     width: 1000px;
     position: absolute;
     top: 40px;
     left: 340px;
     border: #000000 solid 3px;
     padding-bottom: 60px;
     overflow:none;
}
div.menu{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/menuback.png');
     padding-top: 0px;
     width: 980px;
     height: 30px;
     padding: 10px;
}
ul.menustyle li{
     display: inline;
     padding-right: 20px;
     height: 60px;
     width: 90px;
}
ul.menustyle{
     float: left;
     width: 100%;
     padding: 0;
     margin: 0;
     list-style-type:none;
}
li.menuitem a{
     display: inline-block;
     background-color: #073a6e;
     border-radius: 5px;
     height: 30px;
     width: 90px;
     text-decoration: none;
     text-align: center;
     font-family: "Segoe Marker", "Times New Roman";
     font-size: 18pt;
     color: #000;
}
li.menuitem a:hover{
     background-color: #10477e;
     text-decoration: none;
     color: #000;
}
div.content{
     padding-top: 10px;
     padding-left: 10px;
     height: auto;
     width: auto;
}
div.bottom{
     position: fixed;
     width: 1600px;
     height: 60px;
     bottom: 0px;
}
#container {
     min-height: 100%;
     height: auto !important;
     height: 100%;
     position: relative;
}



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<div id="container">
     <div class="ads">hoi</div>
     <div class="main">
          <div class="menu">
               <ul class="menustyle">
                    <li class="menuitem">
                         <a href="#">Home</a>
                    </li>
                    <li class="menuitem">
                         <a href="#">Webshop</a>
                    </li>
               </ul>
          </div>
          <div class="content">
               <h1>Nieuw</h1>
               <img src="/test.png"/>
               <br/>
               <h1>Meest verkocht</h1>
               <img src="/test.png"/>
               <br/>
               <h1>Meest verkocht</h1>
               <img src="/test.png"/>
          </div>
     </div>
     <div class="bottom">&copy *.nl</div>
</div>

Hij blijft wel onder de rechte menu (.ads) maar niet onder de main
Gewijzigd op 23/02/2013 19:51:46 door ScrapZz nl
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:49:59
 
Tim S

Tim S

23/02/2013 20:17:14
Quote Anchor link
Bij mij staat hij gewoon onderaan de pagina, wat wil je dan precies of werkt dit bij jou niet?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:19:41
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 23/02/2013 20:17:14:
Bij mij staat hij gewoon onderaan de pagina, wat wil je dan precies of werkt dit bij jou niet?


Bij mij werkt dit juist niet nee:
sjatje.scrapzz.nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:26:30
Quote Anchor link
Doet het hier in FF prima.
Als je hem een background-color meegeeft, dan zie je precies welke vorm hij zich aanmeet.
Wel overlapt de main-div die footer, maar met een z-index met een hogere waarde kan je dat weer oplossen.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:27:39
Quote Anchor link
hij overlapt de main ja en met z index lukt het ook niet!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:29:52
Quote Anchor link
Laat eens wat zien? Screenshot? Welke browser?
Dit is natuurlijk behoorlijk gokken zo.....
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:33:44
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:29:52:
Laat eens wat zien? Screenshot? Welke browser?
Dit is natuurlijk behoorlijk gokken zo.....


Ik had de website al in een reactie gegeven (sjatje.scrapzz.nl) en hij doet het bij chrome,ie9 en opera (overige browser weet ik niet)
Gewijzigd op 23/02/2013 20:33:57 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:34:53
Quote Anchor link
Hoe zie jij het dan daarin? Soms verschillen browsers nog wel eens van hun werkwijze. Dus een screenshot zou vast niet overbodig zijn.

Ik zie de nu 'nu rode' balk netjes aan de onderkant van het scherm gekleefd, en hij blijft ook bovenop de andere divjes liggen? Wat me correct lijkt (recente FF)
Gewijzigd op 23/02/2013 20:36:46 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:40:42
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:34:53:
Hoe zie jij het dan daarin? Soms verschillen browsers nog wel eens van hun werkwijze. Dus een screenshot zou vast niet overbodig zijn.

Ik zie de nu 'nu rode' balk netjes aan de onderkant van het scherm gekleefd, en hij blijft ook bovenop de andere divjes liggen? Wat me correct lijkt (recente FF)


bij mij is het zo en andere pc in huis ook:
Afbeelding
bij mij overlapt ie dus elk andere divje
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:45:47
Quote Anchor link
Wat wil je nou eigenlijk?
Dat de breedtte volledig doorloopt? Og..

Wees a.u.b. eens wat duidelijker, dan kunnen we je makkelijker helpen.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:49:34
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:45:47:
Wat wil je nou eigenlijk?
Dat de breedtte volledig doorloopt? Og..

Wees a.u.b. eens wat duidelijker, dan kunnen we je makkelijker helpen.


de rode balk moet onder op blijven en niet de andere overlappen dat is wat ik wil!
 
Tim S

Tim S

23/02/2013 20:49:44
Quote Anchor link
Ik weet niet zeker of dit werkt maar volgens mij kan je de linker div float left meegeven en dan de footer clear left.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:53:07
Quote Anchor link
z-index weghalen, en het divje komt hier op de achtergrond te staan....
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 21:21:49
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 23/02/2013 20:49:44:
Ik weet niet zeker of dit werkt maar volgens mij kan je de linker div float left meegeven en dan de footer clear left.


Werkt ook niet blijf el kaar overlappen

@aar
Dan overlapt main de footer weer en dat is ook niet de bedoeling hij moet juist er onder komen zoals hier:
Afbeelding
Gewijzigd op 23/02/2013 21:22:16 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/02/2013 00:23:32
Quote Anchor link
Welke browser gebruik je nou eigenlijk?

Standaard overlappen de ad's en 'main' divjes je footer. Als je er een z-index aan de footer hangt, dan ligt deze bovenop de andere.

Hier in FF krijg ik dat prima voor elkaar trouwens.
Gewijzigd op 24/02/2013 00:28:09 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

24/02/2013 00:24:13
Quote Anchor link
- Aar - op 24/02/2013 00:23:32:
Welke browser gebruik je nou eigenlijk?


Google chrome
 
Tim S

Tim S

24/02/2013 01:32:02
Quote Anchor link
Ik begrijp ook niet helemaal waarom je position absolute gebruikt. Position absolute reageert niet op de andere elementen.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

24/02/2013 09:57:14
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 23/02/2013 19:49:12:
Ik ben bezig met een website te maken maar krijg me footer (.bottom) niet onder aan
heb de hele internet al afgezocht hoe ik dit moest doen maar niks help iemand enig idee hoe ik dit moet oplossen

Ik heb er een epistel aan gewijd waarin precies staat hoe je dat moet doen: Create a Fixed ('Sticky') Footer with CSS (tutorial). Er zijn diverse opties, met elk zijn eigen techniek. Wellicht dat dat wat sneller gaat.
 
Tim S

Tim S

24/02/2013 12:14:25
Quote Anchor link
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

24/02/2013 13:25:11
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 24/02/2013 12:14:25:
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.

De definities verschillen, maar ik beschrijf alle soorten footers. Afhankelijk van de definities zijn er drie, vier of vijf.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

25/02/2013 12:16:25
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 24/02/2013 12:14:25:
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.


De bedoeling is natuurlijk dat hij gewoon vast zit onder op maar als dat niet lukt moet het anders natuurlijk

@Frank Conijn
Ik ga is kijken wat daar staat

Edit:
En toch lukt het niet hij blijft er voor vallen inplaats er onder!
Gewijzigd op 25/02/2013 12:34:13 door ScrapZz nl
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.