Sticky footer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 19:49:12
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben bezig met een website te maken maar krijg me footer (.bottom) niet onder aan
heb de hele internet al afgezocht hoe ik dit moest doen maar niks help iemand enig idee
hoe ik dit moet oplossen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
*{
     margin: 0;
}
html, body {
     margin:0;
     padding:0;
     height:100%;
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/back.jpg');
     background-repeat: no-repeat;
     background-attachment:fixed;
}
div.ads{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/bodyback.png');
     height: 800;
     width: 250px;
     position: fixed;
     bottom: 400px;  
     top: 40px;
     left: 40px;
     border: #000000 solid 3px;
     padding-bottom: 60px;
     padding: 10px;
}
div.main{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/bodyback.png');
     height: auto;
     width: 1000px;
     position: absolute;
     top: 40px;
     left: 340px;
     border: #000000 solid 3px;
     padding-bottom: 60px;
     overflow:none;
}
div.menu{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/menuback.png');
     padding-top: 0px;
     width: 980px;
     height: 30px;
     padding: 10px;
}
ul.menustyle li{
     display: inline;
     padding-right: 20px;
     height: 60px;
     width: 90px;
}
ul.menustyle{
     float: left;
     width: 100%;
     padding: 0;
     margin: 0;
     list-style-type:none;
}
li.menuitem a{
     display: inline-block;
     background-color: #073a6e;
     border-radius: 5px;
     height: 30px;
     width: 90px;
     text-decoration: none;
     text-align: center;
     font-family: "Segoe Marker", "Times New Roman";
     font-size: 18pt;
     color: #000;
}
li.menuitem a:hover{
     background-color: #10477e;
     text-decoration: none;
     color: #000;
}
div.content{
     padding-top: 10px;
     padding-left: 10px;
     height: auto;
     width: auto;
}
div.bottom{
     position: fixed;
     width: 1600px;
     height: 60px;
     bottom: 0px;
}
#container {
     min-height: 100%;
     height: auto !important;
     height: 100%;
     position: relative;
}



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<div id="container">
     <div class="ads">hoi</div>
     <div class="main">
          <div class="menu">
               <ul class="menustyle">
                    <li class="menuitem">
                         <a href="#">Home</a>
                    </li>
                    <li class="menuitem">
                         <a href="#">Webshop</a>
                    </li>
               </ul>
          </div>
          <div class="content">
               <h1>Nieuw</h1>
               <img src="/test.png"/>
               <br/>
               <h1>Meest verkocht</h1>
               <img src="/test.png"/>
               <br/>
               <h1>Meest verkocht</h1>
               <img src="/test.png"/>
          </div>
     </div>
     <div class="bottom">&copy *.nl</div>
</div>

Hij blijft wel onder de rechte menu (.ads) maar niet onder de main
Gewijzigd op 23/02/2013 19:51:46 door ScrapZz nl
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:33:48
 
Tim S

Tim S

23/02/2013 20:17:14
Quote Anchor link
Bij mij staat hij gewoon onderaan de pagina, wat wil je dan precies of werkt dit bij jou niet?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:19:41
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 23/02/2013 20:17:14:
Bij mij staat hij gewoon onderaan de pagina, wat wil je dan precies of werkt dit bij jou niet?


Bij mij werkt dit juist niet nee:
sjatje.scrapzz.nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:26:30
Quote Anchor link
Doet het hier in FF prima.
Als je hem een background-color meegeeft, dan zie je precies welke vorm hij zich aanmeet.
Wel overlapt de main-div die footer, maar met een z-index met een hogere waarde kan je dat weer oplossen.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:27:39
Quote Anchor link
hij overlapt de main ja en met z index lukt het ook niet!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:29:52
Quote Anchor link
Laat eens wat zien? Screenshot? Welke browser?
Dit is natuurlijk behoorlijk gokken zo.....
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:33:44
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:29:52:
Laat eens wat zien? Screenshot? Welke browser?
Dit is natuurlijk behoorlijk gokken zo.....


Ik had de website al in een reactie gegeven (sjatje.scrapzz.nl) en hij doet het bij chrome,ie9 en opera (overige browser weet ik niet)
Gewijzigd op 23/02/2013 20:33:57 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:34:53
Quote Anchor link
Hoe zie jij het dan daarin? Soms verschillen browsers nog wel eens van hun werkwijze. Dus een screenshot zou vast niet overbodig zijn.

Ik zie de nu 'nu rode' balk netjes aan de onderkant van het scherm gekleefd, en hij blijft ook bovenop de andere divjes liggen? Wat me correct lijkt (recente FF)
Gewijzigd op 23/02/2013 20:36:46 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:40:42
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:34:53:
Hoe zie jij het dan daarin? Soms verschillen browsers nog wel eens van hun werkwijze. Dus een screenshot zou vast niet overbodig zijn.

Ik zie de nu 'nu rode' balk netjes aan de onderkant van het scherm gekleefd, en hij blijft ook bovenop de andere divjes liggen? Wat me correct lijkt (recente FF)


bij mij is het zo en andere pc in huis ook:
Afbeelding
bij mij overlapt ie dus elk andere divje
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:45:47
Quote Anchor link
Wat wil je nou eigenlijk?
Dat de breedtte volledig doorloopt? Og..

Wees a.u.b. eens wat duidelijker, dan kunnen we je makkelijker helpen.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:49:34
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:45:47:
Wat wil je nou eigenlijk?
Dat de breedtte volledig doorloopt? Og..

Wees a.u.b. eens wat duidelijker, dan kunnen we je makkelijker helpen.


de rode balk moet onder op blijven en niet de andere overlappen dat is wat ik wil!
 
Tim S

Tim S

23/02/2013 20:49:44
Quote Anchor link
Ik weet niet zeker of dit werkt maar volgens mij kan je de linker div float left meegeven en dan de footer clear left.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:53:07
Quote Anchor link
z-index weghalen, en het divje komt hier op de achtergrond te staan....
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 21:21:49
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 23/02/2013 20:49:44:
Ik weet niet zeker of dit werkt maar volgens mij kan je de linker div float left meegeven en dan de footer clear left.


Werkt ook niet blijf el kaar overlappen

@aar
Dan overlapt main de footer weer en dat is ook niet de bedoeling hij moet juist er onder komen zoals hier:
Afbeelding
Gewijzigd op 23/02/2013 21:22:16 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/02/2013 00:23:32
Quote Anchor link
Welke browser gebruik je nou eigenlijk?

Standaard overlappen de ad's en 'main' divjes je footer. Als je er een z-index aan de footer hangt, dan ligt deze bovenop de andere.

Hier in FF krijg ik dat prima voor elkaar trouwens.
Gewijzigd op 24/02/2013 00:28:09 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

24/02/2013 00:24:13
Quote Anchor link
- Aar - op 24/02/2013 00:23:32:
Welke browser gebruik je nou eigenlijk?


Google chrome
 
Tim S

Tim S

24/02/2013 01:32:02
Quote Anchor link
Ik begrijp ook niet helemaal waarom je position absolute gebruikt. Position absolute reageert niet op de andere elementen.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

24/02/2013 09:57:14
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 23/02/2013 19:49:12:
Ik ben bezig met een website te maken maar krijg me footer (.bottom) niet onder aan
heb de hele internet al afgezocht hoe ik dit moest doen maar niks help iemand enig idee hoe ik dit moet oplossen

Ik heb er een epistel aan gewijd waarin precies staat hoe je dat moet doen: Create a Fixed ('Sticky') Footer with CSS (tutorial). Er zijn diverse opties, met elk zijn eigen techniek. Wellicht dat dat wat sneller gaat.
 
Tim S

Tim S

24/02/2013 12:14:25
Quote Anchor link
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

24/02/2013 13:25:11
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 24/02/2013 12:14:25:
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.

De definities verschillen, maar ik beschrijf alle soorten footers. Afhankelijk van de definities zijn er drie, vier of vijf.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

25/02/2013 12:16:25
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 24/02/2013 12:14:25:
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.


De bedoeling is natuurlijk dat hij gewoon vast zit onder op maar als dat niet lukt moet het anders natuurlijk

@Frank Conijn
Ik ga is kijken wat daar staat

Edit:
En toch lukt het niet hij blijft er voor vallen inplaats er onder!
Gewijzigd op 25/02/2013 12:34:13 door ScrapZz nl
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.