Sticky footer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 19:49:12
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben bezig met een website te maken maar krijg me footer (.bottom) niet onder aan
heb de hele internet al afgezocht hoe ik dit moest doen maar niks help iemand enig idee
hoe ik dit moet oplossen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
*{
     margin: 0;
}
html, body {
     margin:0;
     padding:0;
     height:100%;
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/back.jpg');
     background-repeat: no-repeat;
     background-attachment:fixed;
}
div.ads{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/bodyback.png');
     height: 800;
     width: 250px;
     position: fixed;
     bottom: 400px;  
     top: 40px;
     left: 40px;
     border: #000000 solid 3px;
     padding-bottom: 60px;
     padding: 10px;
}
div.main{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/bodyback.png');
     height: auto;
     width: 1000px;
     position: absolute;
     top: 40px;
     left: 340px;
     border: #000000 solid 3px;
     padding-bottom: 60px;
     overflow:none;
}
div.menu{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/menuback.png');
     padding-top: 0px;
     width: 980px;
     height: 30px;
     padding: 10px;
}
ul.menustyle li{
     display: inline;
     padding-right: 20px;
     height: 60px;
     width: 90px;
}
ul.menustyle{
     float: left;
     width: 100%;
     padding: 0;
     margin: 0;
     list-style-type:none;
}
li.menuitem a{
     display: inline-block;
     background-color: #073a6e;
     border-radius: 5px;
     height: 30px;
     width: 90px;
     text-decoration: none;
     text-align: center;
     font-family: "Segoe Marker", "Times New Roman";
     font-size: 18pt;
     color: #000;
}
li.menuitem a:hover{
     background-color: #10477e;
     text-decoration: none;
     color: #000;
}
div.content{
     padding-top: 10px;
     padding-left: 10px;
     height: auto;
     width: auto;
}
div.bottom{
     position: fixed;
     width: 1600px;
     height: 60px;
     bottom: 0px;
}
#container {
     min-height: 100%;
     height: auto !important;
     height: 100%;
     position: relative;
}



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<div id="container">
     <div class="ads">hoi</div>
     <div class="main">
          <div class="menu">
               <ul class="menustyle">
                    <li class="menuitem">
                         <a href="#">Home</a>
                    </li>
                    <li class="menuitem">
                         <a href="#">Webshop</a>
                    </li>
               </ul>
          </div>
          <div class="content">
               <h1>Nieuw</h1>
               <img src="/test.png"/>
               <br/>
               <h1>Meest verkocht</h1>
               <img src="/test.png"/>
               <br/>
               <h1>Meest verkocht</h1>
               <img src="/test.png"/>
          </div>
     </div>
     <div class="bottom">&copy *.nl</div>
</div>

Hij blijft wel onder de rechte menu (.ads) maar niet onder de main
Gewijzigd op 23/02/2013 19:51:46 door ScrapZz nl
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:41:01
 
Tim S

Tim S

23/02/2013 20:17:14
Quote Anchor link
Bij mij staat hij gewoon onderaan de pagina, wat wil je dan precies of werkt dit bij jou niet?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:19:41
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 23/02/2013 20:17:14:
Bij mij staat hij gewoon onderaan de pagina, wat wil je dan precies of werkt dit bij jou niet?


Bij mij werkt dit juist niet nee:
sjatje.scrapzz.nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:26:30
Quote Anchor link
Doet het hier in FF prima.
Als je hem een background-color meegeeft, dan zie je precies welke vorm hij zich aanmeet.
Wel overlapt de main-div die footer, maar met een z-index met een hogere waarde kan je dat weer oplossen.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:27:39
Quote Anchor link
hij overlapt de main ja en met z index lukt het ook niet!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:29:52
Quote Anchor link
Laat eens wat zien? Screenshot? Welke browser?
Dit is natuurlijk behoorlijk gokken zo.....
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:33:44
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:29:52:
Laat eens wat zien? Screenshot? Welke browser?
Dit is natuurlijk behoorlijk gokken zo.....


Ik had de website al in een reactie gegeven (sjatje.scrapzz.nl) en hij doet het bij chrome,ie9 en opera (overige browser weet ik niet)
Gewijzigd op 23/02/2013 20:33:57 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:34:53
Quote Anchor link
Hoe zie jij het dan daarin? Soms verschillen browsers nog wel eens van hun werkwijze. Dus een screenshot zou vast niet overbodig zijn.

Ik zie de nu 'nu rode' balk netjes aan de onderkant van het scherm gekleefd, en hij blijft ook bovenop de andere divjes liggen? Wat me correct lijkt (recente FF)
Gewijzigd op 23/02/2013 20:36:46 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:40:42
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:34:53:
Hoe zie jij het dan daarin? Soms verschillen browsers nog wel eens van hun werkwijze. Dus een screenshot zou vast niet overbodig zijn.

Ik zie de nu 'nu rode' balk netjes aan de onderkant van het scherm gekleefd, en hij blijft ook bovenop de andere divjes liggen? Wat me correct lijkt (recente FF)


bij mij is het zo en andere pc in huis ook:
Afbeelding
bij mij overlapt ie dus elk andere divje
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:45:47
Quote Anchor link
Wat wil je nou eigenlijk?
Dat de breedtte volledig doorloopt? Og..

Wees a.u.b. eens wat duidelijker, dan kunnen we je makkelijker helpen.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:49:34
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:45:47:
Wat wil je nou eigenlijk?
Dat de breedtte volledig doorloopt? Og..

Wees a.u.b. eens wat duidelijker, dan kunnen we je makkelijker helpen.


de rode balk moet onder op blijven en niet de andere overlappen dat is wat ik wil!
 
Tim S

Tim S

23/02/2013 20:49:44
Quote Anchor link
Ik weet niet zeker of dit werkt maar volgens mij kan je de linker div float left meegeven en dan de footer clear left.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:53:07
Quote Anchor link
z-index weghalen, en het divje komt hier op de achtergrond te staan....
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 21:21:49
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 23/02/2013 20:49:44:
Ik weet niet zeker of dit werkt maar volgens mij kan je de linker div float left meegeven en dan de footer clear left.


Werkt ook niet blijf el kaar overlappen

@aar
Dan overlapt main de footer weer en dat is ook niet de bedoeling hij moet juist er onder komen zoals hier:
Afbeelding
Gewijzigd op 23/02/2013 21:22:16 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/02/2013 00:23:32
Quote Anchor link
Welke browser gebruik je nou eigenlijk?

Standaard overlappen de ad's en 'main' divjes je footer. Als je er een z-index aan de footer hangt, dan ligt deze bovenop de andere.

Hier in FF krijg ik dat prima voor elkaar trouwens.
Gewijzigd op 24/02/2013 00:28:09 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

24/02/2013 00:24:13
Quote Anchor link
- Aar - op 24/02/2013 00:23:32:
Welke browser gebruik je nou eigenlijk?


Google chrome
 
Tim S

Tim S

24/02/2013 01:32:02
Quote Anchor link
Ik begrijp ook niet helemaal waarom je position absolute gebruikt. Position absolute reageert niet op de andere elementen.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

24/02/2013 09:57:14
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 23/02/2013 19:49:12:
Ik ben bezig met een website te maken maar krijg me footer (.bottom) niet onder aan
heb de hele internet al afgezocht hoe ik dit moest doen maar niks help iemand enig idee hoe ik dit moet oplossen

Ik heb er een epistel aan gewijd waarin precies staat hoe je dat moet doen: Create a Fixed ('Sticky') Footer with CSS (tutorial). Er zijn diverse opties, met elk zijn eigen techniek. Wellicht dat dat wat sneller gaat.
 
Tim S

Tim S

24/02/2013 12:14:25
Quote Anchor link
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

24/02/2013 13:25:11
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 24/02/2013 12:14:25:
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.

De definities verschillen, maar ik beschrijf alle soorten footers. Afhankelijk van de definities zijn er drie, vier of vijf.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

25/02/2013 12:16:25
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 24/02/2013 12:14:25:
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.


De bedoeling is natuurlijk dat hij gewoon vast zit onder op maar als dat niet lukt moet het anders natuurlijk

@Frank Conijn
Ik ga is kijken wat daar staat

Edit:
En toch lukt het niet hij blijft er voor vallen inplaats er onder!
Gewijzigd op 25/02/2013 12:34:13 door ScrapZz nl
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.