Sticky footer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 19:49:12
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben bezig met een website te maken maar krijg me footer (.bottom) niet onder aan
heb de hele internet al afgezocht hoe ik dit moest doen maar niks help iemand enig idee
hoe ik dit moet oplossen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
*{
     margin: 0;
}
html, body {
     margin:0;
     padding:0;
     height:100%;
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/back.jpg');
     background-repeat: no-repeat;
     background-attachment:fixed;
}
div.ads{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/bodyback.png');
     height: 800;
     width: 250px;
     position: fixed;
     bottom: 400px;  
     top: 40px;
     left: 40px;
     border: #000000 solid 3px;
     padding-bottom: 60px;
     padding: 10px;
}
div.main{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/bodyback.png');
     height: auto;
     width: 1000px;
     position: absolute;
     top: 40px;
     left: 340px;
     border: #000000 solid 3px;
     padding-bottom: 60px;
     overflow:none;
}
div.menu{
     background-image: url('http://scrapzz.nl/sjatje/image/menuback.png');
     padding-top: 0px;
     width: 980px;
     height: 30px;
     padding: 10px;
}
ul.menustyle li{
     display: inline;
     padding-right: 20px;
     height: 60px;
     width: 90px;
}
ul.menustyle{
     float: left;
     width: 100%;
     padding: 0;
     margin: 0;
     list-style-type:none;
}
li.menuitem a{
     display: inline-block;
     background-color: #073a6e;
     border-radius: 5px;
     height: 30px;
     width: 90px;
     text-decoration: none;
     text-align: center;
     font-family: "Segoe Marker", "Times New Roman";
     font-size: 18pt;
     color: #000;
}
li.menuitem a:hover{
     background-color: #10477e;
     text-decoration: none;
     color: #000;
}
div.content{
     padding-top: 10px;
     padding-left: 10px;
     height: auto;
     width: auto;
}
div.bottom{
     position: fixed;
     width: 1600px;
     height: 60px;
     bottom: 0px;
}
#container {
     min-height: 100%;
     height: auto !important;
     height: 100%;
     position: relative;
}



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<div id="container">
     <div class="ads">hoi</div>
     <div class="main">
          <div class="menu">
               <ul class="menustyle">
                    <li class="menuitem">
                         <a href="#">Home</a>
                    </li>
                    <li class="menuitem">
                         <a href="#">Webshop</a>
                    </li>
               </ul>
          </div>
          <div class="content">
               <h1>Nieuw</h1>
               <img src="/test.png"/>
               <br/>
               <h1>Meest verkocht</h1>
               <img src="/test.png"/>
               <br/>
               <h1>Meest verkocht</h1>
               <img src="/test.png"/>
          </div>
     </div>
     <div class="bottom">&copy *.nl</div>
</div>

Hij blijft wel onder de rechte menu (.ads) maar niet onder de main
Gewijzigd op 23/02/2013 19:51:46 door ScrapZz nl
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:06:41
 
Tim S

Tim S

23/02/2013 20:17:14
Quote Anchor link
Bij mij staat hij gewoon onderaan de pagina, wat wil je dan precies of werkt dit bij jou niet?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:19:41
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 23/02/2013 20:17:14:
Bij mij staat hij gewoon onderaan de pagina, wat wil je dan precies of werkt dit bij jou niet?


Bij mij werkt dit juist niet nee:
sjatje.scrapzz.nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:26:30
Quote Anchor link
Doet het hier in FF prima.
Als je hem een background-color meegeeft, dan zie je precies welke vorm hij zich aanmeet.
Wel overlapt de main-div die footer, maar met een z-index met een hogere waarde kan je dat weer oplossen.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:27:39
Quote Anchor link
hij overlapt de main ja en met z index lukt het ook niet!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:29:52
Quote Anchor link
Laat eens wat zien? Screenshot? Welke browser?
Dit is natuurlijk behoorlijk gokken zo.....
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:33:44
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:29:52:
Laat eens wat zien? Screenshot? Welke browser?
Dit is natuurlijk behoorlijk gokken zo.....


Ik had de website al in een reactie gegeven (sjatje.scrapzz.nl) en hij doet het bij chrome,ie9 en opera (overige browser weet ik niet)
Gewijzigd op 23/02/2013 20:33:57 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:34:53
Quote Anchor link
Hoe zie jij het dan daarin? Soms verschillen browsers nog wel eens van hun werkwijze. Dus een screenshot zou vast niet overbodig zijn.

Ik zie de nu 'nu rode' balk netjes aan de onderkant van het scherm gekleefd, en hij blijft ook bovenop de andere divjes liggen? Wat me correct lijkt (recente FF)
Gewijzigd op 23/02/2013 20:36:46 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:40:42
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:34:53:
Hoe zie jij het dan daarin? Soms verschillen browsers nog wel eens van hun werkwijze. Dus een screenshot zou vast niet overbodig zijn.

Ik zie de nu 'nu rode' balk netjes aan de onderkant van het scherm gekleefd, en hij blijft ook bovenop de andere divjes liggen? Wat me correct lijkt (recente FF)


bij mij is het zo en andere pc in huis ook:
Afbeelding
bij mij overlapt ie dus elk andere divje
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:45:47
Quote Anchor link
Wat wil je nou eigenlijk?
Dat de breedtte volledig doorloopt? Og..

Wees a.u.b. eens wat duidelijker, dan kunnen we je makkelijker helpen.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 20:49:34
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2013 20:45:47:
Wat wil je nou eigenlijk?
Dat de breedtte volledig doorloopt? Og..

Wees a.u.b. eens wat duidelijker, dan kunnen we je makkelijker helpen.


de rode balk moet onder op blijven en niet de andere overlappen dat is wat ik wil!
 
Tim S

Tim S

23/02/2013 20:49:44
Quote Anchor link
Ik weet niet zeker of dit werkt maar volgens mij kan je de linker div float left meegeven en dan de footer clear left.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2013 20:53:07
Quote Anchor link
z-index weghalen, en het divje komt hier op de achtergrond te staan....
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/02/2013 21:21:49
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 23/02/2013 20:49:44:
Ik weet niet zeker of dit werkt maar volgens mij kan je de linker div float left meegeven en dan de footer clear left.


Werkt ook niet blijf el kaar overlappen

@aar
Dan overlapt main de footer weer en dat is ook niet de bedoeling hij moet juist er onder komen zoals hier:
Afbeelding
Gewijzigd op 23/02/2013 21:22:16 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/02/2013 00:23:32
Quote Anchor link
Welke browser gebruik je nou eigenlijk?

Standaard overlappen de ad's en 'main' divjes je footer. Als je er een z-index aan de footer hangt, dan ligt deze bovenop de andere.

Hier in FF krijg ik dat prima voor elkaar trouwens.
Gewijzigd op 24/02/2013 00:28:09 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

24/02/2013 00:24:13
Quote Anchor link
- Aar - op 24/02/2013 00:23:32:
Welke browser gebruik je nou eigenlijk?


Google chrome
 
Tim S

Tim S

24/02/2013 01:32:02
Quote Anchor link
Ik begrijp ook niet helemaal waarom je position absolute gebruikt. Position absolute reageert niet op de andere elementen.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

24/02/2013 09:57:14
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 23/02/2013 19:49:12:
Ik ben bezig met een website te maken maar krijg me footer (.bottom) niet onder aan
heb de hele internet al afgezocht hoe ik dit moest doen maar niks help iemand enig idee hoe ik dit moet oplossen

Ik heb er een epistel aan gewijd waarin precies staat hoe je dat moet doen: Create a Fixed ('Sticky') Footer with CSS (tutorial). Er zijn diverse opties, met elk zijn eigen techniek. Wellicht dat dat wat sneller gaat.
 
Tim S

Tim S

24/02/2013 12:14:25
Quote Anchor link
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

24/02/2013 13:25:11
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 24/02/2013 12:14:25:
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.

De definities verschillen, maar ik beschrijf alle soorten footers. Afhankelijk van de definities zijn er drie, vier of vijf.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

25/02/2013 12:16:25
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 24/02/2013 12:14:25:
Maar dit is natuurlijk geen sticky footer meer, hier is alles fixed.


De bedoeling is natuurlijk dat hij gewoon vast zit onder op maar als dat niet lukt moet het anders natuurlijk

@Frank Conijn
Ik ga is kijken wat daar staat

Edit:
En toch lukt het niet hij blijft er voor vallen inplaats er onder!
Gewijzigd op 25/02/2013 12:34:13 door ScrapZz nl
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.