Styling hulp.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

28/08/2018 19:14:09
Quote Anchor link
Ik heb een table die gevuld word met data die ingeladen word vanaf gevonden gegevens uit een database.

Ik heb deze code.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <title>PHP HTML TABLE DATA SEARCH</title>
        <style>
            table,tr,th,td
            {
            border: 0px solid black;
               }
          </style>
    </head>
    <body>

         <!--  background="backgroundbriefje.png"-->
        <form action="totalbriefjes.php" method="post">
            <table style="width: 900px;" cellspacing="0" >
                <tr bgcolor="#8064A2">
                    <th style="width: 100%;" align="left"><font color="white">Recipe Nr.: </th>
                </tr>
            </table>

            <table style="width: 900px;" cellspacing="0" >
                <tr bgcolor="#8064A2">
                    <th style="width: 100px;"><font color="white">Specifications</th>
                    <th style="width: 100px;"><font color="white">Target</th>
                    <th style="width:  10px;"><font color="white"></th>
                    <th style="width:  80px;"><font color="white">Min</th>
                    <th style="width:   5px;"><font color="white"></th>
                    <th style="width:  80px;"><font color="white">Max</th>
                    <th style="width:  10px;"><font color="white"></th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Unit</th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Condities</th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Rec.Nummer</th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Aktief</th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Naam</th>
                </tr>

                <!-- populate table from mysql database -->
                <?php while($row = mysqli_fetch_array($search_result)):?>

                <tr>
                    <td align="right"><?php echo $row['Spec'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Nominal'];?></td>
                    <td align="right">(</td>
                    <td align="center"><?php echo $row['low'];?></td>
                    <td align="center">-</td>
                    <td align="center"><?php echo $row['High'];?></td>
                    <td align="left">)</td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Unit'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Conditions'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Nr'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Active'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Name1'];?></td>
                </tr>
                <?php endwhile;?>
            </table>
        </form>
    </body>
</html>


Nu wil ik echter dat het zo gaat uitzien als in de foto LINK(image taqs werkt niet)

Nu kan ik die lijnen krijgen door in de style dit te gebruiken.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
tr:nth-child(even) {background: #F2F2F2}
tr:nth-child(odd) {background: #FFFFFF}


Echter dan verdwijnt weer die bovenste blauwe balk in mijn code.

Hoe kan ik en die blauwe balk aanhouden en dan overgaan naar die om en om kleuren?
Gewijzigd op 28/08/2018 19:15:53 door Pascal Schuffelers
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:14:57
 
Michael -

Michael -

28/08/2018 19:38:55
Quote Anchor link
De titel van een tabel hoort ook in een TH en niet in een TR. Voorbeeld
Dan is je probleem gelijk opgelost.

Edit;
De odd is niet perse nodig.
Om de kleur vloeiend door te laten lopen zonder witruimtes moet je het volgende aan je css toevoegen.
table{border-collapse:collapse;}

Het is trouwens mooier en makkelijker als je alle styling tussen je <style></style> plaatst of in een apart css bestand en niet overal in de code styling toevoegen.
Gewijzigd op 28/08/2018 19:42:59 door Michael -
 
B a s
Beheerder

B a s

28/08/2018 19:39:06
Quote Anchor link
Wat je dan kunt doen is eerst die regels die je hier laat zien, en daarna:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
tr:first-child { background: blue; }


Dan overschrijf je de eerste TR met een andere achtergrondskleur.

En inderdaad wat Michael zegt:

Het meest nette is om de background-color op de 'th' (table heading) en 'td' (table data) te setten.
Gewijzigd op 28/08/2018 19:40:41 door B a s
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

28/08/2018 20:06:10
Quote Anchor link
@Michael.
Quote:
De titel van een tabel hoort ook in een TH en niet in een TR. Voorbeeld
Dan is je probleem gelijk opgelost.

Dat staat het toch al als ik naar die link kijk?
Quote:
Het is trouwens mooier en makkelijker als je alle styling tussen je <style></style> plaatst of in een apart css bestand en niet overal in de code styling toevoegen.

Daar heb je gelijk in , alleen mijn kolommen hebben diverse breedtes, dan zal ik toch verschillen styles nodig hebben wil ik die opvangen toch?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/08/2018 20:12:15
Quote Anchor link
De breedte van een cel heeft toch niks te maken met de kleur ervan?
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

28/08/2018 20:23:42
Quote Anchor link
Ow bedoeld hij de kleur in de css style zetten, dacht dat hij de breedte bedoelde.
Maar @Michael gaf aan, als ik dat zou doen zoals de link zou het wel werken, maar hier werkt het niet.
 
Michael -

Michael -

28/08/2018 21:19:34
Quote Anchor link
Ik zie nu dat je het al in TH hebt staan. Als dat al zo was heb ik het over het hoofd gezien.
Als je dan eerst de regel van Bas toevoegt is het opgelost.
Voorbeeld: https://jsfiddle.net/3tsj75d4/5/
Gewijzigd op 28/08/2018 21:20:33 door Michael -
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

29/08/2018 20:01:18
Quote Anchor link
Klopt, het doet precies wat ik wil, thx @Michael en @Bas.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.