Subdomain redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »
Nigel

Nigel

13/12/2009 14:16:00
Quote Anchor link
Beste phpers,

Ik was bezig met iets, want zorgt dat ik mijn hare uit me hoofd trek.

Het is de bedoeling dat een subdomain word geredirect naar een andere pagina.
Natuurlijk kan ik gewoon subdomeinen toevoegen maar mijn bedoeling is net iets anders.

Stel ik het dit test.domein.nl
Dan is het de bedoeling dat die redirect naar domein.nl/?r=test
Of iets dergelijks.

Op google kom ik alleen maar tegen hoe je of alles redirect.
Of doormiddel van een api in DA een dubdomain aanmaakt.

Maar stel ik verwissel van host en heb dan cpanel.

Wie o wie kan mij een duwtje in de goede richting geven,

Met Vriendelijke Groeten,
Nigel
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:27:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2009 14:22:00
Quote Anchor link
Zorg ervoor dat je DNS wildcarding aan hebt staan.
Dat wil zeggen dat je alle subdomeinen voor je host uit zullen komen in je webroot.

Dat kan je doen bij je DNS beheer doro een A record te maken naar je server-IP met als waarde een *.
Ook moet je de VirtualHost van Apache aanpassen met een *.

Dan kan je met de explode() functie van PHP je URL uitpluizen en daar een verwijzing voor maken naar de juiste pagina.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 14:25:00
Quote Anchor link
Ja nu komt elke subdomain uit op domein.nl

De bedoeling is.

test.domein
naar domein.nl/?r=test


Oh ja nu snap ik hem.
Kwam later nog een stukje text bij :)

Bedankt:).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nigel
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 14:44:00
Quote Anchor link
Oke Dns is geen probleem.

Maar waar kan ik de virtual host van apache aanpassen.?
Bij Apache Handlers?

Ik heb een vps met DA dus zal wel mogelijk moeten zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2009 14:54:00
Quote Anchor link
Lees ook:
http://help.directadmin.com/item.php?id=127

Quote:
2) To setup apache, go to:
Admin Level -> Custom Httpd configurations -> domain.com
In the top text area, add this *one* line:
ServerAlias *.|DOMAIN|

then click "Save".
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 15:02:00
Quote Anchor link
Oke bedankt Aar!

Nu even afwachten :)
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 15:20:00
Quote Anchor link
Hoelang duurt het voordat de aanpassingen zijn door gevoerd?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2009 15:52:00
Quote Anchor link
Paar minuten? Herstart Named en Apache eens opnieuw als het te lang duurt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 17:04:00
Quote Anchor link
ik heb nu in DNS

*. A ((server ip))

en bij
Custom HTTPD Configurations

ServerAlias *.|DOMAIN|

toegevoegd.

named gerestart.
Maar apache staat niet in mijn service list......
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2009 17:54:00
Quote Anchor link
Apart.
Uit mijn hoofd kan ik vertellen dat mijn server die wel bij de Services lijst in DA op Admin niveau heeft staan. Misschien draait je wel Lighthttpd ofzo, geen idee of dat met DA samen gaat?

Welke services staan er dan?
En wat zie je als je naar een subdomein gaat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Nigel

Nigel

19/12/2009 12:57:00
Quote Anchor link
http://promote4cash.eu/ is normale domein
http://h.promote4cash.eu/ is dan "sub"

bij de 2de word je doorgestuurd naar bing.
Dus bestaat niet..

Ik vind deze doormiddel van (admin tools ==> service monitor)

directadmin
dovecot
exim
httpd
mysqld
named
proftpd

Gr nigel
 
- SanThe -

- SanThe -

19/12/2009 13:05:00
Quote Anchor link
1e Link: http://promote4cash.eu/

The current page name is index.php

2e Link: Server niet gevonden
 
Nigel

Nigel

19/12/2009 13:08:00
Quote Anchor link
met de ip trouwens.

moet ik toch gewoon server ip pakken?

Want heb er 3.
1 server
2 voor nameservers
 
Ronald E

Ronald E

28/03/2012 22:26:08
Quote Anchor link
Hallo all
ik weet dat dit een oud bericht is maar.
nu wil ik ook gebruik maken van subdomainnamen.
wel de httpd config gevonden maar waar jullie het dan over hebben kan ik er niet in terug vinden.
en heb wel een test path aan gemaakt. met dit deel script of klopt dit al niet?

service.eu heb ik nu even de domainnaam genoemt dat is niet de echte naam.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
  $addr
= " ".getenv("HTTP_HOST");
  // verander subdomain.service.eu in jou situatie
  if (strpos($addr,"counter.service.eu") > 0)
          // als de subdomain een overeenkomst heeft moet hij naar de map gaan onderaan gedefineerd
             $goto = "counter";
  elseif (strpos($addr,"www.service.eu") > 0)
             $goto = "www";
  elseif (strpos($addr,"sub.service.eu") >0)
             $goto = "sub";
  else
             $goto = "index.htm";

  header("Location: $goto");
?>


google geeft aan kan counter.service.eu niet vinden, maar meet www.service.eu wel maar dan pakt hij wel de onderste $goto

wat doe ik fout?
Gewijzigd op 28/03/2012 22:26:51 door Ronald E
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/03/2012 22:31:01
Quote Anchor link
DNS wildcarding ingesteld?
 
Ronald E

Ronald E

28/03/2012 22:34:09
Quote Anchor link
- Aar - op 28/03/2012 22:31:01:
DNS wildcarding ingesteld?


ik weet niet waar ik dat terug kan vinden.
ik heb gezocht op Admin Level, configurations,ServerAlias in de config maar kan hier niks op vinden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/03/2012 22:41:50
 
Ronald E

Ronald E

28/03/2012 22:52:45
Quote Anchor link
wel som van me maar ik gebruik wamp en zie daar geen Directadmin bij
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/03/2012 23:09:37
Quote Anchor link
Dan heb je geen DirectAdmin, ik maakte dit abusievelijk op uit je vorige post, omdat je het over een Admin-level had.

Wat je moet doen is de DNS bij je hostingprovider aanpassen, en daar een * als value voor je A-record te plaatsen, voor je IP, waar je server op draait.

Als je dit op localhost wilt uittesten voldoet het aanpassen van je hosts-file wel.
 
Ronald E

Ronald E

28/03/2012 23:18:11
Quote Anchor link
mijn hostingprovider zou dat hebben aangepast. dus neem aan dat dat wel goed staat.
en word door gestuurd naar mijn huis server. ik begrijp dat het andere script goed moet zijn, dus morgen nog maar eens bellen met ze. ik kan bij mijn provider me dns nog niet zelf aanpassen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.