switch error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

19/03/2011 08:41:47
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik ben bezig aan een projectje maar loop vast
op het feit dat ik een formulier wil laten opslaan
maar de link naar de juiste pagina wil maar niet lukken.

Ik maak gebruik van een switch om telkens de juiste pagina
in de index.php te laden.

de submit button heeft als link:
/index.php?page=oe_new_insert

en de switch is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
switch (strtolower($_GET['page']))
{

/*Notifications switches*/
/*Operational Event*/
/*index*/

case "index":
$page="intro.php";
/*new*/
case "oe_new":
$page="notification/oe_new.php";
break;
case
"oe_new insert":
$page="notification/oe_new_insert.php";
break;
/*404*/
default:
$page="intro.php";
break;
}

include ($page);
?>


De pagina bestaat wel degelijk dus dat is geen foutje :-)

is er iemand die en idee heeft wat er fout kan zijn?

thanks alvast,
Y.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:42:39
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

19/03/2011 08:46:50
Quote Anchor link
wat lukt er niet? krijg je ook errors?
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

19/03/2011 08:47:03
Quote Anchor link
maak van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include ($page);
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include $page;
?>


Edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(!isset($_GET['page'])) {
  echo"Hacking attempt";
  exit;
}
else{
  $getname = strtolower($_GET['page']);
}


switch($getname) {

 case
"index":
     $page="intro.php";
     break;

 case
"oe_new":
     $page="notification/oe_new.php";
     break;

 case
"oe_new_insert":
     $page="notification/oe_new_insert.php";
     break;


 default:

     $page="intro.php";
     break;
}

include $page;
?>


en dit klopt niet :case "oe_new insert":
je vergeet een _

edit al veranderd..
Gewijzigd op 19/03/2011 10:10:13 door Robert dat ben ik
 
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

19/03/2011 09:12:30
Quote Anchor link
@ Vincent: geen error hij gaat gewoon naar de default pagina in plaats
van naar de correcte.
Maar in de www-balk zet hij dan wel de juiste pagina...
Het moet ergens iets te maken hebben met het feit dat ik van een formulier
vertrek, want bij de gewone navigatie is er geen enkel probleem
met de switches.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

19/03/2011 09:14:17
Quote Anchor link
zou wel moeten want je vergeet een _ en als je die niet heb zal de case je id niet herkennen dus je link werkt niet.

kijk goed naar de link die je doet en kijk vervolgens naar je witsh case zijn niet gelijk met elkaar.

edit:

jij vraag je link zo op/index.php?page=oe_new_insert

en je case is dit: "oe_new insert":

ik mis toch echt een _ :)
Gewijzigd op 19/03/2011 09:29:19 door Robert dat ben ik
 

19/03/2011 10:02:23
Quote Anchor link
MaDHouSe xxxx op 19/03/2011 08:47:03:
maak van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include ($page);
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include "$page";
?>

Wtf zit jij nu weer voor onzin te praten? In principe mag hij gewoon doen wat hij doet. Include is een language construct.
Een variabele per definitie via een string is ook onzin, waarom zou die variabele nog in een string moeten zitten? Het is al een variabele.

MaDHouSe xxxx op 19/03/2011 08:47:03:
Edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(!isset($_GET['page'])) {
  echo"Hacking attempt";
  exit;
}
else{
  $getname = strtolower($_GET['page']);
}


switch($getname) {

 case
"index":
     $page="intro.php";
     break;

 case
"oe_new":
     $page="notification/oe_new.php";
     break;

 case
"oe_new_insert":
     $page="notification/oe_new_insert.php";
     break;


 default:

     $page="intro.php";
     break;
}

include "$page";
?>


en dit klopt niet :case "oe_new insert":
je vergeet een _

Qua die underscore heb je gelijk, die mist volgens mij ook. Maar dat als de get waarde niet aanwezig is dat, dat dan direct een hack poging is, dat lijkt mij niet. Gewoon eerst een check met isset is voldoende. Als die niet bestaat default ofzo erin dumpen.

Yannick Bogaert op 19/03/2011 09:12:30:
@ Vincent: geen error hij gaat gewoon naar de default pagina in plaats
van naar de correcte.
Maar in de www-balk zet hij dan wel de juiste pagina...
Het moet ergens iets te maken hebben met het feit dat ik van een formulier
vertrek, want bij de gewone navigatie is er geen enkel probleem
met de switches.

Doe eens var_dump($_GET); zie wat je eruit krijgt.
 
Wouter J

Wouter J

19/03/2011 10:02:51
Quote Anchor link
MaDHouSe xxxx op 19/03/2011 08:47:03:
maak van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include ($page);
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include "$page";
?>

Wil je graag alleen maar wat zeggen als je weet wat je doet? Dit klopt namelijk totaal niet, variabele horen niet in quotes thuis.
 
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

19/03/2011 10:09:14
Quote Anchor link
@ Iedereen, het was inderdaad de _ natuurlijk hoe dom van me :-)
Thanks alvast voor de hulp!
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

19/03/2011 10:10:49
Quote Anchor link
had het al veranderd sory hoor was even te snel met doen

hoef je niet gelijk zo uit te vallen...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

19/03/2011 11:21:42
Quote Anchor link
Oops niet goed gelezen xD
Gewijzigd op 19/03/2011 11:22:03 door Jordi Kroon
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.