syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 15:50:20
Quote Anchor link
Quote:
( ! ) Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in C:\wamp\www\image_uploader.php on line 11


Dit krijg ik als ik dit script gebruik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
    $sentToDB = mysql_query "
        
                    INSERT INTO images
                  ('
                    UID,
                    n_image,
                    s_image
                  ')
                  VALUES
                  ('
                     '" . mysql_real_escape_string($$_POST['sessieID') . "',
                     '" . mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '" . mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )";


Nu ben ik al aardig lang mee bezig om uit te vogelen wat het is maar ik zie de fout niet en kan hem ook niet vinden terwijl ie waarschijnlijk erg makkelijk is
Gewijzigd op 05/07/2012 15:51:09 door Ruben kok
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 14:02:35
 
Bart V B

Bart V B

05/07/2012 15:55:34
Quote Anchor link
Een verloren $ teken :)
Ow en er staan quotes teveel..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
 $sentToDB
= mysql_query "
        
                    INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID') . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
;?>
Gewijzigd op 05/07/2012 15:57:48 door Bart V B
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 15:58:59
Quote Anchor link
Bart V B op 05/07/2012 15:55:34:
Een verloren $ teken :)
Ow en er staan quotes teveel..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
 $sentToDB
= mysql_query "
        
                    INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID') . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
;?>


De error is er nog steeds :S op precies dezelfde lijn
 

05/07/2012 16:04:30
Quote Anchor link
een ] bij de post var toevoegen :)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/07/2012 16:07:17
Quote Anchor link
heb je om deze code nog ergens { en } in gebruik? Kijk dan even of ze allemaal afgesloten zijn

EDIT:
Lat maar, phoenix heeft hem al
Gewijzigd op 05/07/2012 16:07:50 door Tobias Tobias
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 16:07:59
Quote Anchor link
Phoenix Bird op 05/07/2012 16:04:30:
een ] bij de post var toevoegen :)


Ik zie het idd, thanks :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
    $sentToDB = mysql_query        
                  ('
                  INSERT INTO images
                    UID,
                    n_image,
                    s_image
                  VALUES
                     ' . mysql_real_escape_string($_POST['sessieID'] . ',
                     ' . mysql_real_escape_string($filename) . ',
                     ' . mysql_real_escape_string($filename1) . '
                   ');

Quote:
( ! ) Parse error: syntax error, unexpected ';' in C:\wamp\www\image_uploader.php on line 11


is het nu :(
 

05/07/2012 16:09:07
Quote Anchor link
naast het ] ook nog een )
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 16:10:18
Quote Anchor link
Phoenix Bird op 05/07/2012 16:09:07:
naast het ] ook nog een )


Het is gefixt, dankjullie wel :)

maar soms zie je door je eigen code het foutje niet, net zoals dat je een werkstuk eerst beter kan laten nalezen op spellingsfouten ^^
 
Bart V B

Bart V B

05/07/2012 16:10:40
Quote Anchor link
eigenwijs is ook wijs he :)
Waarom ben je nou met die quotes aan het kloten?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
 $sentToDB
= "INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
;

$result = mysql_query($sentToDB);
?>


Misschien is dit wat duidelijker?
Gewijzigd op 05/07/2012 16:12:00 door Bart V B
 
Erwin H

Erwin H

05/07/2012 16:11:12
Quote Anchor link
Het staat bol van de fouten...
- geen quotes om strings in je query
- geen haakjes om de kolomnamen in je query
- geen haakjes om de values in je query

Ik zou als jou was eens heel goed gaan kijken naar hoe het moet, want op deze manier ben je een dag bezig voor je een werkende query hebt.
 
Reshad F

Reshad F

05/07/2012 16:12:27
Quote Anchor link
sorry vorige was fout..

zo hoort ie het te doen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$sentToDB
= mysql_query(" INSERT INTO images ( UID, n_image, s_image )
                                                      VALUES ('"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                                                      '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                                                      '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "')
                                                    "
);

?>
Gewijzigd op 05/07/2012 16:19:47 door Reshad F
 
Bart V B

Bart V B

05/07/2012 16:16:42
Quote Anchor link
Reshad, dan mis je er ook nog een aan het eind. ;)
Beter is om een string te maken en die uit te voeren in mysql_query().
Dat maakt het een stuk overzichtelijker.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
 $sentToDB
= mysql_query ("
        
                    INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
);
?>
Gewijzigd op 05/07/2012 16:19:01 door Bart V B
 
Reshad F

Reshad F

05/07/2012 16:25:25
Quote Anchor link
ahjaa ik keek even niet helemaal goed :P
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/07/2012 16:25:37
Quote Anchor link
Voor afsluiten van haakjes: Bij NotePad++ kun je als je naast een haakje staat zien waar de andere (sluitende of opende) haakje is.
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 16:58:33
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
   $sentToDB =  
                  ('
                  INSERT INTO images (
                    UID,
                    n_image,
                    s_image
                    )
                  VALUES
                     ' . mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . ',
                     ' . mysql_real_escape_string($filename) . ',
                     ' . mysql_real_escape_string($filename1) . '
                   ');


De SQL query is nog steeds fout, want ik krijg dit:
"You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'UID, n_image, s_image ' at line 7"

:(
 
Write Down

Write Down

05/07/2012 17:06:03
Quote Anchor link
Je quotes zijn dan ook niet echt correct.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
/* Zoiets, maar dan wel volledig invullen natuurlijk! */
<?php
$sentToDB
= '(INSERT INTO images (uid, n_im, ...) VALUES ('.mysql_r($VAR).', ...)';
?>
 
Bart V B

Bart V B

05/07/2012 17:09:45
Quote Anchor link
Ruben, ben je nou ons voor de gek aan het houden ofzo?
Er staan hier zeker 2 antwoorden die helemaal correct werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$sentToDB
= mysql_query(" INSERT INTO images ( UID, n_image, s_image )
                                                      VALUES ('"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                                                      '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                                                      '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "')
                                                    "
);

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
 $sentToDB
= "INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
;

$result = mysql_query($sentToDB);
?>


Een copy /past oefening moet toch niet zo moeilijk zijn dacht ik zo..
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 17:17:31
Quote Anchor link
Oh.. Dan heb ik de verkeerde gekopieerd (A), dankjewel ^^
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.