syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 15:50:20
Quote Anchor link
Quote:
( ! ) Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in C:\wamp\www\image_uploader.php on line 11


Dit krijg ik als ik dit script gebruik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
    $sentToDB = mysql_query "
        
                    INSERT INTO images
                  ('
                    UID,
                    n_image,
                    s_image
                  ')
                  VALUES
                  ('
                     '" . mysql_real_escape_string($$_POST['sessieID') . "',
                     '" . mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '" . mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )";


Nu ben ik al aardig lang mee bezig om uit te vogelen wat het is maar ik zie de fout niet en kan hem ook niet vinden terwijl ie waarschijnlijk erg makkelijk is
Gewijzigd op 05/07/2012 15:51:09 door Ruben kok
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 10:42:35
 
Bart V B

Bart V B

05/07/2012 15:55:34
Quote Anchor link
Een verloren $ teken :)
Ow en er staan quotes teveel..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
 $sentToDB
= mysql_query "
        
                    INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID') . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
;?>
Gewijzigd op 05/07/2012 15:57:48 door Bart V B
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 15:58:59
Quote Anchor link
Bart V B op 05/07/2012 15:55:34:
Een verloren $ teken :)
Ow en er staan quotes teveel..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
 $sentToDB
= mysql_query "
        
                    INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID') . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
;?>


De error is er nog steeds :S op precies dezelfde lijn
 

05/07/2012 16:04:30
Quote Anchor link
een ] bij de post var toevoegen :)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/07/2012 16:07:17
Quote Anchor link
heb je om deze code nog ergens { en } in gebruik? Kijk dan even of ze allemaal afgesloten zijn

EDIT:
Lat maar, phoenix heeft hem al
Gewijzigd op 05/07/2012 16:07:50 door Tobias Tobias
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 16:07:59
Quote Anchor link
Phoenix Bird op 05/07/2012 16:04:30:
een ] bij de post var toevoegen :)


Ik zie het idd, thanks :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
    $sentToDB = mysql_query        
                  ('
                  INSERT INTO images
                    UID,
                    n_image,
                    s_image
                  VALUES
                     ' . mysql_real_escape_string($_POST['sessieID'] . ',
                     ' . mysql_real_escape_string($filename) . ',
                     ' . mysql_real_escape_string($filename1) . '
                   ');

Quote:
( ! ) Parse error: syntax error, unexpected ';' in C:\wamp\www\image_uploader.php on line 11


is het nu :(
 

05/07/2012 16:09:07
Quote Anchor link
naast het ] ook nog een )
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 16:10:18
Quote Anchor link
Phoenix Bird op 05/07/2012 16:09:07:
naast het ] ook nog een )


Het is gefixt, dankjullie wel :)

maar soms zie je door je eigen code het foutje niet, net zoals dat je een werkstuk eerst beter kan laten nalezen op spellingsfouten ^^
 
Bart V B

Bart V B

05/07/2012 16:10:40
Quote Anchor link
eigenwijs is ook wijs he :)
Waarom ben je nou met die quotes aan het kloten?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
 $sentToDB
= "INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
;

$result = mysql_query($sentToDB);
?>


Misschien is dit wat duidelijker?
Gewijzigd op 05/07/2012 16:12:00 door Bart V B
 
Erwin H

Erwin H

05/07/2012 16:11:12
Quote Anchor link
Het staat bol van de fouten...
- geen quotes om strings in je query
- geen haakjes om de kolomnamen in je query
- geen haakjes om de values in je query

Ik zou als jou was eens heel goed gaan kijken naar hoe het moet, want op deze manier ben je een dag bezig voor je een werkende query hebt.
 
Reshad F

Reshad F

05/07/2012 16:12:27
Quote Anchor link
sorry vorige was fout..

zo hoort ie het te doen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$sentToDB
= mysql_query(" INSERT INTO images ( UID, n_image, s_image )
                                                      VALUES ('"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                                                      '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                                                      '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "')
                                                    "
);

?>
Gewijzigd op 05/07/2012 16:19:47 door Reshad F
 
Bart V B

Bart V B

05/07/2012 16:16:42
Quote Anchor link
Reshad, dan mis je er ook nog een aan het eind. ;)
Beter is om een string te maken en die uit te voeren in mysql_query().
Dat maakt het een stuk overzichtelijker.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
 $sentToDB
= mysql_query ("
        
                    INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
);
?>
Gewijzigd op 05/07/2012 16:19:01 door Bart V B
 
Reshad F

Reshad F

05/07/2012 16:25:25
Quote Anchor link
ahjaa ik keek even niet helemaal goed :P
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/07/2012 16:25:37
Quote Anchor link
Voor afsluiten van haakjes: Bij NotePad++ kun je als je naast een haakje staat zien waar de andere (sluitende of opende) haakje is.
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 16:58:33
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
   $sentToDB =  
                  ('
                  INSERT INTO images (
                    UID,
                    n_image,
                    s_image
                    )
                  VALUES
                     ' . mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . ',
                     ' . mysql_real_escape_string($filename) . ',
                     ' . mysql_real_escape_string($filename1) . '
                   ');


De SQL query is nog steeds fout, want ik krijg dit:
"You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'UID, n_image, s_image ' at line 7"

:(
 
Write Down

Write Down

05/07/2012 17:06:03
Quote Anchor link
Je quotes zijn dan ook niet echt correct.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
/* Zoiets, maar dan wel volledig invullen natuurlijk! */
<?php
$sentToDB
= '(INSERT INTO images (uid, n_im, ...) VALUES ('.mysql_r($VAR).', ...)';
?>
 
Bart V B

Bart V B

05/07/2012 17:09:45
Quote Anchor link
Ruben, ben je nou ons voor de gek aan het houden ofzo?
Er staan hier zeker 2 antwoorden die helemaal correct werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$sentToDB
= mysql_query(" INSERT INTO images ( UID, n_image, s_image )
                                                      VALUES ('"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                                                      '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                                                      '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "')
                                                    "
);

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
 $sentToDB
= "INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
;

$result = mysql_query($sentToDB);
?>


Een copy /past oefening moet toch niet zo moeilijk zijn dacht ik zo..
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 17:17:31
Quote Anchor link
Oh.. Dan heb ik de verkeerde gekopieerd (A), dankjewel ^^
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.